42

Някой

преди 2 години

Че то има ли нещо за последните пет години, за което Радев да е поел някаква отговорност за сторените гафове ? Те от Естония го изгониха като бездомно куче, и той пак твърдеше че било "активно мероприятие", и други били виновни за изгонването му! А тия тука пък го занимават с някаква си Конституция!

41

Анонимен

преди 2 години

Този е по мазен и хлъзгав даже от Росен Банов

40

Анонимен

преди 2 години

Къв професор е този мекокитко ? Физиономия и интонация са му е баш баш на лява китка

39

парашутист

преди 2 години

ами ше мълчи , кво да каже . трябва да си подаде оставката незабавно , нали е мъж на честа .

38

Анонимен Алкохолик

преди 2 години

Я кажи за министъра на Плевнелиев и Герб Юлиян Попов нещо? Същият индивид е бил с английско и българско гражданство, но герб удобмо мълчат сега.

37

Анонимен

преди 2 години

Слаба ракия си ..нищо не си казал което да ме грабне само говориш като форумен плъвок

36

Нане

преди 2 години

Тоя, ще е първият със знак Х за пол в личната си карта по почина на кравария... Само незнам де са му обърнали резбата... У германистаня де е учил при социализма, или след това...)))

35

Анонимен

преди 2 години

Никакъв коментар за разпространения от Бойко слух за годността на ваксините. Иначе голям ваксър се пише, за президент се гласи и уж не бил зависим от Тиквата.

34

гост

преди 2 години

До ИлианаХванали са го на къс пас за нещо или има да връща услуга. Не вярвам убежденията на Герджиков да имат нещо общо с монологичните и мъгляви проповеди на Тиквоний Банкянски. Казвам проповедите на Тиквоний, защото не съм чувал да има нещо такова като идеология или идейни насоки в партия Герб. Обаче в ГЕРБ си имат съвет на старейшините, съвет на старите вождове, съвет на младите вождове .... такива неща

33

Анонимен

преди 2 години

Карайдънъ има ли турско гражданство? Питам за един приятел.

32

Анонимен

преди 2 години

Пантофльо точно на теб ли да се обяснява? Кукла на комци, продажник на Герб и по познат тяхен стил освен да плюе по медиите друго не може. Абсолютен *** е Герджиков

31

Анонимен

преди 2 години

Днес стана ясно, че и министър в служебния кабинет на Плевнелиев е с чуждо гражданство. Бил гражданин на Великобритания, уж си подал молбата, но те така и не я разглеждали. Интересно, че и досега е с двойно гражданство... Та какво правим сега, а гербаджии?

30

Анонимен

преди 2 години

на ДПС и Буци Крадеца подлогата да мълчи да изброяваме ли неговите господари за колко неща трябва да отговорят, дребна злобна душица цял живот лази и за миг не се е изправил

29

иво да Илиана

преди 2 години

Да ти кажа в нормалните държави е така! При нас не е много сигурно дали тоз с начетен! Поне се разбра кой измисли в Софийския ония глупости за младото момче на слави дето щеше да става министър на мвр ( едно с гола глава ).

28

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 22..."Мъжката Цецка Цачева".Че тя оная изглежда на мъж в сравнение с тоя ***!

27

гост

преди 2 години

А какво ще каже КС за всички министри, еврокомисари и служители по администрации на *** с двойно гражданство. Ей калинки, мислихте ли преди да настъпите мотиката или ако мине номера.

26

Анонимен

преди 2 години

Най лошото за тоя напудрен гербаджии е, че той наистина си е повярвал.. Не знам след 1 месец с какви очи ще се върне пак като ректор в СУ, един пост, който предполага да запазиш територията на университета от политика. Но явно това е поредното безгръбначно човече, заслепено от парите и 5те минути слава

25

Анонимен

преди 2 години

Герджик, а ти защо мълчиш за изказването на Бойко за годността на ваксините?

24

Радев мълчи

преди 2 години

Защото е малка сива, страхлива мишка !

23

ss

преди 2 години

"Във всички демократични държави политиците се оттеглят от заеманите постове, когато са нарушили закона" ами то във твоята партия един политик нямаше да остане :)