48

Анонимен

преди 2 години

И без кръчми можем, голям праз, че няма да работят, боли ме ...

47

Анонимен

преди 2 години

Този бранш е 90% в сивия сектор. В пазарната икономика фалитите са нещо нормално. Който не се справя добре ще фалира. Държавата направи за тия каквото трябваше. Сега е време да се оправят сами. Като не могат да затварят. Точно собствениците на ресторанти, кафета и нощни заведения няма какво да ги мислим. Виждаме им колите, пътешествията, имотите, дори любовниците. А работниците им просто ще си потърсят нова работа.

46

Ямболски цървул

преди 2 години

До 41 ....и ти си в матрицата!

45

Лупилу

преди 2 години

Ресторантьорите първо да започнат да предлагат качествена храна, после да стачкуват. Не сме длъжни да ви ядем помиите.

44

до 41

преди 2 години

Точно!

43

Ямболски цървул

преди 2 години

42....ти си в матрицата.

42

Анонимен

преди 2 години

Къде изчезна Кунчев, главния здравен инспектор?

41

Гршку

преди 2 години

Мерките не са от днес за утре, отдавна се говори за необходимостта от тях, видяхме как функционират заведенията в другите държави, от края на Август вече два месеца. Ако ресторантьорите бяха далновидни и отговорни отдавна да бяха преустроили действията си и начина за посрещане и настаняване на клиентите. Това лято се нагледах на простотии и неспазване на каквато и да било дистанция или пък хигиена в България. Бях и в други държави-Франция, Италия, Хърватия. Ми няма такава безотговорност...

40

Анонимен

преди 2 години

Ресторантьор на работник хляб не дава!Дере го с половин осигуровка,наднормен и ненормиран труд,без празник и отпуска.Навикват ги като роби а сега се правят на благодетели.Айде стига вече,няма балами.Цяло лято правихте пачки сега ревете за какво?Ами ревете,който е със сертификат и редовен,той ще работи.

39

Оле

преди 2 години

Само долнопробните заведения пищят срещу сертификатите. Онези със супите, заешката салата от моркови и зеле, кюфтетата, кебапчетата и лютеницата, които и касов бон не дават. С вас или без вас, все тая.

38

Ямболски цървул

преди 2 години

34 ...в момента не е важно колко данъци е плащал браншът.Важното,е че В МОМЕНТА ИСКАТ ВСИЧКИ ДА НИ ВКАРВАТ В ОБОРА! ЗАПОЧНАХА ОТ ТОЗИ БРАНШ!!!!!

37

Простотия до шия

преди 2 години

Аз съм от хората , който работят 24/7 , закусвам , обядвам и вечерям навън !!! Нямам време , за друг тип храна , това което се случва е целенасочено за убийството на малкия и среден бизнес . Всеки има глава на раменете си , сам да решава как кога и къде да се пази , да се ваксинира или НЕ !!!

36

Фрактал

преди 2 години

Робовладелците на долната мутра се изрезват за робите, които грабят и гаврят!

35

Анонимен

преди 2 години

Още авантата като го номинираха трябваше да излезем и да не допускаме това чудо на природата, непрактикуващ лекар, който си изкарва хляба да съди лекари, както и явната му антиваксърска природа и мислене

34

Анонимен

преди 2 години

Като отидеш в общината не ти търсят зелено, а да пиеш едно кафе дори и на въздух да

33

Анонимен

преди 2 години

А този бранш плаща ли им извънредните часове, осигурява ли ги адвекватно, дава ли им пари да имат нормален живот или печелят колкото да оцелят и да не умрат от глад? В, този бранш единственият с изгода е собственика, другите са само роби в безизходиЦА !!!

32

Анонимен

преди 2 години

В Африка няма да взимат мииарди еврофондове и им е все тая за ковид.

31

Лекар

преди 2 години

от Бранша, ей завистливо племе ***. Ти си изкарал пари с труд, те минуси ти слагат. Не стига, че завистливо ами и мързеливо

30

от германия

преди 2 години

До До 19Само ,че там ги подпомагат със средства по разни програми, затова млъкни

29

Анонимен

преди 2 години

Ричи мазната косица би ваксинирал и децата за да отвори пивниците си свърталища на ***