157

Анонимен

преди 2 години

Ние очаквахме от новата власт да премахне порочните тромови практики и да въведе модели които не дават възможности за схеми....

156

Анонимен

преди 2 години

Не знам защо някой може да е против на бедните да се дават валчери вместо храни което създава трудности, а все пак и те са хора.

155

Анонимен

преди 2 години

Дончо на какво основание се обажда. Той защо не даде на хората които желаят валчери за български храни ами вместо това също като предишните управници ги накара да мъкнат торби с брашно като гламави уж от европейските резерви, което не ми звучи европейски а ми звучи че е имало обществени поръчки по метода на Герб.

154

Анонимен

преди 2 години

***!! Човек без симптоми се нарича здрав човек!!!! И тоя изпълзя от дупката, влечуго.

153

Коприва

преди 2 години

"Въвеждането на тези мерки първо гарантират правата и свободата на хората да избират по какъв начин ще се ползват от всички права, така че да гарантират живота и здравето на всички." - Не е вярно! За да запазят правото си на труд, принуждавате хората да се откажат от телесната си неприкосновеност.

152

Анонимен

преди 2 години

Може ли масово да тестваме държавната администрация. Ама за IQ, че нещо подозирам че няма да открием позитивно IQ там.

151

Мария

преди 2 години

Аман от специлисти по въпросния вирус. Математици, педагози най-вече пишман математици. Всички правят прогнози, дават компетентно съвети и тн. От време навреме и е по едно тежко изказване на общопрактикуващ лекар, който от кабинета си в поликлиниката по-далече не отива.

150

Факт

преди 2 години

Масовото тестване няма как да открие много нови случаи. Тестваните не са случайна извадка, за да може с увеличението на броя на тестовете, да се увеличат пропорционално и броя на положителните проби. Явно е скаран с елементарната аритметика. За 1 заразява 13, не искам да коментирам. Може би е печатна грешка.

149

Факт

преди 2 години

Има още 1 доказано ефективен тест за медийната чума - отивате на гробището, ако се върнете у вас , значи сте живи.Мерси за вниманието

148

Анонимен

преди 2 години

Те са сред нас - онези безсимптоМЕните. Притаили са се някъде и само чакат да нанесат своя удар. Но властта в лицето на тоя пореден безхЗаберник ни спасява всекидневно. Бъдете бдителни - ако забележите безСТимптомни хора незабавно подайте сигнал до.. когото се сетите. И помнете трудно - се разпознават защото нямат симптоми. А симптомите на глупостта са явни - особено от хора облечени с власт и обикалящи медиите да я ръсят и заразяват с нея.

147

Отвратен

преди 2 години

Драги, Вас са ви назначили за социален минстър, а не за доктор. Бъдете любезен и накарайте хората си да започна да плащат навреме по 60:40, а не да съсипват де що могат.

146

анонимен

преди 2 години

заглавието нещо не е в ред - хем болни хем без симптоми.................ИТИ

145

ррр

преди 2 години

"Той посочи, че се следи наличието на кислород в болниците. Правителството и здравният министър са в готовност при нарушаване на доставките да се спре износът на кислород и да се направи баланс между доставките за болниците и бизнеса."Абе таранкоолу, кислород за медицина и такъв за бизнес не трябва ли да са различни?! Или и болните с промишлен кислород "лекувате", та затова *** като мухи?!

144

Анонимен

преди 2 години

Защо не ми изпишете и хапчета и за друга болест, за която нямам симптоми? Защо само за Ковид?

143

Антидепресанти

преди 2 години

Масово ще почнат със сертификати и задължителни ежедневни дози АНТИДЕПРЕСАНТИ, за да контролират хората. Не е случайно това облъчване за ЧУДОДЕЙНИЯ Антидепресант от медиите за Ковид лечение.

142

Анонимен

преди 2 години

И кво, ще отваряме и затваряме на всеки шест месеца, то се вижда, че ваксините не стават за нищо.

141

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 149 Ще си я каже, гербав, и няма да ви хареса :)

140

Анонимен

преди 2 години

ВАКСАЙТЕ СЕ С ВАКСИ С ИЗТЕКЛИЯ СРОК, ЩЕ ВИ ПРЕДПАЗЯТ ОТ СТРАШНАТА КОРОНА НАНАЙ...

139

Анонимен

преди 2 години

Разберете го...! Вируса може да е във всеки, но разболява, само хора, които нямат имунитет срещу него. Естествено, че е ако е прясно попаднал в носоглътката на човека с имунитет ... теста може да го засече... Тези хора именно са без симптоми, защото имунитета блокира вируса. Явно, това не осъзнават всички "светила", които се занимават с проблема...

138

Анонимен

преди 2 години

Не знам кой е некомпетентен, вие или министърът, но не един заразяват тринайсет, а десет заразяват тринайсет.Чиято и да е грешката, не е добре.