453

Анонимен

преди 2 години

До Застраховка Живот Всеки антиваксър се държи по абсолютно същия начин като теб: харесва си една позиция, колкото и абсурдна да е и си цикли на нея. Има един, Леша, той продължава да твърди, че вируса не е изолиран. ПРосто всичките са ви изпуснали отдавна. Евентуално спират да ви обръщат внимание на глупостите: никой нормален не вижда смисъл да си пише с Айкюта под 50 единици.

452

Анонимен

преди 2 години

Времето не се ли сменя в 4:00 часа, не в 3:00часа?? Не че е важно

451

Застраховка Живот

преди 2 години

Още утре ще затичам на спринт до пункта за ваксинация, стига да предлагат застраховка Живот редом до ваксинката.

450

Антивакс Мен

преди 2 години

То пък един спор, мани бегай. Спор е когато имаш доводи, а не когато говориш като латерна как си много интелигентен, а другите са глупaви, понеже не са като тебе ваксани.

449

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 587 "Споровете с антиваксаджийската банда винаги са безплодни. Требе со кротце, со благо, а ако не рАчи и со малце кютек." Чак от "кютек" няма нужда. Просто трябва да оставим някои неща да се случат от самосебе си. Най-смешно ми е като им гледам реакциите в спорове: мислят си, че ако продължават да циклят и ги оставят, в следствие на невъзможността да се води разговор са "победили". Все едно това променя реалността. Пълна трагедия е това за "възрастни" индивиди.

448

преди -3600 секунди

преди 2 години

Честит нов час. Кво стана сега. Един час напред ли сме назад ли, кво стана. Компа ми показва, че е 3:07 тва не е нормално, да знаете

447

Застраховка Живот

преди 2 години

Естествено, че ще си остана в положението в което съм в момента. Ти какво очакваш? Да се затичам да се ваксинирам, щото има 5000 статии за Ковид ли?

446

Анонимен

преди 2 години

Ако нямаше медии със сигурност щяха да издържат

445

Анонимен

преди 2 години

До Застраховка Живот "Нямаш енергия" да внимаваш, но "имаш енергия" да тролействаш. Няма кой да ти помогне на теб: с или без ваксина, ще си останеш на същото положение на което си в момента.

444

преди -3589 секунди

преди 2 години

Вкарайте застраховка Живот при ваксиниране и ще се ваксинирам още утре. Лека вечер.

443

ТестКит

преди 2 години

ЦИЦО ЦАРЛИ е прав, болниците не лекуват анонимни. Дори тези намерени в безсъзнание, без документи в противошокова се вписват като НЕИЗВЕСЕН 1 (зависи кой номер си за деня), но дежурните следователи в болниците, бързо намират самоличността на човека (ако той има такава, а не като този *** дето обяснява 562 АНОНИМЕН

442

Застраховка Живот

преди 2 години

Съжалявам, но не прочетох съчинение-разсъждението ти. Имаше ли нещо важно там? Накратко кажи.

441

Анонимен

преди 2 години

До Застраховка Живот "Това ще накара голяма част от мнителните да повярват и да се ваксинират." Мне, няма. Доказателството е, че ти твърдиш, че не можеш да се застраховаш, а даже не си проверил. Това показва, че си търсиш повод да не се ваксинираш. Първоначално твърдеше, че не можело. Когато ти казах, че може, прехвърли това на "държавата" въпреки че ти се оябсни, че държавата с такива неща не се занимава. Очевидно е, че става дума за "обещания" базирани на празни приказки от такива като теб!

440

Застраховка Живот

преди 2 години

Щом почти няма починали от ваксина, значи една застраховка Живот не пречи на никого. Нито на държавата, нито на фармацевтичните гиганти.

439

до 570

преди 2 години

Аз давам пример за какъв срещнах, не ми извъртай думите, не съм казал всички. Като си спешен пациент, могат да те приемат служебно без лична карта (физическа), но трябва да я представиш до 10 часа от хоспитализацията. И другото което пропусна да прочетеш с разбиране, той никога не е регистриран никъде като адрес, в акта ти за раждане има *** и баща ти (ако си късметлия в техни социум)

438

Застраховка Живот

преди 2 години

Ако ваксината е безопасна - застраховайте хората със застраховка Живот. Нали имало по-малко от 5 човека умрели от ваксината? Значи има икономическа логика да се въведе застраховка. Това ще накара голяма част от мнителните да повярват и да се ваксинират.

437

Анонимен

преди 2 години

До Застраховка Живот Аз съм чел какви ли не неща от антиваксърите: изживяват се като Коперник, Бруно, Наполеон, а сега и Ганди. Много искат да са велики и те, но без да се образоват, без да полагат нужните усилия и най-важното, без да могат да мислят (нищо, че се тупат в гърдите колко са "различни"). Никой няма да "мисли" върху нещо, което се е зародило като плод от болната логика и фантазиите на откровено изперкали хора. Лек ден, вечер, нощ и т.н.

436

Анонимен

преди 2 години

Не е задължително условие, ако си спешен с Ковид да представиш лична карта, за да те вкарат в болницата, ако си СПЕШЕН !! Освен това не е вярно, че ромите нямат лични карти, да има единични случай, но 90% си имат лични карти за да получават помощи или издадени от затвора или от килията в районното

435

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 563 "Още малко дрънкайте глупости и скоро няма да чуем за нито един от вас. Само така виждам решението на проблема ви." Не е толкова смъртоносен вируса. Колкото и да коси, ще останат доста. Но, за тяхно съжаление, ДС идва на валст при втори мандат на Радев, и ако това се случи, ги съветвам антиваксърите да се запознаят с методите на тайните служби отпреди 89та. Няма да им хареса какво ще прочетат.

434

Застраховка Живот

преди 2 години

Имам енергия, да. И Махатма Ганди е имал енергия да води пасивна съпротива с агресора. Това не означава нищо за теб. Не се ласкай, а помисли как да приложите застраховка Живот с ваксината, за да сме по-спокойни. Приятен "ден" хаха