77

Мда зле е работата

преди 2 години

Към антиваксърите! Когато има УЖ такава мащабна конспирация, все някъде нещо ще се пропука и ще се разкрие всичко, а това не се е случило! Имаме Русия, Китай, Северна Корея, Куба, Африканските, никъде нищо за конспирация не се говори, на държавно ниво или бойкот! Спря да се споменава обаче, колко прилики има този смъртоносен вирус с този на СПИН и Зека. Вируса е опасен, видях го от първо лице, не го неглижирайте, не дезинформирайте. Пазете се много!

76

Теста е Фалшив

преди 2 години

от 2 години съм все положителна, а през всичките тези месеци нищо ми няма, здрава съм като биг, пардон, като кра ва!

75

АЗ

преди 2 години

Едно време на безсимптомните им казваха здрави. Ежедневно имунната ни система се среща с много вируси и бактерии и щом нямаш симптоми значи е достатъчно силна да се справи с тях без да се разболееш

74

до пияница мистик

преди 2 години

Ти гледай да не се върне Тиквата, че оня заплашва да ваксинира насила 70%

73

пияница мистик

преди 2 години

Тук мрънкачите преди време стенеха че НОЩ и Борисов са им виновни, че ги тормозят, искаха да се махат. Е, махнаха се. Сега дойде Фигуранта и стана 3 пъти по-зле. Хората са казали: "Внимавай какво си пожелаваш, че може и да ти се случи"

72

до Факт

преди 2 години

"КОВИД е толкова опасен, че ти Трябва Тест да Разбереш, че Изобщо си Болен!"---------Ххахахах, затова пък ако се ваксинираш с ваксината, която те предпазва от симптомите, които нямаш, всичко щяло да се оправи.

71

Анонимен

преди 2 години

Сбъркана гугутка и он да каже нещо което нема везе с главнио мозък

70

Анонимен

преди 2 години

Не се тествайте и няма да има локдауни.

69

Анонимен

преди 2 години

До "ЕМА е регистрирала официално 26 000 души до 02/10 починали пряко от ваксините в ЕС. 2 млн. увредени."___________________________ От колко дози общо, да видим съотношението. И колко неваксинирани починали, от колко заразени?!

68

Анонимен

преди 2 години

аве много сте про...с..ти. всеки има приятел, който му е станало нещо от ваксината. то излиза, че в българия живеят 50 милиона човека и половината от тях са пострадали от ваксина. приятели, братовчеди, лели и тн. смешни сте.

67

Тайванското

преди 2 години

Правителство обяви, че убитите от КОВИД ваксините в страната са повече от тези умрели от КОВИД-19 и спират Ваксинационната програма! Обаче, в Европа ЮдеюСемитите са на власт и те никога няма да спрат, докато пачките валят. Нали знаете, що на ЮдеюСемита Носа му е толко голям - щото Въздуха е БезПлатен!!

66

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 68 А ваксинирани, че умират всеки ден от ковид, защо не споменахте?

65

Анонимен

преди 2 години

С тестове с над 30 % грешка "откривате".

64

Анонимен

преди 2 години

До "задължително бодене срещу безсимптомната настинка!"___________________ От която напоследък умират по 3-4 автобуса хора, вече и млади всеки ден. Всеки човек има право на живот!

63

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 61 ЕМА е регистрирала официално 26 000 души до 02/10 починали пряко от ваксините в ЕС. 2 млн. увредени.

62

ДанчоПолицая

преди 2 години

Единствената партия, която може да се справи със ситуацията и да ни измъкне от лапите на световният фашизъм е ДПС в коалиция с ГЕРБ. Единствено те от всички управляващи и експерти се опълчиха срещу недостойното решение на САЩ да включат г-н Пеевски в някакъв въображаем и списък за корупция на база недоказани в български съд обвинения. Те показаха, че са над нещата и ще се борят срещу световният ваксинационен фашизъм издигайки г-н Пеевски за водач на две листи, където ще има пълната подкрепа.

61

Анонимен

преди 2 години

До Последно изследване 62 А докога ще ви има ваксатроловете има ли изследване?

60

Факт

преди 2 години

КОВИД е толкова опасен, че ти Трябва Тест да Разбереш, че Изобщо си Болен!

59

до 62

преди 2 години

От ваксини се умира и още как! От ваксини се осакатява и примерите са безбройни! Аз лично имам първи братовчет, който е осакатен от полиомиелит ваксина, още когато не е била финално изчистена и разработена! Впрочем, разработвана е повече от 20 години. БЦЖ ваксината е погребала хиляди хора от туберколоза за 30-те години разработка! Изобщо няма да споменавам колко даунчета и аутистчета са продукт на ваксини в ранна разработка. Това да ми направиш ваксина за 6 месеца е колосална глупотевина!

58

Последно изследване

преди 2 години

Излезе изследване, че най-ниско образованите не искат да се ваксинират, защото вярват в небивалици. Тези едноклетъчни ще продължат да пълнят болницте.