35

Анонимен

преди 2 години

И да е знаел,не е проблем.Една трета от младежите избягаха от буцевата държава,но не са се оттказали от българско гражданство.Турците да не са граждани случайно на прародината,а миганите-на Индия?!

34

Анонимен

преди 2 години

От Йотова ли да се търси наказателна отговорност, че България се напълни с руски шпиони? Я си спомнете преди да извършат преврата и да извадят ГЕРБ от управлението прокуратурата как ги бе подхванала руските шпиони. Рундака окупира властта и потули делата.

33

не ви е срам

преди 2 години

Не им прави чест да лъжат. Дали мислят, че хората им вярват? Дано никога повече тези двамата да не се доближават до властта. Радев, Йотова, вие срама нямате ли?

32

Анонимен

преди 2 години

Дали!Когато Киро Коня е подал волеизявлението си пред нотариус на Румбата, той не се ли е запитал, защо няма официален документ от Канада. Нима не е попитал,,Правният отдел"към Президентството. Може ли волеизявлението да е достатачно за прекратяване на гражданство?

31

Анонимен

преди 2 години

Йотова си призна че срещу определена комисионна е давала на руски шпиони българско гражданство. Тая е по гадна и от чорапа Радев

30

Калеко Алеко

преди 2 години

Наложи се и Йотова да адвокатства на Румбата, той фигуранта по-рано заяви че е знаел и именно тогава е задал фундаменталния въпрос дали Кирчо носи България в сърдечният си мускул, с който на практика е доразвил членове в Конституцията предавайки им ново значение и тълкувание ... Кирчо пък му е отговорил че я носи с патос в гласа и трепет в сърцето си, така че въпросът е приключен - като този с Крим, който фигуранта заяви че "руски" още с кандитурата си за преЦедент ... !!!

29

Алекс

преди 2 години

До питанката Канадското гражданство не е записано в ЕСГРАОН.Много елементарно заблуждаваш.

28

М?

преди 2 години

Затова ли поиска прекратяването на делото срещу Петков? (Което между впрочем представлява ГРУБО ВМЕШАТЕЛСТВО в разделението на властите).

27

Анонимен

преди 2 години

Те червените рублолюбци кога са си признавали? Ще лъжат и крадат до гроб. Така са обучени от червената крадлива "идея".

26

Анонимен

преди 2 години

Като видяш тая страшна снимка и се сетих Кокорчо на кого ми прилича.

25

Анонимен

преди 2 години

Царя не подавал декларации и стана министър председател ,така че стига сте ревали

24

Анонимен

преди 2 години

Да ги махнем тия веднъж за винаги и в близките дваисе години да не ги допускаме до власт срам за държавата промяна носели каква промяна

23

един от народа

преди 2 години

какво значи че не е знаел бе йотова , за какво е президент ?! по тая логика може да назначи некой престъпник който е написал че не е престъпник . егати и защитата вадиш :) ако беше мъж на честа (както се опитва да се изкара ) най малкото щеше да даде изявление че е сбъркал и да се извини на народа , а не да обяснява как се гордеел с кирчо и искал повече такива министри .

22

Аз съм

преди 2 години

За да е едно престъпление умишлено трябва да знаеш, че това което вършиш, представлява престъпление, примерно по чл. 313 от НК. Ако си си мислел, че в декларацията няма неверни данни, тогава не си извършил престъпление. Научи правописа, за да не се излагаш!

21

Анонимен

преди 2 години

Тая куманизка ще вземе и да се прекръсти заради второ мандатче.

20

Беновска пипа

преди 2 години

А защо Радев не направи нищо след като разбра за декларацията с неверни данни? Не направи проверка на случая, а дори призоваваше Конституционния съд да не се произнася по случая? В нормалните държава при такъв случай, президента щеше да си подаде оставката!

19

Анонимен

преди 2 години

Още 14 дена и еднопосочен билет без право на завръщане

18

Анонимен

преди 2 години

Знаел е,че работи в Канада,знаел е,че живее в Канада,но не се е сетил да попита" Абе ти имаш ли кандско гражданстов". Не бе, той там е бил нелегален. Живеел е с туристическа виза. Ей Радеф,Радеф...гледате ни в очите и ни лъжете.

17

Анонимен

преди 2 години

Длъжен е да провери!

16

Анонимен

преди 2 години

ТАЗИ НЯМА ЛИ ПИАР ДА И КАЖЕ ДА СМЕНИ СТАЙЛИНГА И ДА СПРЕ ДА СИ ВАПЦА КОСАТА В ЯРКОЧЕРВЕН ЦВЯТ И ТАКА ДА ПРИЛИЧА НА ЗАСТАРЯЛА ПОРНО АКТРИСА...НЯМА ЛИ КОЙ ДА И КАЖЕ,ЧЕ ПОДОБНА ВЪНШНОСТ НЕ КОРЕСПОНДИРА С ПОСТА,КОЙТО ЗАЕМА...