8

брей ,бре !?

преди 2 години

А Пеевски , Доган и вожда на герб , не са ли във бизнеса И ТУК ?Кога и те ще го ''поемат'' с няколко милиарда ?

7

1-н

преди 2 години

Е ово е стандарт . Топлофикация краде от робите, не плаща и накрая неплатеното отива при БЕХ. Аре сиктир бе, за това ОПГ прокурор нема ли най- накрая да се самосезира?

6

питане !

преди 2 години

Какво допринася БЕХ за ДЪРЖАВАТА , ---НИЩО !НАДУТИ РАЗХОДИ !

5

ДА ВЕ !

преди 2 години

БЕХ да си вдигат чукалата и да ИЗЧЕЗВАТ . Не ни трябва нито БЕХ , нито НЕК ,... имаме си ДКЕВР ! Какво ''работят'' БЕХ и НЕК , ..............................шапки на КЕВР !

4

Анонимен

преди 2 години

Току що на заседание на СОС, ГЕРБ/СДС скриха доклад за анализ на състоянието на Топлофикация София и предложения за възможните изходи за общинското дружество. Знаете ли защо? Защото решаването на проблема с лошото управление на Топлофикация и преструктурирането на задълженията, инвестициите и формата на управление минава през огромен поток от пари. А там където има потоци от пари, ГЕРБ гарантира отсъствието на прозрачност.

3

столичен гербист

преди 2 години

Браво, добре е че се мисли за нашето столично топлоснабдяване, за да няма проблеми зимата и да ни е евтино. Държавата има пари, нека да разплати вересиите както го правя всяка година последните 20г. За столицата винаги трябва да има пари.

2

Анонимен

преди 2 години

Да дойдат и моя да го поемат сега! Ама не дълг...

1

Алко

преди 2 години

Тва не е ли от нас??? БЕХ от къде вземат кинти? Не е ли от бюджета???