513

Анонимен

преди 2 години

вече около 6 мои ваксинирани приятели са с Ковид

512

Хайде да се разберем

преди 2 години

За задъхващи се болни ли им е зор, или за ЗАДЪХВАЩА СЕ СИСТЕМА? Тя системата е на командно дишане от мноооого време. От март 2020 живеем в тая лудница - пикове, плата, спадове и дерета преминахме. Как пък на три правителства и на три прарламента не им светна, как да я подредят тая система! Само мантрата за ваксините повтарят. Ваксините не стават! - и ваксинираните се убедиха в това и "повтарачите". Сега притискат и извиват ръце, за да скрият немощния си капацитет и ГОЛЕМИТЕ ЛЪЖИ!

511

Анонимен

преди 2 години

Стига писахте и тиражирахте глупости. Легла има предостатъчно. Няма лекари и оборудване ! Няма здравеопазване тук. Всичко е в разруха. Събрахте зорлем специалистите в София, сякаш София е България...

510

д-р Иванов

преди 2 години

СПОКО българи, не умирате напразно, умирате за да може фигурантът да комндва даржавата България и Деса да е пръва дама

509

a e

преди 2 години

не измряха вече ли който имаше да измира?

508

Политик

преди 2 години

Споко, българи! Другарят Рашков - Дамаджаната е обещал публично, че ако няма легла в болниците , той сам ще хване за ръка болните и ще ги закара в 18 -те си апартамента , с многото кен.ефи , за да си се.рат на воля!

507

Анонимен

преди 2 години

В момента в болница са 7 880 души от 98 948 активни случая, това са 7,9 %. Не дай си, Боже, ковидът да беше наистина яростен вирус, какво щеше да стане?

506

Анонимен

преди 2 години

леглата не са най-големия проблем - легла ще се намерят. Лекари обаче няма откъде да намерим!

505

Анонимен

преди 2 години

Като се препълнят болниците нищо няма да се промени. Най-много да спадне смъртността. Можи би затова е голямото притеснение да не натоварим болниците.

504

Анонимен

преди 2 години

До стига с този COVID !То пък "другаря" Борисов много се вълнува от конституцията, държи я в чекменджето на нощното си шкавче (в златни корици)! Обаче, "другаря" Борисов, гордо НЕ МОЖЕ да направи 50 лицеви опори, както и неговите тролчета НЕ МОГАТ да оценят това!

503

Анонимен

преди 2 години

Всъщност, оказва се, че за "държавата" и чиновниците и, по-важното е запълването на леглата, разходите за лечение, заплати, премии и т.н., но не и здравето на населението. И това е европейска ценност, нали?

502

стига с този COVID !

преди 2 години

По-важно от всичко е , че другаря Радев прави 50 лицеви опори за 1 минута, а се видя ,че му е през оная работа някаква си конституция на РБ.

501

Един от навалицата

преди 2 години

Сестра ми е лекар в ковид отделение (в момента пълно до тавана) и твърди, че поне 70% от приетите там изобщо не са за болница. Просто една ковид пътека е 1800 лева та затова ги приемат - въпреки че реално няма с какво да ги лекуват. Та си мисля - ако се спрат кинтите по ковид пътеката, дали ще има толкова болни?

500

мисля

преди 2 години

В цяла Европа нараства броя на болните и смъртните случаи.ВИЖТЕ АНГЛИЯ,ГЕРМАНИЯ ,,където има голям брой ваксинирани и пак голям брой болни и починали.Е,не са толкова много като у нас,защото имат добри здравни системи,а тук е опоскано всичко.Ужасни условия в болниците в малките градове,липса на такива на много места.Никой до сега не излезе да каже С КАКВО СЕ ЛЕКУВАТ БОЛНИТЕ,ПРЕДИ ДА СТИГНАТ НЯКОИ ДО ИНТУБАЦИЯ.Чуваме само ОБДИШВАНЕ.

499

минувач

преди 2 години

Вирус няма! Цяло лято дремахте! Локдауна е неизбежен!!!

498

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Стойчо Кацаров не живее в България. ЩЕ НИ ЛЕКУВА В РУМЪНИЯ КАЗА - - Ха-ха, избяга този негодяй! да не стана хъш!

497

Да чакат

преди 2 години

Като нямат мозък, да чакат за тестове, вместо за 1 минута да си решат проблема и да се ваксинират.

496

анализатор

преди 2 години

Виждам,че някои се се обидили,и ме обиждат.А те дали са извадили 1 реален лв.от джоба си,и са го дали да държавата?Много е лесно да хвърляте топката към "родители"-те.Г-да чиновници,вие не давате дори 1 ст.за осигуровки,държавата ви ги плаща.Съшото се отнася и за онези, които крият реалните доходи и не плащат истински?И за тях говора.Аз съм чист пред бог и държавата,че не крия нито лев от дохода.Така,че не ме ругайте.Просто много ми дойде,аз цял живот само да давам,а други да получават.

495

Анонимен

преди 2 години

Боли ме *** дали ще издържат! Аз със сигурност не издържам на тази ***

494

Зрителите

преди 2 години

Стойчо Кацаров не живее в България. ЩЕ НИ ЛЕКУВА В РУМЪНИЯ КАЗА