16

Анонимен

преди 2 години

А кой им даде български паспорти те не се наричат българи,те се наричат гордо македонци,а реват за български паспорти.

15

Додо

преди 2 години

Да ги наричаш "македонци" неточно, по-скоро българи от Вардарско. И дано сред тях няма троянски коне, които да гласуват за първата македонистко-сепаратистка партия, кято им се изпречи пред очите, като например Да България, или някоя друга антихристиянска, антибългарска креатура, финансирана от Сорос и метастазите му!

14

Анонимен

преди 2 години

На макетата им трябва гражданството на държава от ЕС, затова взимат български паспорти. Изборите не ги интересуват, нито България като цяло. А Рашо дамаджаната се чуди какви заговори и организации за купуване на гласове да измисли. Конфискувал един тефтер с вересии, видиш ли. Ами че в провинцията половината българи така пазаруват, особено последната половин година.

13

Анонимен

преди 2 години

Ромите там са повече и си избират некадърника Паунов вече незнам колко години. Даже и тия 13 хиляди не могат да променят избора за кмет и съдбата на тоя умиращ град.

12

Анонимен

преди 2 години

Хора които не живеят тука не плащат данъци тука,някои не могат и да говорят български и те ще определят кой да ни управлява - няма по голяма глупост ,но това беше заложено от предишни глупци начело с Жабата ,приемайки възможноста за двойно гражданство.

11

Анонимен

преди 2 години

Това да не се окаже като при ДПС и турците че всичките са записани на един адрес, и адреса е травопост. Помните ли го случая който така и покриха нашите велики продажни медии. Ами то да беше само това

10

Анонимен

преди 2 години

И сигурно живеят на един адрес.Гербавите започнаха да си внасят избиратели.

9

Анонимен

преди 2 години

Значи 13 хиляди ще гласуват за тиквата

8

Маке Баке

преди 2 години

Сите ке я пущиме бюлетината за Пешо Паунът!

7

Анонимен

преди 2 години

13 000 хиляди че това е повече от населението на Кюстендил

6

Хюго Бос

преди 2 години

Бъдете точен- Македония е едно, Севмакия- тотално различно. Не падайте до нивото на севмаците и да приравнявате две понятие, които нямат нищо общо.

5

Хюго Бос

преди 2 години

И откога македонец е равно севмак? Фнесерещите ривт ново дъно на неграмохността и после се чудим що смешни държавици ни се казват на главата- ами стига да отворят бг медиите и да видят антибългарски статии

4

Асан

преди 2 години

Там има ли българи изобщо :)))

3

БАТКО БЪЛГАРСКИ

преди 2 години

Тия нали са тотално против нас,постоянно ни критикуват и ни мразят защо, трябва да гласуват за нас,какви са, защо са тук, кой им дава право на глас, като са македонци да се гласуват Македония,тука работа нямат.

2

Анонимен

преди 2 години

Кой им дава право на тези да вадят български карти и паспорти с две имена!?Кой им дава българско гражданство и ги отличава от всички други в държавата които имат по три имена,като искат български документи да са с три имена,или като не искат да отиват и взимат сръбско гражданство!И е крайно време паспортите да им се дават на публична церемония пред българското знаме и конституция, а който се срамува или го е страх че е станал българин,и не е горд с неговите предци българи въобще да не кандидат

1

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Един милион македонеца,ако станат...чисти българи и гласуват за Боко(че за кой...друг) той пак ще се качи на...белия кон.Възможно е така да стане и...тогава вече Боко ще им подпише за ЕС.Явно има...сделка и скоро комшиите македонци ще се...радват на европейските...благини.