34

анонимен

преди 2 години

Ще дадеш "шан са на Възраждане"? Какво е шан? "да влязат в парлаента"? А какво е парлаент бе, илитерат???

33

Киро

преди 2 години

Недоразумението Костя Копейкин е против приемането на еврото... но няма нищо против копейките ;)

32

Анонимен

преди 2 години

Кой тъъъпак би гласувал за тоя?

31

Анонимен

преди 2 години

Костя Копейкин е отвратителен руски роб! Трябва да му се търси отговорност за разпространение на невярна информация и заплаха за народното здраве.

30

Грешна Диагноза

преди 2 години

Тя държавата и без ковид няма легла, консумативи и персонал. Къде отидоха всички други болни от грип, сърдечни заболявания, белодробни заболявания? Всичо се преписва на КОВИД поради некаърност или за по-лесно, както и за точене на пътеките по КОВИД. Медиците използват ситуацията за да си вдигнат заплатите и да се почувстват важни.. но няма как ортопед, генеколов да лекуват в ковид отделение. Грешни диагнози голяма смъртност. Лекуват ги от ковид те умират от друго поради некадърност.

29

15850

преди 2 години

расате, костадинов..с мед да ги намажеш, мамини златни :)

28

Анонимен

преди 2 години

Защо не се принудят частните болници да лекуват Ковид ? То бива бива печалби ама то на нищо не прилича. Частниците се скатават а държавата да лекува!

27

Анонимен

преди 2 години

Освен за това ,че частните болници се скатават в тая ситуация всичко друго изречено от тоя си е жив популизъм!

26

Анонимен

преди 2 години

Ще гласувам за Костадинов и Възраждане.Костадинов е прав.Трябва да дадем шан са на Възраждане да влязат в парлаента и да съставят правителство.

25

Анонимен

преди 2 години

Коста Копейкин видя, че таргет електората му е *** и почна с глупостите и конспирациите. Преди беше сред най-големите радетели за ваксинация.

24

Анонимен

преди 2 години

Т.нар. частни болници имат Ковид отделения. Няма частна болница, която да не работи с касата. И да не подлежи на месечни проверки за пътеките. В новините не дават информация за частните болници, за да не им правят реклама и затова не се споменават. Костадинов си прави евтин пиар заради тази липса на информация в медиите.

23

Диана

преди 2 години

До Анонимен32 Ако една болница не се включи за лечение на хора, пострадали в пандемия, то това изобщо не може да е болница а смукачка на пари и трябва да бъде закрита от здравното министерство, според мен! Срам и позор! Сигурна съм, че това са само БСПарски истории - само БСП у нас могат да родят такъв сляп егоизъм!

22

Анонимен

преди 2 години

КК ,ако не говори срещу ваксините и мерките, всъщност ще трябва да мълчи. КК има ли изобщо политически цели и идеи или се показва по ТВ само за празни приказки?

21

Анонимен

преди 2 години

Костя е изключителен мр"сник! Всичко при него е поза и полза. Неслучайно го наричат "фюрера"... Не се доверявайте на човек, който говори сърдито и гледа навъсено!

20

Диана

преди 2 години

Заключението би било вярно ако данните бяха достатъчни по количество и качество за едно статистическо проучване или за някакъв анализ. Истината е, че миналата година много хора си отидоха без диагноза. Ако се сравнят данните за един и същ период преди пандемията и след нея, ще видим, че смъртността е нараснала значително, но хората не са изследвани за ковид преди да умрат защото БСП направи протести срещу ваксини, ковид и какво ли не - те дори обявиха, че ковид изобщо нямало! Нямам Думи! БСП ВЪН

19

Анонимен

преди 2 години

Ами естествено, ако частните болници се бяха включили в лекуването на хората сега нямаше да има тази истерия.

18

Анонимен

преди 2 години

В тази трагична ситуация на този ли намерихте да давате трибуна? Абсолютен популист, който в името на това да следва собствените си политически амбиции сее смут, лъжи и заради него ще си отидат много хора! И медиите имате голям принос да стигнем до тук

17

Възмутен

преди 2 години

Те частните само лапат пари!Нали за това са създадени а не да 2ършат дейност!

16

Явор

преди 2 години

Умният човек игнорира, отнася се с пълно пренебрежение към политици, които могат по време на пандемия, в която умират хора да правят популистки изказвания само и само да им се увеличи процентът. Тези хора, понеже живеят в света на властта и парите, са забравили всичко останало.

15

Явор

преди 2 години

Сега е моментът да се разбере колко безполезни са политиците. Очевидно е, че политическата им кариера ги интересува повече от ситуацията. Колкото и пъти да се обяснява, някои не мислят. Костадин Костадинов не казва истината. За ваксините говори глупости, в които много хора вярват. Във всички болници има огромен натиск. Хора, вярвайте на близките си, а не на политици и некомпетентни хора, които не излизат от социалните мрежи. Аз винаги гласувам, на14-ти ще го направя, но ги виждам.