199

Levski

преди 2 години

Ако вярвате в невидими терористи и зараза, животът ви ще бъде ноцебо ефект и ако някой кихне близо до вас, ще се разболеете. Covid-19 е психологическа операция, която има за цел да направи точно това. Той има за цел да постави хората в такова състояние на паника, че да се откажат от най-основните си права.

198

По скудоумните

преди 2 години

Коментарии лъсват тролчетата Радеви

197

Анонимен

преди 2 години

ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ГЕРБ ТРЪГВАТ НА ИЗБОРИ С ПРАЗНА ТОРБИЧКА БЕЗ ДА ПОЕМАТ НИКАКВИ ОБЩЕСТВЕНИ АНГАЖИМЕНТИ САМО С ЕДНИ ГОЛИ ПРИКАЗВАНИЯ НА ГЛУПОСТИ. ТОРБИЧКАТА ЩЕ А ПЪЛНЯТ СЛЕД ТОВА. НО НЕ И ТОЗИ ПЪТ.

196

Анонимен

преди 2 години

Втора серия на филма: печелиш изборите и не управляваш.

195

Анонимен

преди 2 години

АКАДЕМИЯТА НА МВР - ЧАСТНАТА ШКОЛА НА БОЙКОВЧЕТАТА

194

Анонимен

преди 2 години

До АнонименЛокдаун може да се избегне обаче гербдаун не

193

Анонимен

преди 2 години

Локдаун не може да се избегне .Що не разследвате от къде дойде ?Че ни пръскат самолетите .Хиляди хора го разбрахме и качват снимки с доказателство в фб новините .Но някой плащат за да мълчи и като не мислите за народа ,марш на топло .Локдаун че е мн лоша картинката заради вас .А с сертификати и дипломи си трийте дупетата.

192

Анонимен

преди 2 години

Само че няколко хиляди нещасттника ще платят с живота си.

191

Анонимен

преди 2 години

Локдауна ще се избегне, но без вас некадърници скапани!

190

Анонимен

преди 2 години

ГОЛЯМ РАЗГРОМ ОЧАКВА МИЛИЦИОНЕРСКАТА ПАРТИЯ НА ИЗБОРИТЕ.

189

Анонимен

преди 2 години

Герб за пореден път тръгват на избори с празна торбичка за да я пълнят след това.

188

Гражданин

преди 2 години

Айде бе,ама ти сериозно ли или просто така ПАК НА МАЙТАП ?!

187

Анонимен

преди 2 години

НИТО ГЛАС ЗА ХРИСТО ИВАНОВ!

186

Един от митинга

преди 2 години

Лъжльото! Дори не си доктор!Идва Видов ден!

185

Анонимен

преди 2 години

Да ми дават всеки ден по телевизията най лестният начин за манипулация на човечеството и немислещите невежи! Как лекари се борели с корона вирус или какъвто и да е. СЗО ФАРМАЦИЯ ЛЕКАРИ ПРАВИТЕЛСТВО САТАНИ РАПТИЛИ СТОЯТ ЗАД ТОЗИ ПЛАН НА НОВ СВЕТОВЕН РЕД! ИМУННАТА СИСТЕМА Е КЛЮЧЪТ КЪМ ЗДРАВЕТО! АКО ЧОВЕК ЖИВЕЕ В БОГ НА ВИСОКИ ВИБРАЦИИ МИСЛИ ПОСТЪПКИ И ЧИСТА ХРАНА - ТОЙ ВСЯКОГА Е ЗДРАВ ТОВА Е ЗАКОН НА ВСЕЛЕНАТА! НА ЗЕМЯТА ТЕЗИ КОИТО ИСКАТ ДА УПРАВЛЯВАТ СВЕТА СА ГОТОВИ Н АВСИЧКО ДА ВИ УБИЯТ!

184

Ангел

преди 2 години

Брей какъв бодряга е тоя.Цяло лято пак бодро гледаше,дрема ходи да си почива от,,много работа",подлуди ни с некадърността си и сега па започна бодро да мечтае

183

аааа.не!

преди 2 години

Искаме локдаун и да ни храни тоя!Едно време всички бачкаха да хранят партийните ***.Правехте и хайки по градовете и който не бачка го вкарвахте у затвора,системата на развития СОЦИАЛИЗЪМ!Системата беше празни магазини , умишлено/стоките отиваха на запад,също като Китай в момента и заплатите в банката,от същите пари пак плащат и говедата бачкат без пари.Имаше и корекоми-забранени магазини за говедата .....

182

Анонимен

преди 2 години

Паднало е дърпане на уши и плесници зад врата.

181

Леша

преди 2 години

Видяхте ли ккакво се казва терористична спяща клетка? Този хазар е подготвян от малък за този момент, да провежда геноцид над българите.

180

Абе хора какво

преди 2 години

се огледахте в на човека дъщерята как живеела в лукс и т.н? Тя също като баща си е експерт в духовите инструменти и естествено се е развила до мениджърски позиции. А за образованието и в чужбина са платили майка и която е невролог в Александровска болница и баща й който е депутат от Дупница. Предполагам доста хора с общ доход от около 2000-3500 лева могат хем да живеят, хем за жилище, хем и детето си да изпратят в чужбина да учи. Така, че не им завиждайте!