126

П.К. инк.

преди 2 години

Питаме само: Дали ще има хора да заплачат за госпожата?

125

Е то

преди 2 години

Каквото и да стане, все няма смисъл да оставаш !

124

Антония

преди 2 години

Чудно ми е какво очаква тази жена от човек , прибрал кафеавтомата на хората, които му работят 30 г? Няма да има кабинет , Ива ! Чак сега ли се почувства използвана, или когато Тошко африкански ти крещеше като на слугиня ? Доста понамирисва във вашата " истинска " партия . Последно - забраната на " джентълменско " ниво да се издигат местни, а се слагат тошковци, филип скъсаната дънка и др. Обещаха, че " шоуто ще продължи . Поръчката е такава, дори и pik вече не ги очернят( поръчково естествено)

123

Анонимен

преди 2 години

ЧЕРЕПЪ СЕ ОТКАЗА ОТ ВАС ЛИ И НАЛЯ МИЛИОНИ В ПП, АМА ЦИК ГО ПОРЯЗА ЩЕ СЕ БРОЯТ БЕЛЕЖКИТЕ ОТ МАШИНИТЕ ЗА ГЛАСУВАНЕ И ЩЕ СЕ СРАВНЯВАТ - ТАКА ЧЕ ИЗГОРЯХТЕ!

122

Един Българин

преди 2 години

Фъфлата мисли, че е политик! Смях!

121

Анонимен

преди 2 години

След разпускането на НС се отказах и от специализирания транспорт, на който имам право. ................. уау пуснах салза :)

120

Анонимен

преди 2 години

Митева: Без нов кабинет няма смисъл да оставам в политиката ...................... то и с кабинет няма смисъл :) Най-добре се прибирай на село да доиш кравите.

119

Анонимен

преди 2 години

чалгаджии в Чалгария гласуват за чалгари. Резултатът се видя от всички. По-зле сме и от Украйна с техния зелен клоун.

118

Анонимен

преди 2 години

То нов кабинет ще има, само че итн няма да свирят първа цигулка в него, ако изобщо.

117

Анонимен

преди 2 години

Това изречение е отправено към лидера на итн слави трифонов, заради чиято простотия сега трябва да гласуваме наново. Жената се чувства вероятно използвана и опозорена от подобно безотговорно поведение на лидерите на итн. Тази партия има абсолютно антибългарски цели -- приемане на еврото, превръщане на държавите членки на ес във федерални единици на ес, който трябвало да се превърне във федерация със собствено правителство, по подобие на сащ.

116

Алекс

преди 2 години

Кабинет ще се направи и без ИТН.Така Слави ще получи така желаната позиция на опозиция.Намираме кусури,получаваме си депутатските заплати,лапаме субсидия и не носим отговорност.Ех,сладък живот.

115

Ха-ха

преди 2 години

Правителство ще има,но без ИТН.Тоест ще ги поканят,ама Чалгаря ще откаже,щото се мисли за много голям.Да се надяваме,че резултатът му ще е достатъчно нисък,за да не пречи.

114

Анонимен

преди 2 години

Правилно ,тая партия не трябва да съществува и да участва в политиката ,два пъти алчни за власт ,държавата харчи милиони за такива лъжци

113

Анонимен

преди 2 години

НА ЧЕРЕПА ПАРТИЙНОТО СТРОИТЕЛСТВО СЕ РАЗПАДА ЛИ?

112

Анонимен

преди 2 години

Добре де справи Ива Митева, за разлика от мутренските шефове на парламента.

111

сами не можем

преди 2 години

Майка турция ни зове!

110

божие наказание

преди 2 години

Жени да ни управляват вместо да раждат!

109

Ivan

преди 2 години

Никой не се интересува кой те е заплашил.Няма да се свърши света с теб.Нещо много си се взела на сериозно. Ти нали каза,че не си член на ИТН,тогава каква политика.?И кога стана калайджия,че ти почерня за.....?Надявам се повече да не тевиждам там където беше по погрешка .Разград,Шумен,Исперих напълнихте парламенра ,та нали ментора ви е от делиормана. Сега остана .............да спечели президентското мясъо ще ще се учим на нов български с акцент.

108

Анонимен

преди 2 години

Кога стана калайджия, кога си очерни зад ни ка!

107

Анонимен

преди 2 години

Трябваше ли да ни мъчиш 6м. за да разбереш че не ставаш за нищо освен да пел те чиш празни приказки