82

Един Шоп

преди 2 години

Та той нарича неваксинираните "опасни за обществото"?! Как така стана и как това е допустимо изобщо? Че утре "опасните за обществото" ще бъдат преследвани от полиция и военни, и затваряни или изпращани някъде да се превъзпитават. Това е истински притеснително, това не трябва да се допуска да си го мислят дори, че неваксинираните са опасни за обществото!

81

Д.ИВАНОВА

преди 2 години

ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ,ПРАВИТЕЛСТВОТО И ЕС СА ОСВОБОДЕНИ ОТ ОТГОВОРНОСТ,ТОЗИ ПРЕПАРАТ НАРЕЧЕН ВАКСИНА Е В ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН ПЕРИОД С НЕИЗВЕСТНИ ПОСЛЕДСТВИЯ ЗА ЗДРАВЕТО И ЖИВОТА НА ХОРАТА,НЕ Е ИЗСЛЕДВАН В БЪЛГАРИЯ И НЯМА РАЗРЕШИТЕЛНО ЗА ПОЛЗВАНЕ.НАЛАГАНЕ НА ПРИНУДИТЕЛНО ВАКСИНИРАНЕ И УЧАСТИЕ В МЕДИЦИНСКИ ЕКСПЕРИМЕНТ Е ФАШИЗЪМ.ПРАВОТО НА ЖИВОТ И СВОБОДЕН ИЗБОР Е ГАРАНТИРАНО ОТ ЗАКОНА И КОНСТИТУЦИЯТА И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МЕ СЪДИ И ОБВИНЯВА,ЧЕ ГО ОТСТОЯВАМ.ЖЕЛАЯ ВИ ЗДРАВЕ

80

Катерушка

преди 2 години

Свобода не може да се дава със сертификат, това което се случи през миналата година показва, че досегашния западен политически и икономически модел отива към своя логичен край, след продължителната криза. След като няма вече срещу коя държава да започнат конвенционална война, започнаха биологична война срещу всички.

79

кескьосе

преди 2 години

Ивайло не е ли един много алчен тип?

78

с погнуса

преди 2 години

Абе...тоя не беше ли поставил условия...да дари животоспасяващ апарат ,но негови служители....с предимство да се животоспасяват??!!! След това не катастрофира ли с някакво самолетче? Пак отърва кожата...а сега се прави на ултра-либерален, пазарно-ориентиран бизнесмен. Никаква държава! Всеки да се оправя поединично. Като в Дивия Запад. Еййй! Искам си комунизма!!!!

77

3

преди 2 години

Много верни неща каза ,но и някои фантазии.Например как ще се пребориш сам с драстичното повишаване в пъти на цената на енергоносителите без помощта на държавата.Невъзможно!Иначе да-какъв е този бизнес дето държавата постоянно ще го захранва с пари?Та това е пародия на бизнес !И хукнали по улиците чорбарите и те пари да искат!Ами като нямате клиенти ще фалирате-на борсата и оттам на село или в чужбина!Къв ви е проблема?Къш!

76

Реалист

преди 2 години

Всичко е точно така, браво!

75

Наблюдател

преди 2 години

Изключително умен и точен.Браво Пенчев!

74

Анонимен

преди 2 години

Т'ъпак! Иска бизнеса му да работи независимо, дали хората са съгласни да се ваксинират... Какво се нарича, това да изнудват служителите си да имат зелени сертификати?

73

Анонимен

преди 2 години

Все едно да кажеш "нашийника" ти дава свобода. Но не се учудвам, тези думи са продиктувани от елементарна алчност. На кой му дреме, че ваксините не се препоръчват на преболедували с антитела, като лекари и учители - нещо, което нашето МЗ крие.

72

Анонимен

преди 2 години

Колкото са по-богати, толкова повече си въобразяват, че смъртта ще ги подмине.

71

S S

преди 2 години

Да Ви пukaя на свободата! Свобода е да избираш свободно дали да се носеше! Другото е фашизъм. Малко по малко, лекичко такива ни водят към новия световен ред! Защо се дава глас само на такива. Медиите, скоро и вие сте в кюпа.

70

Анонимен

преди 2 години

Така е, не само свобода, това е отговорност към здравето на нацията. Другарите антиваксъри ще намалеят по естествен път до няколко години, поради незнание, слабоумие, лошо образование и слабо семейноо възпитание. Но, няма как, трябва да се изтърпи и това както много други неща.

69

Годжи

преди 2 години

ВЪЗРАЖДАНЕ =КРАЙ С ТИЯ ГЛУПОСТИ

68

Анонимен

преди 2 години

Досега да не сме живели със зелен сертификат ,че да го имаш за нормално.Служителите си ги задължавай с кукувички й на челна стойка да работят.

67

някой

преди 2 години

Ей *** плешив,от кога решаваш точни ти,кой е свободен и кой не.Гледай си катерушките и не си играй на професор и ти.Интересчия,май работниците ти са по-умни от теб и ги е засегнал зеления серт. за това ревеш на умряло

66

IT-спец

преди 2 години

аз нямам сертификат ама незнаех че не съм свободен, интернета ми е на върха на пръстите, поръчвам си квото ми е кеф, имам 4К тв и домашно кино, градина с барбекю и ми е през оная работа за тва че немога да ходя на ресторант, кино или театър... вилата.. гората... приятели, семейство и пей сърце... аре лека от мен

65

До 72

преди 2 години

Зеленият сертификат дава свобода - да, arbeit macht frei. Тия хора определено са тотални пси-хопати. Аз досега разсъждавах върху връзката - Green Pass( за сертификата) и Green transition( така наречения Екологичен Преход), който е заложен до 2050г. Явно едни и същи цели и идеи, се плануват от едни и същи хора вече близо 100 години

64

Анонимен

преди 2 години

Зеленият сертификат дава свобода . . . . . В малко по изменена форма сме го учили като лозунг над вход на концентрационни лагери, но има хора които са отсъствали по история! И тези тогава искаха да помагат на човечеството, ама Нюрнбергския процес им приключи опита за помощ! Доста необразовани, не неуки или просто резистентни към знанията хора започват интензивно да замъгляват малкото мозък в главите на функционално неграмотните! Поздрави от една свободолюбива страна от Европа но не в ЕС!

63

Анонимен

преди 2 години

явно имаме влязла в сила някаква присъда лишаване от свобода и ни е нужен цветен сертификат за да ни оправдаят много збъркани хора има.