184

Тонката

преди 2 години

Не одобрявам изрично не одобрявам ЛГБТИ да съществува в България.В света има два пола които господ е създал МЪЖ И ЖЕНА.ЛГБТИ нямат право на глас за тях не трябва да има защита а изцерение.Добре две жени по ще се възприемат ама двама мъже е вече прекалено. За такива място в обществото не трябва да има.

183

1488

преди 2 години

Нощ на дългите ножове е спасението!

182

глас от тъдява

преди 2 години

Всичко е за лапачка , преди 150 години българите си сменяли имената с гръцки , за да могат да правят пари по пазарите в Солун и Цариград . Сега други си сменят ориентацията за да захлебят от програми и фондове. ВЧЕРА някакъв представи книга в която разказва колко онеправдани били хомо-дружинката във филмите от преди 60 години , защото видиш ли все били в ролята на лошия .

181

Анонимен

преди 2 години

Не одобрявам насилието и вандализма, но не мога да разбера защо лгбт отново искат да са специални и да има специални закони за тяхна защита. България си има наказателен кодекс. Един такъв акт на вандализъм и сега е престъпление. Значи ако радикални вегани потрошат месарница и набият служителите на месарницата наказанието да е по-малко отколкото ако скинари потрошат офис на лгбт и набият служителите.Същото е и с истанбулската конвенция. И без нея в България нямаш право да биеш жена си.

180

Анонимен

преди 2 години

До 237 Анонимен Мелиса и Емили - какви истински български имена :) . . . . /// . . . Не разбрах Мелиса и Емили как пишкат клекнали или прави?

179

Анонимен

преди 2 години

Аз не знам защо 14 год ром може да има деца а джендъра където ще го гледат с лупа не

178

Лаптопи и

преди 2 години

Имунна система на страната се задейства:)

177

тъб

преди 2 години

Това не са политически като дпс а извънполитически организации

176

Анонимен

преди 2 години

Мелиса и Емили, в Англия ще ви хареса и ще сте защитени, преместете си офиса до този на Питър Татчъл в Лондон, активистът, който защитава правата на LGBT от цял свят, нищо чудно неговата фондация да ви финансира...Те плащат, за да пропагандират хомо/транс сексуалното обучение в училищата. Сред най-малките. И за съжаление, рано или късно това ще стане и у нас, иначе ЕС ще ни игнорира.

175

За България

преди 2 години

Изключително жалко поведение на хетеро- хората! С какво Ви пречат хората ЛГБТ? Е няма да оправят демографския проблем, но това е всичко ! О , да , биха могли да развратят дечицата - същите тези , които нормалните отглеждате- които се бият, изнасилват и т.н. и после с гордост качват извратените си клипчета в Интернет.

174

Анонимен

преди 2 години

Мелиса и Емили - какви истински български имена :)

173

Йехова Огъня Пояждащ

преди 2 години

Естествено, че сме едно традиционно южно племе,ако щете и "дивашко".Така ни харесва, така искаме.Орбан, Лукашенко, Тръмп, Полския пич и Ердоаня са ни по-симпатични.От гн уснит е, изв ратен и англосаксонци.Никога не съм подкрепял ЕС и НАТО. Вън от БГСлава на "Великият Патриархат"!След много мъки и страдания, след време ще бъде възстановен вовеки!

172

Анонимен

преди 2 години

Такааа, само за забавлението ще вляза в тона на хейтърите пишещи тук: Тъпо антиваксърско хейтърско и силно изостанало южно племе сте, което няма място под слънцето (за големите мъжкари и традиционалисти пишещи тук говоря). Племе което си е изгоноло интелигенцията и продължава да твърди, че "различни не ни трябват" няма бъдеще!Почвайте да храчите беззъби тролчета с подтисната сексуалност :D

171

Хайде, хайде

преди 2 години

Защо пък понамирисва на инсценировка. Тихомир /Мелиса/ се появява в национален ефир в ТВ да критикува решението на КС и няколко часа по късно опалааа - инцидент. Понятието пол е недвусмислено и не подлежи на тълкуване без значение дали имаш чучурче или не. Имаш или мъжка, или женска хромозома.

170

До Истина

преди 2 години

И какви права имат повече от теб? Не се заяждам, просто питам?

169

тъжна картинка

преди 2 години

Тези две нещастни момичета от сутринта обикалят телевизиите и обясняват, и те не знаят какво. Те развращават младите хора. Кой ги финансира, кой им плаща тези офиси в центъра на София?

168

Винаги

преди 2 години

гнусотията си остава гнусотия,независимо колко ни се жалвате,че сте онеправдани и страдащи! И такива ще сте винаги,защото-гнусното винаги си остава гнусно! И никога няма да се промени! И ние няма да се променим и да приемем гнусотията за нещо нормално-напротив-винаги ще я мразим! И така ще възпитаваме децата си-да мразят гнусотията и да не са толерантни към греха! Не ви харесва,но нова е-колкото повече си активирате гнусотиите-толкова повече ще мразим греха!Това е ЗАКОН,ако не знаете!

167

Отивайте си с мир

преди 2 години

Тези *** са се напили, направи ли са си пого и сега търсят да обвинят някой друг за да им платят всичко, баси и наглите същества. Да си ходят в Америка!

166

Истина

преди 2 години

Като не им харесва да напуснат държавата, никой не ги държи на сила. В Америка е модерно да си обратен и те си правят каквото искат, като цигaнито са, само вземат никакви отговорности нямат. Не ги жаля, такива трябва ги заглушават медийно, хетеросексуалните нямат офиси, не парадират, а на всичкото отгоре ако един педaл ако трябва да избира ще избере друг педaл, а не по-кадърен човек за определена позиция, те дискриминират останалите!

165

Мхмм

преди 2 години

Така, и като са вандалствали и изпотрошили всичко, хомосексуалистите "нормални" ли станаха? Не защитавам никой, ама насилието не е начина. По едно от научните предавания, преди 5г. някъде слушах теория подкрепена и от статистики, че до 2050, близо половината човечество на земята има шанс да е хомокескуално или би. :(( Та тогава вандалите няма да имат почивен ден, съдейки по това което правят сега.