46

Анонимен

преди 2 години

Комунисти от СДС и НДСВ - казах ви че гласувате за комунисти, но никой не повярва

45

Лъжа

преди 2 години

Ти и за тоя парламент нямаше да участваш но какво излеже пълна лъжа Така че неможе да ти се вярва на лакърдии ти

44

Виц за чалгаря

преди 2 години

Влизат Слави Трифонов и Тошко Африкански в една аптека и Слави казва на аптекаря - два каапута. Да виждам - отговаря аптекарят. А нещо ще желаете ли ? Аз някак не мога да приема, че каапути ще правят правителство ? А Вие как мислите ?

43

Ветеринар

преди 2 години

Уважаема кокошко Митева , от *** акъл не искаме , а и никой не те включва в сметките си за следващ Парламент ! Айде стига с тези пози на ощипана ученичка, която има мерак , но никой не я поглежда ! Марш на село да гледаш кокошки - те поне са на едно ниво с теб !

42

Помнещ

преди 2 години

ДБ е една партия на престъпници, лидерът им в сянка Костов и Прокопов са първи за затвора. Атанас Атанасов се занимава само с долни доноси. Каза за подслушванията, лъжа , никакви доказателства. Точно той подслушваше Филчев навремето. Той даде лъжлив донос на Петър Стоянов срещу Богомил Бонев, заради което Стоянов загуби изборите. Сега нова партенка, купуването на гласове. Вчера го слушах как лъже, каза вчера бях във Видин,Монтана и Враца, подадох сигнал към Рашков, ама вчера бил и в Благоевград.

41

Анонимен

преди 2 години

Коя беше Митева? Който се хване с БСП, пропада. ИТН, още ли, са фенове на Радев? След унижението, което им спретна и ги замени с ПП?

40

Смешници

преди 2 години

Има такъв народ вече го няма. Ще бъде 5 или 6-та партия в парламента. Когато бяха първи не направиха нищо, сега вече не са от особено значение.

39

Анонимен

преди 2 години

Браво на Ива Митева! Само не се отказвай, и се абстрахирай от това, какво пишат неграмотниците с основно образование по форумите!

38

Помнещ

преди 2 години

Костовистите от ДБ се защитават, така както винаги са го правили , от прокуратурата. Появи се Гешев, каза ревизия на приватизацията и се почна борбата на Костов и Прокопов стещу прокуратурата, към тях се включиха и другите олигарси. Това е вашата промяна, защитавате престъпниците от прехода. Заради тях бг е бедна държава. След Костов бг силно обедня, строеното 45 г плюс наследството от буржоазията преди това, заграбено от комунистите беше разграбено от тия хубостници и унищожено.

37

П.К. инк.

преди 2 години

То, и сега, какво ли съществено си направила за политиката?

36

Анонимен

преди 2 години

Ама вие мълчите като пукали бре Митева! ПП ще ви вземе хората! И аз ще гласувам за тях!!

35

Без

преди 2 години

теб,може,без баба ти МИКА,НЕ.Хахаха,начело с африканското чу....че...о сте голяма и дилия.Не ставате за нищо.

34

Помнещ

преди 2 години

Булонка, да ти кажа каква е вашата промяна. Тя се състои в следното, унищожение на прокуратурата и Гешев. Това е целта, нищо друго. Този филм се играе от времето на Костов. Той разграби държавата тогава и унищожи прокуратурата и Филчев, за да не се търси сметка за незаконната приватизация. Каолин е незаконно приватизирана от Прокопов( не пиша Прокопиев) имаше много дела по случая, но Костов направи всичко възможно да потули случая.Сега ДБ това са костовистите там и те се вардят от затвора

33

Анонимен

преди 2 години

Митева е свястна жена ............да зарязва политиката!!

32

ПЕХОТИНЕЦ

преди 2 години

митева да зареже Слави, бита карта е, може да пробва собствен проект сссссссс ЛУНА, все пак мутри я финансират

31

Анонимен

преди 2 години

Няма правителство=няма пари=няма кражби=губя политическа мотивация.

30

Руска идилия а ла ..

преди 2 години

Митева ... "Според нея потенциални партньори наИТНса БСП, ДБ, ИБГНИ и ПП" Аууууу, всички руски проекти наредени и готови да "си партнират". Остават само Възраждане, Воля и Атака и тестето ще е пълно!

29

Разпитват я

преди 2 години

Да каже зако искат да я убият. Никой не иска да убие някого без причина.

28

Анонимен

преди 2 години

АМА КАК ТАКА- ЕТО БЪЛГАРИЯ ВИ ИЗБРА- НАЙ ОДОБРЯВАНИ СТЕ- НИЩО ЧЕ НЕ НАПРАВИХТЕ ЕДНО ПРАВИТЕЛСТВО НО ПЪК СЛУЖЕТЕ НА НАРОДА СИ ИЛИ НЕ ИСКАШ ДА ТЕ СПОМЕНАВАТ ДО ПИЯН ТОШКО, ДО ОНЯ СЪС СЪДРАНИТЕ ДЪНКИ, ДО БАЙ ЧАЛГА, НО ПЪК СТЕ ПАРТИЯТА НА ЕДИН ВЕЛИК КРАДЕЦ- КОЙТО ТРЪГНА ОТ ЧЕЙНЧ БЮРО, НО ПЪК КУПУВАЛ И ПРОДАВАЛ ФИРМИ И ОПА ТРИЛИОНЕР, А ГА ЧУЕШ КАК ГОВОРИ- ***.

27

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

В България има политическа криза, няма способни политици.