Този бранш е 90% в сивия сектор. В пазарната икономика фалитите са нещо нормално. Който не се справя добре ще фалира. Държавата направи за тия каквото трябваше. Сега е време да се оправят сами. Като не могат да затварят. Точно собствениците на ресторанти, кафета и нощни заведения няма какво да ги мислим. Виждаме им колите, пътешествията, имотите, дори любовниците. А работниците им просто ще си потърсят нова работа.
Ресторантьорите първо да започнат да предлагат качествена храна, после да стачкуват. Не сме длъжни да ви ядем помиите.
Мерките не са от днес за утре, отдавна се говори за необходимостта от тях, видяхме как функционират заведенията в другите държави, от края на Август вече два месеца. Ако ресторантьорите бяха далновидни и отговорни отдавна да бяха преустроили действията си и начина за посрещане и настаняване на клиентите. Това лято се нагледах на простотии и неспазване на каквато и да било дистанция или пък хигиена в България. Бях и в други държави-Франция, Италия, Хърватия. Ми няма такава безотговорност...
Ресторантьор на работник хляб не дава!Дере го с половин осигуровка,наднормен и ненормиран труд,без празник и отпуска.Навикват ги като роби а сега се правят на благодетели.Айде стига вече,няма балами.Цяло лято правихте пачки сега ревете за какво?Ами ревете,който е със сертификат и редовен,той ще работи.
Само долнопробните заведения пищят срещу сертификатите. Онези със супите, заешката салата от моркови и зеле, кюфтетата, кебапчетата и лютеницата, които и касов бон не дават. С вас или без вас, все тая.
34 ...в момента не е важно колко данъци е плащал браншът.Важното,е че В МОМЕНТА ИСКАТ ВСИЧКИ ДА НИ ВКАРВАТ В ОБОРА! ЗАПОЧНАХА ОТ ТОЗИ БРАНШ!!!!!
Аз съм от хората , който работят 24/7 , закусвам , обядвам и вечерям навън !!! Нямам време , за друг тип храна , това което се случва е целенасочено за убийството на малкия и среден бизнес . Всеки има глава на раменете си , сам да решава как кога и къде да се пази , да се ваксинира или НЕ !!!
Още авантата като го номинираха трябваше да излезем и да не допускаме това чудо на природата, непрактикуващ лекар, който си изкарва хляба да съди лекари, както и явната му антиваксърска природа и мислене
А този бранш плаща ли им извънредните часове, осигурява ли ги адвекватно, дава ли им пари да имат нормален живот или печелят колкото да оцелят и да не умрат от глад? В, този бранш единственият с изгода е собственика, другите са само роби в безизходиЦА !!!
от Бранша, ей завистливо племе ***. Ти си изкарал пари с труд, те минуси ти слагат. Не стига, че завистливо ами и мързеливо
Ресторантьорите: Искат да вземат хляба на работниците ни