88

Анонимен

преди 2 години

Кожухарова, в Конституцията на Република България ясно е регламентирано че всеки български гражданин има изконно право на труд! Но също и на ЖИВОТ! Никой не може да си измисля условия ограничаващи правото на труда, защото това противоречи на Конституцията! Не е вярно! При епидемии, при пандемия се взимат мерки за обществото като цяло! За да опазят първо ЖИВОТА, после и на труд!

87

Анонимен

преди 2 години

Те самите (с малко изключения) винаги са взимали голяма част от хляба на работниците си, включително и от бъдещите им пенсии т.е. от старините им! Да не говорим за данъци, което намалява възможността на държавата за по-добри условия на всеки аспект от живота им (и на цялото общество, щом са толкова значими!).

86

хаха

преди 2 години

Много се загрижили за работниците,които иначе осигуряват на 4 часа труд.

85

Анонимен

преди 2 години

Бизнеса предложи зеления сертификат, да не се правят сега на ударени. Кацаров само изпълни поръчката, защото е тапaк незмен

84

Анонимен

преди 2 години

След кат признават,че ваксините не предпазват от заразяване,а само уж от тежко преболедуване,но туй не е благодарение на ваксините,щом нямат свойството по предназначение да предпазват от самото начално заразяване до леката му форма на заболяване без да се стига до преболедуване по фази спрямо вируса назначена,а вируси различни тъй,че за леките заразявания,заболявания,преболявания е заслуга на вродения имунитет с/у тоз вирус и съвсем други вложени за уж придобит с/у които имунитета се бори с тях.

83

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

"РАДЕВ ДАВА КРИЛАААААААААА..."!!!!!!----Радвай се народе!

82

до 83

преди 2 години

Проблема не е че искат да работят, проблема е как бранша експлотира хората!

81

Анонимен

преди 2 години

Тия как сега се загрижиха за работниците им, а иначе яка експлоатация.

80

Алекс

преди 2 години

Когато става въпрос за здравето и живота на хората,печалбите на кръчмарите са без значение.Зелени сертификати има в цяла Европа,само наште пишман бизнесмени са против тях.Или спазвате мерките,или заведенията се затварят.

79

Анонимен

преди 2 години

Все някой трябва да затиска зелето..

78

Анонимен

преди 2 години

Аааа сетихте се че имате персонал. Реално не ревете за персонала ами за вашите гладни за*******. Видяхте дебелия край и ревнахте. Дреме ви че няма да изкарвате пари и да си оправяте сметките, не ви дреме за персонала. Всяко живо същество, като види зор и гледа първо да спаси неговата си кожа. Признайте си че изобщо не ви дреме какво ще прави леля Пенка или сервитьорката Стефка без работа и без пари. За вас ви дреме, вашите кожи искате да спасите. Не се правете на ощипани булки.

77

Анонимен

преди 2 години

Земеделието има нужда от работна ръка, ама и за лопата не ставате

76

Анонимен

преди 2 години

Аман от тези простаци, реват нон стоп, ваксинирайте си персонала и престанете да квичите като прасета! Хората имат къде къде по-големи от вашите проблеми! Лекарите изнемогват по болниците, те тръгнали тук за кръчми да мрънкат. Айде,у лево...и без това не допринасяте много за БВП, още по-малко пък за социалната система, имайки предвид какво декларирате!

75

Анонимен

преди 2 години

боцнете се и спасете живот, ако загубите своя междувременно, били сте информирано съгласни... спасете земята от себе си.

74

Анонимен

преди 2 години

Никой не остава без доходи. Високо интелигентният персонал отива в събота и се бодва с Янсен. Получава сертификат на секундата.На следващия ден има температура и в понеделник кокуряк на работа. Ама пък не може да очакваш народът да измира, медиците, които са ни по-малко ценни от кръчмарите да изнемогват, за да може Ричард да има за гел

73

Я надуй дедо кавала!

преди 2 години

До: номер 69 Пич, толкова се смях на това което си писал, че забравих плюсчета ли да ти пиша, минусчета ли... Ама честно! Ти имяш ли представа как се гледа една крава бе?????? Не говорим изобщо за хиляда!!!

72

Анонимен

преди 2 години

Я тоя отново не доволни ,какво става печелбари ,Борисов ви затвори за три месеца ,защо не стачкувайте ?

71

Анонимен

преди 2 години

Далеч съм от ресторанти и молове, но на всеки е ясно, че там работят много хора, които остават без доходи и респективно повличат още много отрасли. Всеки вече чувства инфланцията и усеща какви времена се задават.

70

Червен сертификат

преди 2 години

Нали вие господа, искахте зелен сертификат.Успех с бизнеса!!!

69

Хахаха

преди 2 години

Това е истинска история разправям от сервитьорче. Шефът му идва с нова лъскава кола. Казал му, шефе, супер е колата, а той му отговорил, нали, ако работиш много, ако даваш всичко от себе си и не знаеш какво е почивен ден, догодина ще си купя още по-хубава.