102

БРЦК

преди 2 години

Затова ЕП ГО ОТРИЧА.

101

Анонимен

преди 2 години

Зеленият сертификата дава свобода единствено и само на политиците! Свободно и безпроблемно да командват. Някога имахме здравни книжки...... Как ще проверят кой има ваксина, и кой Не. НИКАК! Дори антитела нямат ваксинираните!

100

Лош

преди 2 години

Нали комунистите бяха диктатори?А това как се нарича?!Ще ви кажа как:НЕОФАШИСТКА ДИКТАТУРА!Който не се е получил от историята е осъден да я повтори!

99

ГАБИ

преди 2 години

НЕЩАСТНИКА ИСКАШЕ НЕГОВИТЕ СЛУЖИТЕЛИ ДА СА БОГОПОМАЗАНИ ПРИ ПЬРВАТА ВЬЛНА ЗА ТЯХ ДА ИМА ОСИГОРЕН КИСЛОРОД

98

Анонимен

преди 2 години

То не би крави,не бе овце прасета патки,а сега хора.

97

Оня

преди 2 години

Ами казват че но 100 починали 10 са ваксинирани.Знаете ли колко много е това.Всеки ден по 10-15 човека егати ваксината.

96

Бай Иван

преди 2 години

Аз първоначално се възпротивих, но сега като се замисля. В най-надупчените страни, мерките се връщат. Всеки ден хиляди новозаразени, умиращи и стигащи до болницата. Та си викам, ако всички нбодени с фекалксинки ходят свободно, то това ще доведе до масово заразяване, а за разлика от западна европа, където що годе има медицина, то тук в България ще измрат по стълбите на болницата. Като се пречистим, ще останем малко, но здравомислещи и тогава ще си живеем нормално.

95

Анонимен

преди 2 години

*** НЕ се свършват!!!

94

до 105

преди 2 години

Мозъчна трансплантация се доставя от ваксината. Всички до един поумняват след това.

93

Бай дън

преди 2 години

Този има ли X в паспорта ?

92

Анонимен

преди 2 години

Този по едно време се молеше срещу заплащане, защото има много пари, за дроб или злъчка беше, но му трябва явно мозъчна трансплантация! А синдикатите (то са едни синдикати!) да проверят условията на работа във фирмата му, че не ми се разправя какви слухове се носят!

91

Анонимен

преди 2 години

И тоя се "изходи " по въпроса със сертификатите .Я да каже как ваксиниран и заразен ,който се разхожда само размятайки зелен сертификат е безопасен за обществото ,а здрав човек ,без сертификат е опасен ?? Тия сертификати освен средство за принуда към ваксиниране ,никаква друга полезна функция нямат .Ако искаха толкова да е безопасно ,трябваше да се само с отрицателен тест (независимо ваксиниран или не ) да се издава тоя сертификат .

90

Анонимен

преди 2 години

Защо ми изтрихте сравнението с лозунгите на входовете на концентрационните лагери? Да не би приликата да не ви оттърва - работата ви прави свободни - аrbeit macht frei? А тази останка на ГЕРП може спокойно да си я спестите!

89

Анонимен

преди 2 години

Каква точно свобода им дава?!....... Свободата, Санчоооо - не си я разбрал добре )))

88

Д.ИВАНОВА

преди 2 години

ПЕНЧЕВ,НИКОЙ НЕ ВИ ДАВА ПРАВО ДА ПРИТИСКАТЕ СЛУЖИТЕЛИТЕ СИ ДА СЕ ВАКСИНИРАТ -БЕЗ ТЯХ НЯМАШЕ ДА ИМАТЕ НИЩО ! ВИЕ ГИ ПОДТИКВАТЕ ДА ИЗВЪРШАТ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ С/У СЕБЕ СИ ИЛИ ДА СИ ЗАКУПЯТ ФАЛШИВ ЗЕЛЕН СЕРТИФИКАТ ! КОЙ СТЕ ВИЕ ДА РЕШАВАТЕ ЧОВЕШКИ СЪДБИ И ЖИВОТИ ?!

87

Анонимен

преди 2 години

Този наркоман като какъв се изказва

86

Анонимен

преди 2 години

Проблема е че не се включват всички преболедували. Примерно аз изкарах вируса още в началото, преди локдауна, но го минах леко, без да обърна внимание дори. По-късно установих, че имам антитела, но тъй като нямам регистрация в РЗИ, нямам право на сертификат, а се оказа че ми е нужен. С което се принудих да рискувам и да си направя ваксина, въпреки че реално нямам нужда от защитата на ваксината.

85

Логичен

преди 2 години

И нека е така, нека си намалеем по естествен път щом това е естественото развитие на тази болест, на вас ваксинираните как точно ви пречим? Вие защитените си живейте спокойно и нас ни оставете, аз не разбирам защо трябва ние да сме изолирани и затваряни, и ограничавани!

84

Д.ИВАНОВА

преди 2 години

до 57; ЧУДЕСНО ! РАЗЛИКАТА Е,ЧЕ АЗ ИМАМ ПРАВО НА ИЗБОР,А ТИ ВЕЧЕ НЯМАШ И ДВАМАТА НАСИМ МАСКИ И НИ ИЗИСКВАТ СЕРТИФИКАТИ,НО АЗ ИМАМ ЕСТЕСТВЕН ИМУНИТЕТ,А ТЕБ ЩЕ ТЕ БОЦКАТ ДО ЖИВОТ С БУСТЕРНИ ДОЗИ.КЪДЕ ТИ Е СВОБОДАТА ?!

83

Анонимен

преди 2 години

Някои никога няма да се ваксинират и никога няма да се разболеят . Тези хора трябва да бъдат идентифицирани и заловени и затворени , като особено опасни за обществото