39

Анонимен

преди 2 години

Сплесканите кратуни са най-слабите шофьори.

38

Алекс

преди 2 години

Румънците са много зле като шофьори.Самонадеяни и некадърни.

37

АЗ

преди 2 години

А най-малко предполагам южноамериканци :)

36

ХМ

преди 2 години

Катастрофират, защото тук не се спазват никакви правила, а милиционерите срещу някое евро за готови и задниците си да продадат. Как в Турция спазват, а тук не могат!

35

Анонимен

преди 2 години

карам си през 1 село - 50км/ч и ме изпреварва румънски тир поне с 80 - след 100 м катажия и ме спира - питам го -защо не спря тир-а - отговор ти в ареста ли искаш да спише нема как ония да спазват законите ни.В румъния ако не спреш на пеш.пътека и те види полицай - веднага ти взема книжката и върви се оправяй,в Турция-ако си нарушил закона - на границата те чакат да си платиш всички глоби и докато не ги платиш-няма мърдане

34

Ясно е всичко

преди 2 години

БГ милиционерите са виновни. Вместо да си вършат работата, те гледат да приберат някой лев рекет. Същите нещастници, които в БГ са велики камикадзета, в Европа са по-тихи от тревата. Ама тук няма тоя-оня. Камери, неподкупна полиция и брутален ред. Селските тояги от Турция и Румъния като си помислят само колко е глобата и спазват всички ограничения.

33

Анонимен

преди 2 години

Страхотно проучване. Че те са си най-много като най-големи наши съседи. Едва лиочаквате най-много да са катастрофиращите у нас австралийци!

32

1

преди 2 години

И що да не карат като изтървани или 20 кинта на фуражката или малко повече на съдията ако са утепали някого евтинийка бате. Народни цени, всеки може да си ги позволи.

31

Анонимен

преди 2 години

Стига с тези манипулативни открития! Ми те са ни съседите, хващам се бас, че у нас няма нито една катастрофа на новозеландци или шофьори от територията на Амазона (не Джеф Безос)!

30

Анонимен

преди 2 години

Така е. Турците и Румънците тук карат като изтървани. Защото никой не ги глобява. Да започнат да им свалят номерата и да ги глобяват по 400-500 евро и ще се коригират веднага.

29

Анонимен

преди 2 години

Живеем в динамичен свят това 90 е от 50 години на може да сравняват Москвич от 70 г и ново Ауди примерно дори спираме днес много по бързо

28

Анонимен

преди 2 години

Е това се знае тот години и единствената причина е че те нямат никакъв респект от бългаската полиция изобщо от българите! Но най-тъчното и страшното е че държавата в частност МВР нищо не правио по въпросът за да промени това!

27

Анонимен

преди 2 години

Поради простата причина, че си мислят как тук всичко е позволено и карат като ненормални. Отделен въпрос е, че турци и румънци ринат световното дъно по манталитета си на шофиране.

26

Право в целта

преди 2 години

Това не са пътища, а картофени ниви. Такива няма и в Сомалия и Бангладеш.

25

Анонимен

преди 2 години

Да де, нашенските ганюги са много малко.

24

логика...

преди 2 години

Ами осен с турски и румънски коли радко виждаме други по нашите пътища, и нормално вероятноста на птп при тях е по голяма... Няма японски граждани, не че са перфектни шофьори, просто не се движат по нашите земи...

23

Анонимен

преди 2 години

Да бе да. Те му нарисували непрекъсната линия, а той изпреварва при насрещно движение, щото знае, че нищо няма да му се случи (гледал съм го на живо на пътя Благоевград-Банско). После средата ни била опасна - крайно време е някой да нарита мильовците да си гледат работата, а не да спят в патрулките.

22

Анонимен

преди 2 години

голям анализ ами че водачите от тези две държави преобладават по нашите пътища какъв е броят на северно корейците

21

987094542

преди 2 години

Проблемът е, че няма контрол за чужденците. А дори с този, който все пак го има - чужденците практически не плащат нищо. Т.е. събираемостта на глобите от българи е към 30%, а от чужденци е под 5%. И затова и полицаите почти не ги спират - защото почти няма шанс онези да платят нещо. И това е проблемът, който трябва да се разреши - събираемостта на глобите. Само че това иска работа. А за нашите органи работата е *** дума.

20

Анонимен

преди 2 години

Нито инфраструктурата, нито контрола е както трябва. Не случайно сме първи по умрели на пътя, като втория след нас е с двойно по-малко умрели и така е почти всяка година. Умират предимно млади в най-бързо изчезващата нация в света.