239

.."МОЖЕше"

преди 2 години

..."КЪСНО Е ЛИБЕ ЗА КИТКА".....И ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ КРИЗАТА , ЩОТО СТЕ НЕКАДЪРНИЦИ!ДЪРЖАВАТА СЕ РАЗПАДА ......А , ВИЕ СИ ДРЪНКАТЕ ПРОСТОТИИ, КАТО ПО ВРЕМЕТО НА ТОДОР ЖИВКОВ!

238

Анонимен

преди 2 години

Четох в няколко чужди сайта, че учените казват ваксинираните и неваксинираните заразяват. Даже ваксинираните са по опасни защото си мислят че няма да се заразят и не се пазят. При което заразяват семействата си и други хора. На всичко отгоре при тях също има голям процент починали, също и влезли в болници. Уж ваксинирани пък в болница влизат. А не се знае какво има в този ***. Така че целта е едни пари и контрол меко казано.

237

Анонимен

преди 2 години

До 226 Анонимен Над 5 000 души са загинали при управлението на Румен Радев от септември месец насам, на първо място в света сме по смъртност от Ковид. . . . . БЪДИ ТОЧЕН! ПО ВСИЧКИ ПОКАЗАТЕЛИ И НЕ САМО ОТ СЕПТЕМВРИ, А ОТ 8 ГОДИНИ НАСАМ! И малко български - не са загинали а починали! Загиват тези в Афганистан, другите почиват пък и макар и в битка с болест!

236

Анонимен

преди 2 години

Ама заключвайте ни бе ама и вие заплати не взимайте. Всички вкъщи и никой да не работи. Кеф

235

Анонимен

преди 2 години

Ако се ваксинирате ще си върнете свободата и предишния живот, понеже те явно са ви отнети...

234

Анонимен

преди 2 години

Предполагам срещата е по инициатива на посланиците.

233

Анонимен

преди 2 години

Това, че някои са се ваксинирали насила, не значи, че ви обичат...

232

Анонимен

преди 2 години

А кризата те първа тропа на вратата.

231

Усиране

преди 2 години

Когато един човек взима сам решения и се прави на велин и безмъртен на незаменим и си налага мнението и не слуша мнението на другите винаги така става грешки хаос смърт и безисходица,човек когато работи под натиск бърка не може да вземе правилно решение.

230

Анонимен

преди 2 години

Кукла на конци на румен радев,ама кои е румен радев да ми казва какво да правя юрис ли е лекар ли е икономост ли е строител ли е като какъв се изявява,щом не можеш да вземеш сам решение да наложиш пълен лок даун значи си страхливец нали за тва си здравен министър да взимаш национални решения не радев да ги взима кво разбира тоя от медицина.трябва да се остават само магазините тираджиите болниците и бензиностанциите,под натиск и напрежение не се работи когато някои друг взима решенията вместо теб

229

Анонимен

преди 2 години

Неадекватни несериозни заблудени такива хора са ми под нивото да ги коментирам продажни ***.

228

Доктор Боц

преди 2 години

Миналия месец минаха 100 неваксинирани през Интензивно отделение! Как пък никой не оцеля да, за, да ми благодари за грижите! Само 5 ваксинирани прескочиха трапа! Смъртта понякога е най-удачната награда за rлynaka!

227

Истукан

преди 2 години

Ваксинирани хора ми се оплакват, че прекарват тежко вируса след ваксината. Кацаров излиза виновен с тези зелени сертификати. Да ги премахва, защото хората са разгневени и ще се вдигнат на бунт преди изборите.

226

Анонимен

преди 2 години

Кацаров, лъжецо безподобни ! Да знаеш, че твоята съдба ще е най-тежка, заедно с онзи предател - пилотчето. Да не бяхте заемали никога тия служби, щеше да е 300 пъти по-добре за вас.

225

Myню

преди 2 години

Брей, кога Myню стана обидна дума, че я точкувате!? Да не би някой конкретен човек да я изпълва със съдържание?

224

Българоубийците

преди 2 години

Да де, можем да избегнем локдаун и да излезем някога от кризата, но с цената на много загубени животи! Виновниците за загубените животи са *** и министъра му, които дремаха цяло лято, докато Европа и САЩ се ваксинираха!

223

pfizer

преди 2 години

Стойчо, сърби ли те някъде

222

Анонимен

преди 2 години

През последните две години управление на Борисов от коронавирус умряха над 100 000 души.

221

Анонимен

преди 2 години

До анонименБОЙКО ЗА ДВЕ ГОДИНИ РЕШЕНИЕ ЗА КРИЗАТА НЕ НАМЕРИ ЗАЩОТО НЯМА ТОПКИ ЛИ?

220

анонимен

преди 2 години

Напълно си прав,Кацаров.В момента,в който престанеш да будеш министър на здравеопазването,ще се намерят начините за справяне с ковид кризата.За това се изкат топки,които ти нямаш.