86

Калев

преди 2 години

А ти Балтов,кой си? Хубаво беше като вземаше 50 хил.лв заплата нали,а сега колко ти плащат да плюеш????

85

EMIGRANT

преди 2 години

Чудиш се кой е Кацарков ли,Професоре?!Няма какво да се чудиш!Същия цър вул,антиваксър и чалгар като тия във форума дето плюят по тебе и по щабът по времето на управлението на Борисов!Това са платени не кадърници,на които все някой за нещо им е крив или пък са крадци на ДДС,трафиканти на алкохол,дрога,жени и какво ли не,на които Борисов отряза мераците през тези 10 години на управление!Затуй кви чат като видят себе подобните си фигуранти,черепи,,прокопиевци,баневи,бобокови и всякакви други крадци

84

Цветан Цветанов

преди 2 години

Министкър на здравеопазване е, нещастнико Балтов. Теб те уволниха от Пирогов и сега си просто един безработен кандидат да депутатски имунитет. Същия си като дриупитека бивш министър Ангелов.

83

До105-чикиджия

преди 2 години

Давай праскай одобренията,белким получиш някакъв душевен оргазъм!

82

Анонимен

преди 2 години

Тия толкова ли са ограничени,и Тоя и Герджиков и Сите остали които се подлагат,не виждат ли че всяко едно заиграване с Лоестото Създание ги обрича на пълно компрометиране за в Бъдеще?

81

Анонимен

преди 2 години

Пpocтите *** на Чорапа пощуряват, като видят, че някой не им спестява истината за техния идол и марионетките му от служебния кабинет...

80

гхййхгг

преди 2 години

Ти понеже падна и започна да плюеш иначе не те чувах ме това е нагло балтов ти си започнал да ставаш балък

79

фтф

преди 2 години

Този крадец да спре да се изявява публично...а Кацата, не е ОК и той

78

Анонимен

преди 2 години

ми то тея си живеят още в средновековието,не знаят че има интернет и всяка тяхна дума си седи ,но за да си спомняш,по принцип трябва да подържаш една теза ,а не да се въртиш кога как ти е удобно,преди година пандемията се използваше за политика ,а сега....(Радев,Кацаров,Мангъров)

77

гт3тжрхтхт

преди 2 години

Вие дето сте на ръководни постове освен да се плюете друго нищо не можете

76

бейби чуш

преди 2 години

С просто око се вижда, че този министър е неспособен за този пост.Да си върви след изборите.

75

Анонимен

преди 2 години

"Балтов я виж каква маркировка"Еййййнамери си тоя чИлЯк накрая попрището,явно нито лекар става от него,нито"инспектор"на маркировките,най добре ще е да го направим-Главен Крепач на Тестисите Лойкови!

74

Анонимен

преди 2 години

България сама се опозори от антиваксърите като най- неваксинираната държава. Наричат ни "*** на Европа ".

73

До87

преди 2 години

Остави какво ще върне Радев,ами се замисли ако Вожда ти вземе че върне всичко изпокрадено и"припечелено"през последните тринадесет негови години "царуване"дали няма да можем да завършим АЕЦ Белене?

72

мак

преди 2 години

Същия наглец е Балтов като т.лупа. Все другите са им виновни. Здравната система е в колапс от години. Тези сертификати са въведени и другаде, но тоя смята, че трябва да ни кажат, че на еди коя си дата в еди колко часа ще въведе сертификат. Кой сега е балтов, чува ли се какво приказва? Да оди с т.лупа да инспектира.

71

анонимен

преди 2 години

Най"умното" нещо което направиха управляващите е да взимат по 10 лева на тези , които отиват на работа - това е аналог на плащането на турците през робството ,че са си търкали зъбите докато си ги гощавал. Умноооо , чисг келепир

70

Анонимен

преди 2 години

Радев, върни вдички заплати по 15 000 лв за целия ти провален мандат!

69

Анонимен

преди 2 години

И последни по акъл.

68

Анонимен

преди 2 години

България в монента е на първо място в света пи умрели от Коронавирус!

67

Анонимен

преди 2 години

Абе тоя балтов и тои е гола вода ама с кацаров са един дол дренки.