106

Анонимен

преди 2 години

Много маимуни станаха на клона ще се счупи.

105

Анонимен

преди 2 години

А уж беше супер специалист и професионалист,какъв е проблема да си намериш попрището в живота като такъв?Да,да ама Не,жалко човече си бил и явно ще си останеш такова!

104

Анонимен

преди 2 години

Ако е фващан с фиктивни надписвания на пациенти,няма работа в парламента ще пренесе своят манталотет и там и там ще започне да краде,българи *** такива хора не трябва да им давате да съставят партии хванат ли с корупция вън.трябва да се орежат правомощията на директорите в болниците и да подлежът на някакъв контрол всеки лев да се следи в кои джоб отива.това е манталитет един път научиш ли се да пипаш ти става навик и трудно се отучва

103

прав е Балтов

преди 2 години

Колкото и да се напъват форумните драскачи на мазната фуражка, за всички е пределно ясно: - Какъвто президента , такива и хрантутниците му от правителството. Все потенциални клиенти на правосъдието....

102

Анонимен

преди 2 години

128 Те и Гешев ще го потърсят споко! Въпрос на още малко време е само!-:)))

101

българин

преди 2 години

След като си вече никой и можеш да оплюваш всички ли? И се присламчи към крадливата партия ГЕРБ?-:) Нямате шанс на тези избори !!! Хората видяха предостатъчно за ГЕРБ!

100

До126

преди 2 години

Съгласен,Радев да върне всичко което е заработил през мандата си,ама дай да помислим и да приберем всичко изпокрадено и припечелено от лоестият и ти гарантирам,че АЕЦ Белене току виж станала реалност!

99

Р.Радев

преди 2 години

Кире, ела за малко тука, че някакъв Иван Гешев ни търси и двамата!

98

Анонимен

преди 2 години

Кой е Стойчо Кацаров,пита лицето???Ами за зло или за добро той е човекът който в момента опитва да се бори с тая гад,а ти вече си и ще бъдеш господин никой!

97

селяка от хасковско

преди 2 години

С 15 бона заплата , генералска пенсия, безплатно жилище,охрана и плюскане - пука му на оная работа на другаря РадеФ и то най-малко за дереджето на простолюдието. За него е важно баламурниците отново да го изберат , че иначе имунитета и авантата от държавната хранилка отива на кино , а и Гешев отдавна му е пратил призовка и го чака за спявка в следствения арест.

96

До123

преди 2 години

Троооле,Сега дай на яве нещо Лъщящо???

95

Анонимен

преди 2 години

Балтов, не можа да отречеш и да опровергаеш по никакъв начин една от причините за уволнението ти - надписване на фиктивни пациенти за източване на здравната каса. И след като си на-акан до козирката, смееш да замърсяваш вербално околното пространство като обвиняваш други. Той и Кацаров не е кой знае какво, така че всички вие, медицинските величия сте една съзаклятническа шайка, която се отнася с нас пациентите като с късопаметни овце.

94

Недоразбрал

преди 2 години

Интересно,крадливата мутра построи 10 Българии,а благородните води ненапити,болшевики не построиха и един метър магистрала,въпреки,че за нула време повлякоха в незнайна посока 500 милиона оставени от крадливата мутра да се дострои Хемус?!Странно крадец,да остави 5 лева на някой,какво ли остава за 500 милиона!Нали си знайкате,че сте Паляци и ***,залъгвани и захранвани с трохите и обещанията на задкулисието,че те като дойдат на власт ще ви посипят с мангизи и ще крадете на воля!

93

Анонимен

преди 2 години

Ако и професионализмът на тоя индивид беше съпоставим със злобата която излъчва,сигурно щеше да бъде добър човек и лекар,ама уви пустите му и пари!

92

анонимен

преди 2 години

Знаете ли каква е разликата между Борисов и Радев (по отношение на приписваните им закононарушения) При Борисов всичко поне до момента е имагинерно - базирано на слухове , интернет обработка на съзнанието , манипулации изказвания на на политически опоненти, преднамерени злословия , недоказани "истини", лична вендета, жажда за власт на опозиционери ,чувство на малоценност, докато при Радев всичко лъсна като калайдисано менче(не особено добро за народа) и никой разумен човек не може да го оспорва.

91

Дедо

преди 2 години

Отдавна колабира система как се докарва до колабс !? Като влезеш в българска болница , все едно влизаш в нека катакомби и всичко вътре сякаш вещества смърт !

90

Анонимен

преди 2 години

Балтов явно и тои е решил да създава партия и сега и тои започва да се опражнява на гърба на господин борисов и да трупа девиденти.в тази държава всеки се упражнява на гърба на борисов да стане известен да го забележат хората.жалко е дин човек да не може да изпъкне с личностни качеста а да използва славата на някои друг.

89

Анонимен

преди 2 години

Истината в тази държава е че има толкова измамници,че човек започва вече да се съмнява и в честните хора,като знаеме другите лекари какви са хората са си изгубили доверието в медицинската гилдия,има доста измамници и на хората им е друдно да ги пресяват от нормалните .балтов не го познавам не знам дали е крал и да ли е хващан с корупция,но докато болниците са лекарски дружества ще има хора които се облагодеталстват.

88

Стойчо лъже.ца

преди 2 години

Стойчо Кацаров е лъж.ец и под.лец.

87

Анонимен

преди 2 години

Балтов,Това да си"дружка"днес с Наглеца-Крадец,наподобява все едно да си купиш фабрика на Девети Септември 1944 година!Осъзнай се не всичко е пари,животът продължава и не нужно да се опетняваш с това Изчадие на Дявола,това се отнася и всичките други които са готови да се "Жертват"