58

Gogo

преди 2 години

В Израел са изследвали 2,5 млн. ваксинирани и е доказано , че те са 7 пъти по-уязвими към ново заразяване с ковид отколкото преболедувалите ковид и придобили естествен имунитет от него. А, както е известно, Израел е с една от най-добрите здравни системи. Това тези дни се дискутира в конгреса на САЩ.

57

Анонимен

преди 2 години

След като тези хотелиери са за зелените сертификати нека фалират всички!

56

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирайте се и всичко ще работи. Справка - ваксинираните държави . Стадиони пълни, кина театри, ресторанти, концерти.....

55

Стойчо Кацаров

преди 2 години

Къде беше Чепеларе?

54

до 57

преди 2 години

Кой ти говори за война? Минава самолета вместо ковид пръска чума и след 5 дена нет чалавек нет праблем :) а всичко си е там ! Айде лека, че работното ти време свърши!

53

до 55

преди 2 години

учил ли си или си завършил? И да се запишеш в ямболския технически не е много за хвалене :) А за четенето май само статуси и фейса си чел !

52

Анонимен

преди 2 години

До до 48 - Проблемът е, че вие ваксърите си мислите, че сте специални и някой ще тръгне да ви спасява. Често хората питат защо да не направят една война, а ще ни намалят с ваксини. Елементарно - след война трябва да строиш отново разрушената инфраструктура и др., което са излишни разходи и допълнително замърсяване, което реално се опитват да намалят, като намалят броя на хората. Хайде лека вечер от мен. Забавно беше. Благодаря ви! Да сте живи и здрави, и бедни, и богати, и ваксинирани и не. :)

51

до 52

преди 2 години

зависи какви таргет групи гонят ! Ако са българи за по бира с картофи ОК, може и една поморийска :) Нито един европеец нама да стъпи на място на което болен може да седи до него защото това ще му струва страшно много ! Даже и турчин няма да дойде на такова място !

50

Анонимен

преди 2 години

До до 45 - Не съм чак толкова млад, за колкото ме мислиш. Благодаря все пак, ще го приема като комплимент. Само за инфо - на 35 години съм. Образовал съм се достатъчно. Учил съм в два немски и два български университета. Ако искаш вярвай, то е като с парите т.е. и да вярваш, и да не вярваш, не променяш фактите. Не е лошо ти да се поинтересуваш от ваксинките. Прочети поне листовките. Даже там пише доста интересни неща. Иначе колкото съм изчел за Ковид, ти сигурно цял живот не си чел толкова. :)

49

do 51

преди 2 години

Колкото по-малко *** се ваксинират толкова по-малко помощи ще давам от моите данъци ! :) Агитирам ли според теб !

48

Анонимен

преди 2 години

Хората от този бизнес нямат клиенти... Така ли не го разбрахте...? От 20 % ваксинирани какъв оборот ще направят, ако половината от тези 20% изобщо не ходят на заведение или хотел...? Сертификатите са изнудване и дискриминация...

47

Анонимен

преди 2 години

До 50; Ти агитираш. Защо? На теб явно ти пука* кл.о.ун.

46

до 48

преди 2 години

защо си мислиш, че си нещо много специален? Ако искаха да те убиват щяха да доийдат с е един патрон за 2ст и край ! Да не мислиш, че освен на родителите ти щеше да липсваш на някой ? Ако си мислиш, че на човечеството му пука за теб доста бъркаш !

45

до 45

преди 2 години

Да прати ми ! За да видя у дск-директа как само заеми имаш ! Но няма да ти се смея защото съм наясно с резултата от образователната система в нашата родина и ти си точния пример за ниско образован с голямо самочувствие дето си мисли, че много знае ! Образовай се малко ! Истината за ваксините не е във фейса а в хилядите научни изследвания и документи ! И ако имаше малко мозък в главата щеше да ги прочетеш и утре да идиш да ти сложат чип да можеш да светиш в тъмното и да ти си лепи стотинка !

44

Анонимен

преди 2 години

"Пич те не са антивъксари просто фризьорката при която ходят им обясни всичко за ваксините и вируса." - И моята фризьорка ми обяснява за Ковид и ваксините всеки път. Боцнала се е, въпреки, че твърди, че го е изкарала. Попитах я как разбра, че го изкара. Отговори ми - ами кашлях хахаха Викам добре, 100% е било Ковид. Та така. Толкова за умните ваксинирани... :)

43

Анонимен

преди 2 години

"Колкото по-развита и богата е една нация, толкова по-висок процент имунизирани." - Правилно. Колкото по-развита е една страна, толкова повече замърсяват гражданите й на глава от населението т.е. толкова по-голям процент от тях трябва да се намалят, за да се намали СО2 и замърсяването. Роботизацията и автоматизацията, които ще доведът до много голяма безработица са другият проблем, който ще се реши с ваксинките. Боцкайте се за по-добро бъдеще! :)

42

Анонимен

преди 2 години

В БГ се ваксинираха само пр.остите. Не им знам образованието. Не ме и интересува.

41

Анонимен

преди 2 години

До do 38 - Screenshot на банковата си сметка ли да ти пратя хахаха ... Вярно сте много забавни... :) ... Живея в Бг, а какво работя и дали работя няма да ти кажа ей така, за да си мислиш, че си по-голяма работа от мен хахаха Между другото ако взимаше 30К на месец едва ли щеше да се интересуваш от моите приходи и вероятно щеше да имаш достатъчно информация за разни неща около ваксата, но няма нищо... :) Харчи си парите с кеф, а аз ще си харча моите, пак с кеф... :)

40

до 43

преди 2 години

Пич те не са антивъксари просто фризьорката при която ходят им обясни всичко за ваксините и вируса. Те вярват на баба Гичка от Каспичан която у фейса се е написала доктор Хаус ! Това е резултат от образователната система в БГ !

39

до 41

преди 2 години

Не че искам да споря, но фактите по света показват точно това. Колкото по-развита и богата е една нация, толкова по-висок процент имунизирани. Нещо повече- именно върлите противници на ваксините в различните държави са бежанци, имигранти и населяващи гетата безработни лентяи. Разбира се, от всяко правило има изключения. Чистачката на дома ми се ваксинира много отдавна. Всеки има право на личен избор. Бедният богат няма да стане и обратното. Антиваксърът ваксър няма да стане.