175

Анонимен

преди 2 години

Ами трябва човек като Луна,поне в ефир да нарече нещата истински! То е ясно ,че няма подкрепа,но поне Славка постави на мястото и!

174

Анонимен

преди 2 години

Радев давай с юмрука напред! Да й го забиеш на Йотова в некоя дупка!

173

Loyko

преди 2 години

До Бено 175 Скъпи Бено! Защо говориш глупости? България си беше най бедната,най-болната и най-ограбената държава много преди да дойде Борисов на власт. Нима преди него бяхме най богатите и след това обедня народа. Народа не обедня,но вече всеки иска да живее като Европеец и му се отвориха очите на българина.Много бързо забравихме ,че нямаше дори тоалетна хартия и салфетки в България.

172

Анонимен

преди 2 години

А бе стига лукавщини,моме! Доблест нямате ли? За какво се борите? За какво да ви вярваме? Болници препълнени,скъпотия,шмекерии...!

171

Анонимен

преди 2 години

до 180 - сега като дойдат новите сметки за ток и парно свят ще ти се завие и ще ти стане едно лекооо, направо ще ти се подкосят краката.

170

Анонимен

преди 2 години

Луна Йорданова ще спаси положението!

169

Анонимен

преди 2 години

От както Борисов не е на власт в България се живее по-леко. Благодарение на Президента Радев хунтата на ГЕРБ бе свалена от власт!!

168

Анонимен

преди 2 години

Айде и Кума Лиса се появи и проговори!

167

Анонимен

преди 2 години

И двамата сте неудачници,а канадеца е подигравката в съставянето на служебния кабинет.Главния отговорник на хаоса е ясен, няма друг такъв президентски тандем,който така да се е провалял.

166

Анонимен

преди 2 години

Радев ням ли е та се крие зад мощния гръб (и продължението му) на мис Пиги

165

обективен

преди 2 години

Защо за използване на фалшив сертификант ще те преследват ,а Кирчо за фалшивата декларация не?

164

така де

преди 2 години

това че не е знаел е показно че кирчо е спуснат от някъде , фигуранта просто е трябвало да го назначи . ай ся фигуранта нека ни обяснява че бил независим .

163

Бено

преди 2 години

Боже,хора, как може да одобрявате толкова много Борисов? Та под негово ръководство българския народ стана най -беден, най-болен и най -ограбен. Цели 12 г. затъвахме в тинята, така ли да продължаваме?

162

Дим

преди 2 години

Между не е знаел, не е искал да знае и не е искал да провери - има Балкан разлика!Ако беше пич, щеше да го освободи или да го пусне в отпукс, да провери казуса и да вземе решение още тогава! А не да компрометира всяко действие на министерството от там нататък! Такъв подход на инат говори само за зависимости и че нещо за някого е трябвало да се свърши на всяка цена!

161

Анонимен

преди 2 години

Вай-завалията! Той горкичкия не знаел. Да речем, че не е знаел през май, но когато се заговори през август, защо не поиска обяснение от Петков, а го остави още повече от месец да си играе на министър?

160

А бе

преди 2 години

Вижте сега, не ме интересува нито Радев, нито Йотова,нито гражданството на Петков! Я кажете КАКВО ХУБАВО ОТ ПОСЛЕДНАТА ПОЛОВИН ГОДИНА СЕ СЛУЧИ ЗА ВАС, че да му се зарадвам и аз.

159

Анонимен

преди 2 години

Не съм фен на радев и на никой друг, но човека не е длъжен да провере на всеки Деклацията дали е ВЯРНА. В случая, човека който излъгал в Декларацията и Абсолютно съзнателно е ПЕТКОВ!

158

Бунгар

преди 2 години

Не само Радев е знаел,ами и Йотова също е знаела за двойното гражданство на Кирил Петков. Защо е необходимо сега да се лъже. Нима си мислят,че някой им вярва. Още по лошо е ако не е знаел. Има подаване на декларации,документи и как така никой не видя и не разбра.Пълни лъжи бръщолеви тази жена,а и се натиска за втори мандат на най добрата държавна хранилка.На това му се вика...ГЙОНСУРАТ.

157

Габи

преди 2 години

Защо ако минеш на червено те наказват и глобяват, а да излъжеш и да станеш министър не е никакво на нарушение?Що за държава сме,в която президента и назначените от него министри могат да не спазват конституцията?Те дори са горди и продължават да се чустват недосегаеми от закона.

156

Таа па

преди 2 години

Конституционният съд се е произнесъл! Какво повече има да се доказва в съда?!? Госпожата е мн объркана