209

Клоунски Свят

преди 2 години

Този сайт и Козелянов като ЛЪЖАТ на КЪДЕ ГЛЕДАТ...2,7 МЛН са 37% от 7,2 МЛН ....От 6,4 МЛН са 42+ процента.

208

Щирлиц

преди 2 години

Имаше едно анимационно филмче,където се разказваше за една ллудница,където най-нормални бяха всъщност лудите.Абе горе-долу описва днешната ситуация.

207

USA

преди 2 години

А 500 ГОДИНИ ТУРСКО РОБСТВО ? ТА НЕКЪФ ВИРОС ! И СЕРТИФИКАТ ! И НЕКВА ТИКВА !

206

Анонимен

преди 2 години

Все компетентни изказвания тука.При толкова акъл да се чудиш защо България е все последна и на тоя хал.

205

Анонимен

преди 2 години

До 261: Не е от ваксината,от главата е.Спкойно.

204

Вредите от ваксините

преди 2 години

Направих си първа игла на Астра Зенека, но започна да ме боли главата и се уплаших, и не си направих втора игла. И въобще не смятам да си правя друга ваксина. Не знам как я мислят, но явно има нещо сбъркано. Първо нямаше проблем за всички да се ваксинират, сега вече се казва, че при определени заболявания не можело. Мен преди ваксиниране ме питаха само дали имам високо кръвно кръвно и някакви алергии. Подписах и документ, че съм запознат с ползите от ваксината. Интересно, а какви са вредите?

203

полу-анонимен

преди 2 години

До Анонимен 242 ----Манту не е ваксина. Имунитетът не е едно оперределено нещо, което магически се появява, и си остава непроменено

202

Бойко е Пожарникар

преди 2 години

То само си идва от самосебе си кой да продължи да ТАКОВА ДЪРЖАВАТА още.

201

НЕКА ДА ГОРИ

преди 2 години

Има достатъчно милиони българи почти 7 милиона от населението и 50% да останат да оцелеят ще е напълно достатъчно оцелелите да се съживят тая държава. Новото си иска старото да си отиде и това е природа и природни закони. Възобновяване без разрушение и освобождаване от старото няма как да стане. Има предостатъчно много излишни хора да си ходят и да горят.

200

Анонимен

преди 2 години

До До 242 Абсолютно точно. А що се отнася до ваксините против жълта треска, холера и другите изпитани, това е "друга манджа." Градският транспорт, ресторантите, вертепите, идващите отнякъде, а не на последно място и писюрите- това е източникът. И вместо да дават толкова средства за игли, легла, линейки, да се осигури подходящ транспорт за ония, които нямат възможност. Да се осигури среда, и да се санкционират ония, които са свикнали да дишат във вратовете на останалите. ТОЧКА.

199

До 242

преди 2 години

Много бъркаш. Едно време всяка година се разболявах от сезонния грип до един момент, когато спрях да пътувам с градския транспорт и спрях да боледувам от грип. Организмът ми не е станал по-силен, това е ясно, а при градския транспорт даже знаех коя кашляща срещу мен ме е заразила. Сега с коронавируса е нещо подобно. Няма силен или слаб организъм. Не се знае кого точно атакува вируса, колко тежко ще го изкара и дали ще почине от Ковид-19. Изводът е бъдете разумни и се пазете.

198

Анонимен

преди 2 години

Реално отдавна имаме параметрите за пълен локдаун, но сега го пресмятат с грешен брой на населението - някъде около 6,9 милиона, а живеещите в България сме два пъти по-малко. Близо половината българи са в чужбина и тук сме само около 3-3,5 милиона.

197

Анонимен

преди 2 години

Най-добре извикайте пожарната, хората си знаят работата. Ще го наречем пожарникарският номер на цирк Ковид.

196

Анонимен

преди 2 години

Като бях ученичка в 3-4 клас ни поставяха някакви задължителни ваксини, викаха им "манту", преди училище пък ми поставиха ваксина срещу шарка, защото по това време имаше....Това ми стига. Онези ваксини обаче са били проверени и много добре изпитани, в сравнение с тези срещу ковид. От години не съм карала тежък грип, само настинки и то рядко. това показва, че тялото ми си е изградило много стабилни антитела. Няма да позволя някой насила да ме инжектира и да се намесва в имунната ми система!

195

Анонимен

преди 2 години

Че прясно ваксинираните са мегазаразни - а кански се зове да се бодем. Излезе и статистика на СЗО - не на кого да е , а на самата Световна здравна организация - Европа - най-набодената в света територия, е единствената, в която случаите се увеличават. А сега де? От днес има и "новина", че в успешно ваксинираните Дания и Норвегия случаите пак нарастват. Но пропагандата не спира - от години България е в челните места по смъртност, от години! Стрес и застаряване на населението. Ние трева не пасем.

194

Анонимен

преди 2 години

Практики колкото щеш. Изолира се източникът на заразата. Още навремето един даскал каза, че ако се закове заразеният извор, болестта ще спре. Няма доктор, няма философи и математици. Да се изолират, т.е. да се затворят котилата и вътре да си харчат мафиотските пари по ресторанти и вертепи. А, и да се мият по-често, че разнасят смрад и зловоние дори по виртуала. ТОЧКА.

193

Анонимен

преди 2 години

Който вярва, че чрез убождането ще го чипират, не блести с интелект. Но и който приема всичко казано от "науката" за чиста монета, е не по-различен от ов ца. Ами проследете "научните твърдения" в времето, пък и си спомнете за времената, когато го нямаше тоя вирус.Първо - ваксините винаги са имали, имат и ще имат странични ефекти, в много случаи сериозни;второ-по време на епидемия НЕ се извършва масово ваксиниране; трето-противовирусните ваксини дават временен имунитет(ако въобще дават някакъв).

192

Анонимен

преди 2 години

Една стара българска поговорка казва ,че простотията ходела по хората, не по животните.

191

Анонимен

преди 2 години

Колкото повече антиваксъри, толкова по-малко антиваксъри

190

Влади,

преди 2 години

Кога разбра, че си различен?