38

do 38

преди 2 години

дай да ти видим парите бе ниско образован антивъксар ! Айде да си сравняваме заплатите ! Аз не вземам много но 30к на месец но са ми достатъчни! А ти си мийй чиниите в англия или карай тира си и си мисли, че като правиш 5к на месец си патрон или образован !

37

Анонимен

преди 2 години

До до 35 - Абе пичове като ви обяснявам, че взимам доста повече, отколкото сте си мечтали някога, вие пак не вярвате. Ами ако искате. Ще ви споделя нещо. Ако се правя на милионер, дори и да ми вярвате, няма да мога да си купя порше. Ако пък се правя на бедняк, дори и да ми повярвате, пак ще мога да си купя порше. Така че ако искате вярвайте и ако не недейте. Все ми е едно. Ясно ми е, че са ви инструктирали да обяснявате, че богатите и умните се ваксинират. Дано поне за това да ви плащат добре!

36

Анонимен

преди 2 години

Малеее, колко са про.с.ти защитниците на ваксините.То е ясно това де, ама чак пък толкова..

35

Анонимен

преди 2 години

До до 31 - хахаха Парите, които взимам на месец, дори не можеш да ги сънуваш ... :) ... Ще ви се смея естествено. Подиграват ви се, а вие продължавате с глу_постите. Първо щяхме да ограничаваме разпространението, после тежкото боледуване, после смъртта от Ковид. И какво? Кое се оказа вярно? Вярно ли е, че все още е експеримент ваксината? Вярно е. Еми преди 03.2020 хората взимаха хиляди долари за участие в подобни неща, а вие го правите безплатно хахаха Как да не ви се присмива човек? хахаха

34

Анонимен

преди 2 години

До 35: Не позна. Работя с много хора. Не като теб с една мишка. Пл.ъх.

33

до 35

преди 2 години

Ох, милия със социалния живот. Представям си обръжението ти... Дали има някой със заплата над прага? Надали.

32

Анонимен

преди 2 години

До до 26 - Еми значи имаш 2-3 познати общо хахаха ... Кофти е да нямаш социален живот, нали? Затова ли искаш хората да си стоят в домовете, за да може и останалите да нямат такъв, понеже им завиждаш? хахаха

31

Анонимен

преди 2 години

Избирай: Или ваксина, или оставаш без работа И кой точно ти мисли доброто? Ай си..ир!!!!!!!

30

до 31

преди 2 години

Да работеше за нормални пари, разбирам да се смееш на успелите и правилно мислещите, ама то просто си личи колко ти е капацитетът- пише го във фиша със заплатата ти. Прочее, Фервекс съдържа парацетамол. Зачети се малко за страничните реакции там и стотиците изследвания, които се опитват да докажат, че е канцерогенен. Ама откъде акъл от бачкатор?!

29

Анонимен

преди 2 години

"Да предложат нещо което да намали натиска над болниците без мерки!" - Веднага ти предлагам нещо. Спират със статистиките за заразени и починали от Ковид по медиите. Нито спасяваме хората, като знаем за тях, нито нищо. Който се интересува, може да си намери статистиката. Като спре това стресиране 24/7, тогава и имунитета на всички ще се подобри. Понеже знам, че тази стъпка няма да се предприеме,затова няма да ти споделям останалите, които са също толкова елементарни,но не са за елементарни хора.

28

Анонимен

преди 2 години

"Хората имаха цяло лято да се ваксинират." - Никой не е длъжен да участва в медицински експерименти. Пише го и в Конституцията, която се обзалагам, че никога не си чел и никога няма да прочетеш. В друга статия в този сайт пише, че съветват ваксинираните да споделят за страничните реакции. Защо не агитират да се споделят страничните реакции на фервекс? Ами защото отдавна не е експериментален хахаха Опитните мишлета сте много забавни. Да сте живи и здрави да ви се смеем. :)

27

Анонимен

преди 2 години

Всички, които познавам са против сертификата. В това число и ваксинирани. Протестирахме срещу лъжата и геноцида. Още ли не сте разбрали?

26

до 26

преди 2 години

Нещо си в тотална грешка! Аз НЕ ПОЗНАВАМ човек, който да е против зеления сертификат. Е, не сме продавачки в магазини, сервитьори и подобни, разбира се.

25

до 25

преди 2 години

По образование и доходи никога няма да ме стигнеш. Никога. По мисленето ти се вижда. Прочее не знам кой е този друг агресор (не знаеш и пълен член къде се слага, тотален ***). Ако си мислиш, че у нас ваксинираните сме двама, лъжеш се. 1.5 милиона души сме. Айде лека нощ, бедняко.

24

Аз

преди 2 години

Добре де всички са против мерките! Да предложат нещо което да намали натиска над болниците без мерки! Сигурен съм че всички ще ги подкрепят! Един път ги питаха, те не предложиха нищо и казаха че не било тяхна работа! Обаче правителството като предложи нещо скачат да протестират!

23

Анонимен

преди 2 години

"О, айде марш! Помощ за неваксинирани никаква! Само бой!" - Ето го и другия агресор. хахаха Ваксинката не прощава май. Яко ви бърка в нервната система, само да не превъртиш от яд хахаха В САЩ вече са на 4-та игла. Време е и ти да последваш примера им.

22

Анонимен

преди 2 години

"А на протеста са по 100 човека" - Ти бил ли си в Чепеларе някога? Колко човека мислиш, че живеят там? 2 млн.? хахаха

21

Анонимен

преди 2 години

О, айде марш! Помощ за неваксинирани никаква! Само бой!

20

Анонимен

преди 2 години

"Протест на антиваксъри, къде е полицията и що не ги натръшка, а?" - Ти помисли по-добре за това, кога и как ще те натръшка ваксинката, която си си бил. Също не е лошо да уведомиш властите за страничните ефекти. Явно си агресивен и гневен. Това след боцкането ли се случи?

19

Анонимен

преди 2 години

Протест на антиваксъри, къде е полицията и що не ги натръшка, а?