28

Анонимен

преди 2 години

Кръчмарите искат да ви ваксинират принудително за да ходите в изпаднаите им заведения и да им пълните джобовете.

27

До 19

преди 2 години

Кожухарова,свали си кожуха и се огледай и ослушай за десетките загинали всеки ден заради безотговорност и глупост.Виж как в цяла Европа се въвеждат драстични мерки,но хората ги спазват и не плачат за отнети права.Зощото искат да живеят.

26

Анонимен

преди 2 години

Даже в най-изпадналите африкански държави нямат проблеми с ковид.

25

Анонимен

преди 2 години

Кръчмарите протестират не срещу зеления сертификат, а за това не го изисквали от всички! Една стотинка няма да видят от мен тия!

24

от Бранша

преди 2 години

Аз пък цяло лято кътах парички и сега цяла зима може и да не бачкам + карам курсове за програмист. Преквалифицирам се и ме боли дедовия за ресторантите. Имах колеги лятото - изкарва 150 лв днеска и харчи 200 лв пак днеска. Сега ми викат на протест... Аз нямам за какво да протестирам. Бачках 4 месеца, спестих си 10 000 лв и сега съм айляк.

23

Анонимен

преди 2 години

Ще гладувате,докато подкрепяте фашисткия сертификат. Бойкот до дупка на фашистките слуги!

22

Ямболски цървул

преди 2 години

Кожухарова....БРАВО.

21

Лекар

преди 2 години

Абе я ДГД. В болниците има достатъчно работа

20

Анонимен

преди 2 години

Използвате работниците за мръсните си игри.А после пак ще ги осигурявате на минимална заплата.Също като оня шеф на строителна фирма,който изкара работниците си на протест,защото държавата не им платила,а се оказа,че синковеца си е превел 20 милиона по сметка в ОАЕ.Ооо,наивни хора,не разбирате ли,че ви използват?

19

КРЪЧМАРСКА ДЪРЖАВА

преди 2 години

Абсурд ние сме като островна аборигенска държава, чиято икономика да се крепи на заведение и увеселителен бизнес. ПОРОЧНА СХЕМА работещи маса бедни хора си раздават и без това недостигащите им пари по заведенията живеят на заеми и мизеруват. Алчните заведения разчитат не само на глупавите българи прахосващи пари и време, а също се облажват и трупат мазнинки от пичалби от туристи и чужденци. Държавата е затънала в блатото на увеселителният бизнес.

18

Кожухарова

преди 2 години

Пълна подкрепа за ресторантьорите които са против зеления сертификат и въвеждането на фармацефтичен фашизъм в България! В Конституцията на Република България ясно е регламентирано че всеки български гражданин има изконно право на труд! Никой не може да си измисля условия ограничаващи правото на труда, защото това противоречи на Конституцията! Болести винаги е имало и ще има! Ковид не е нито чума, нито испански грип! Няма да се оставим да превърнете живота ни в концлагер!

17

Ямболски цървул

преди 2 години

16.... Пълна подкрепа.

16

Анонимен

преди 2 години

Днес сертификати и ваксини за някои, утре за всички включително децата.

15

Анонимен

преди 2 години

Хората не са глупави. В момента Бигфарма и лакеите на световната мафия се опитват за подменят целите на протест. Това се вижда като ясно. Уж че се искало въвеждането и зелени сертификати и за държавни служители. Това е пълно безобразие. Хората много ясно заявяват, че не желаят живота им да се превръща в "Полет на кукувиче гнездо". Никога в историята не е имало такова безобразие-здрави хора да доказват че не са болни за да могат да работят. ПЪЛНА ОТМЯНА НА ЗЕЛЕНИЯ СЕРТИФИКАТ! НЕ НА ФАШИЗМА!

14

Анонимен

преди 2 години

Борисов , ако беше на власт щеше да е ваксинирал 99% от населението с помощта на своята бухалка.

13

Ямболски цървул

преди 2 години

Чета коментари писани от хора- зомбита.Аз пък ги подкрепям ресторантьорите.В момента има ПРЕГАЗВАНЕ на Конституцията на РБ!Днес са те,утре сме НИЕ!

12

Анонимен

преди 2 години

Работниците в тази сфера масово опъват каиша на 12-13 часа, а ги осигуряват на МРЗ на 4 часа работен ден.

11

Не

преди 2 години

Не на проклетия сертификат,фашисти мръсни

10

baionya

преди 2 години

То щото браншът дава много хляб на работниците. Да ви затварят, цяло лято като гъчихте нищо не казахте. Айдееее

9

Анонимен

преди 2 години

Като не става с вакснини и сертификати да обърнат тоягата властите.