124

Анонимен

преди 2 години

тея изнежени и обидени душички имат нужда от малко повече труд

123

Хюго Бос до 54

преди 2 години

Да не мислиш, че ме обиждаш с нацист и фашист. Хахаха. Необолшевиките се постарахте тези думи да нямат никакво значение и нормалните хора само ги подминават, без да се обиждат. Навремето комунистите наричаха фашист всели, който не им изповядва идеологията. Та смени репертоара.

122

жъумраотсмях

преди 2 години

До Вуйчо Ваньо А едно време Живков и Брежнев като правеха същите сцени им ръкопляскахте.

121

Бай Иван

преди 2 години

Какъв център??? Кой го спонсорира и кой го е разрешил ???? А център за педофили и изнасилвачи няма ли да направят ;) ???

120

Анонимен

преди 2 години

Тази от видеото няма шанс и със загорял трудовак.... из роди. Как не са ви запалили

119

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Не ще ги нападат ами ще ги взривят другия път. Днес събота, почивен ден, Следобед по бТВ action, или бТВ cinema беше дадоха как двама мъже , или по скоро двама хуманоиди родени с мъжки генитали се целуват, ама не по бузата ама уста в уста.... Еми маааа ви старааа ве... Вече и през деня ги пускате тия раЛти и после що децата сменяли резбата. То бива содомия и перверзия ама вашето няма граници. Скоро ще ядете здрав кютек

118

православие

преди 2 години

някой може ли да попита колко убийства на неродени души се извършвар всяка година под покровителството на подобни организации?

117

Анонимен

преди 2 години

И какво ще обясниш на детето специалист такъв когато трябва да обясниш как се възпроизвежда човекът???? Как не си го учил това и как това е последният въпрос който ще зададат в училище???? Къде си учил и учил ли си нещо??? Макар и разделени родителите са винаги майка и баща !!! А що се отнася до пълноценното отглеждане от еднополови двойки може и да съществува,но само ако си направят собствена държава със собствени закони и собствени устои ,което не знам да са успяли до ден днешен да направят...

116

Да се смееш

преди 2 години

ли, да плачеш ли... Били нападателите хомосексуалисти, ама от "прикритите"? И какво им е "прикритото"? Да не се окажат и "прикрити" негггри?

115

Анонимен

преди 2 години

До Нормален човек - Ба ба - пари ше даааш държавни *** друг пат! Нема, бате!

114

Анонимен

преди 2 години

И щооо не потрошите некой мутри, ми ги бийте тея? В смисъл - и те са лоши мааа мутрягитге са къде къде .,еййй .. Или нападнете офис на някоя политичекса партия - те сичките са максари и изетници! Сешй ли са, уа а?

113

Нормален човек

преди 2 години

Никакви включвания на анти-ЛГБТ престъпления от омраза в наказателния кодекс! За всички искащи подобни глупости - арест, разследване, обвинение, съд и присъда - доживотен затвор без право на замяна и тежък физически труд по минимум 12 часа в денонощието! А за действията на нахлулите в офиса - орден "Стара планина", щедра премия и искрена признателност за пазителите на морала, честта и достойнството! Благодарим! България е с Вас!

112

Анонимен

преди 2 години

До До Анонимен 146 - Не знам брат, не изповядвам езически учения. Ама Хюго Бос къф да е бил, няма чначение - важното е, че е най-яката марка. И ти па -дакслаката по беге ли? Кво? Мойта ми рефутни така, па га напсувах, вика мъжа си, ама пет парчета го потрошихме! После набихме и сина и преди бала ...ХААААХАХХАХААХ! Яки години бяха ейй ... ама той сина и, споко -ггей бате! Как да не го разбийми!

111

Интересно,

преди 2 години

дали обявените в статията за "активисти" реално не са "пасивисти"?

110

Пффф

преди 2 години

Пълни комплексари и патреоти. Нищо чудно, че 100% от членуващите в такива организации като вмро, атака, възраждане и тези на расате са хомосексуалисти, ама от тези прикритите. Веднага да им лепнат по 3 години ефективно и ще си седнат на задните части. Предполагам, че този погром е финансиран от герб. Герберчетата са патетично простички олигоофреени.

109

Анонимен

преди 2 години

До до 157 - Аз не съм другото съзнанеи, ама ти пожелавам, тая вечер, да ти е псоледно ..АУХАУАХУХАУХАУХХУАУХУАУХА

108

Анонимен

преди 2 години

До до 108/120/145 - Според мен, трябва синовете да бъдат отглеждани САМО от мъжете, а не от жените, чщаото жените ги развалят. Мъжът трбява да е машниа, издруууд! ЖИВОТНОю! Д атрупа парички да пий от бутилакта и да бий наред, а пред да анвърши 30, трбява да е спал с не по0малко то 200 жени, дето са пон 9 от 10!

107

Анонимен

преди 2 години

Тези ,които нямат деца и не са родители няма как да преценят .Факт е ,че доста сложно е да обясниш на дете защо баща му е с мъжки глас,женски дрехи и се представя за жена и трябва да му казва ,,мамо" ,особено когато започне да посещава градина или училище и види разликата със семействата на съучениците си .Настъпва абсолютно объркване в ранна възраст и е предпоставка засериозни психически отклонения в бъдеще.Пишете глупости ,разбирам че всеки желае да е различен по св

106

до 157

преди 2 години

Приятна вечер ти пожелавам, безполово и безмозъчно създание. Яж и пий паричките от грантовете на Залада докато още можеш. Надявам се скоро у теб да се появят зачатъци на акъл. Ако не - отиваш в кофата.

105

Анонимен

преди 2 години

"Патриотите" започнаха да действат като най-банални нацисти каквито си са всъщност.