46

НАТО форевър

преди 2 години

Лавров е напълнил гащите заради един кораб на САЩ, представям си ако дойде целия Американски флот какво ще стане.

45

Анонимен

преди 2 години

До Един от Северозапада Гледам, че освен пропаганда нищо не можеш да предложиш. Ако Асад можеше да "прочисти" нямаше 1/3 от Сирия да е завладяна от ИДИЛ преди НАТО да се намеси.

44

Да

преди 2 години

До Анонимен 47Ако Вие наричате животът в България след 1944 година "средновековие" Да аз искам отново да живея в средновековието. Забележка: Не се изказвай за нещо което не познаваш и не си видял.

43

Анонимен

преди 2 години

До Кефи Кефи как рублофилите си фантазират за великите руски победи, дори ако на теория те включват унищожението на собствената им родина. Дори като умствен експеримент (защото такава реалност никога няма да има) е отвратително какви "българи" са това.

42

Един от Северозапада

преди 2 години

До Анонимен"Американците нахлуха в Сирия, а руснаците помагат на Асад." Нещо си се объркал.И за хим. оръжия, които се доказа че са режисирана постановка, от времето, когато Идил ги наричаха Борци за свобода, и за това, кой гледа безпомощно в Сирия, и се намеси чак тогава, когато честите на Асад, поддържани от руснаците, бяха на път да прочистят и последните градове, завзети от Идил. Кого посрещаха с хляб и сол в освободените градове, и чии портрети висяха по стените?

41

Анонимен

преди 2 години

До Алекс "Преди време един британски кораб рязко смени курса и избяга .. " Такъв случай не е имало. Имаше наскоро едно преминаване на британски кораб през украински териториални води и кораба си премина по предварително зададения маршрут. Даже когато попитаха капитана на кораба дали се притеснява от повишената руска активност и дали мисли да реагира на нея, капитана му каза, ние следим всичко, което правят, но ще минем пак, ако маршрута ни минава оттук. Толкова с фантазиите на рублофилите.

40

Анонимен

преди 2 години

До Да бе!...И като се събуди,краката ти отвити,а сорошките *** напишкани и наакани.

39

Анонимен

преди 2 години

Абсолютни глупости... Между Русия и САЩ никога не имало и няма да има пряк военен сблъсък. Лавров, си прави вентилация на устата. Нищо друго...

38

Кефи

преди 2 години

как тук някои се филмират се държат като малки деца за полата на майка си. Трябва да си много наивен, за да вярваш, че НАТО и каквито и да били бази биха могли да ни защитят от руски удар ако ги провокираме! Даже няма и разберем какво ще стане.

37

баба мара

преди 2 години

референдум за нато и ес вън ам бази от българия балканите и черно море искамемир дружба газ а не конфликти с русия сащ нямат никакви интереси на 20 000 кмот територията си махаите се от тук не сте добре дошли по тези ширини

36

Алекс

преди 2 години

Преди време един британски кораб рязко смени курса и избяга на пълна газ,когато разбра,че ще бъде потопен от руската брегова охрана.Този го чака същата съдба.Пак ще ходят по врачки и баячки.

35

Анонимен

преди 2 години

До Обективно Продължаваш да плашиш с война в България. Пак те питам, кой и защо ще ни напада?

34

Анонимен

преди 2 години

До Обективно "Американците нахлуха в Сирия, а руснаците помагат на Асад. Сирия е разрушена от войната." Само един пример от многото рублофилите какви лъжци сте. Сирия е под диктатура от времето на бащата на Асад. Асад използва химическо оръжие срещу собствения си народ. Руснаците поддържат диктатурата и геноцида срещу сирийския народ, но "американците нахлули". Отгоре на всичкото, ако НАТО не се беше намесило ИДИЛ щеше да превземе цяла Сирия. Руснаците гледаха безпомощно.

33

Анонимен

преди 2 години

Ако искаме руснаците пак да не ни окупиран като през 1944та година имаме нужда от американски бази у нас. Където е ктъпила Русия държавата се е връщала в средновековието.

32

Да бе!

преди 2 години

Крепостна Рус не само не граничи с Черно море, но през 2022 г ще изчезне от картата на света., а нашите русо-роби ще трябва да се укриват от ударите на закона...

31

Анонимен

преди 2 години

Путин се държи като че ли Черно море му е лична собственост. Аре у лево.

30

Калеко Алеко

преди 2 години

рассия да си разкара ръждивите корита от Крим и като го освободи и от зелените си човечета, които незаконно са окупирали украинска територия, почти тяма да и остане място от черноморската брегова ивица ... Черно море е акватория на НАТО, както и Балтийско море, и без това сибирските чукчита са окупирали 1/6 от световната суша, на тях Сибир им е достатъчен, поне докато едни жълти човечета с дръпнати очи не го усвоят и облагородят ... !!!

29

Анонимен

преди 2 години

До Обективно "НЕ ИСКАМЕ ВОЙНА на българска земя" За каква война повтаряш, кой ще ни напада и защо?

28

Анонимен

преди 2 години

До Асан "Да го вземат на мушка със Сатанките :)))" А де. Хем имали ракети, които потопявали всичко, хем голям проблем представлявал ЕДИН американски кораб в Черно море. То ние ги видяхме колко са велики при преминаването на британския кораб: яко паника, британците си преминаха необезпокоявани. Обаче там нямаше как анимациите да свършат работа. :)

27

Анонимен

преди 2 години

От един кораб ли се плашат руснаците? Не знам някога и някъде да е имало пряк военен конфликт между САЩ и Русия...?