28

баш софиенец

преди 2 години

на бедняците от прувинцята чиститу. дупе да ви е яко. сега и герджика и порко че ви върнем на власт. направо една широка коалиция на почтеннитте и блаженните, едно за теб едно за мен. ППС: на който са му останали краченца да бе.

27

Анонимен

преди 2 години

Българска му работа!По света този (в случая държавата)който покрие такава огромна сума задължително взема дялове от фирмата.БЕХ поне,да го бяха отпуснали като кредит и след време държавата да си прибере парите!

26

Анонимен

преди 2 години

Ако беше някоя фирма в провинцията ,без значение каква е ,държавна,общинска ,частна с дълг не 121млн. ,а мнооого по-малко на секундата щеше да бъде обявена в несъстоятелност ,фалит и каквото се сетите още ,само и само да не работи!Но на Софийска компания всички българи поемаме дълга!

25

Анонимен

преди 2 години

Софиянци не само си плащат парното, но и го надплащат. Вече какво става с парите питайте директора и фандъчката

24

Анонимен

преди 2 години

Не БЕХ,а всички българи са поели дълговете на софиянци!А БЕХ е 100% държавен,а ръководство му е назначено от сикаджията от Банкя, а евтиния ток който произвежда от ТЕЦа се продава евтино на Ковачки, а накрая плаща целия български народ!Типично по герберски!

23

Анонимен

преди 2 години

Протюстягите нещо пак ги хвана яд на Борисов. Гответе се отново да лежотите по паважа, ама да знаете, че черепа вече няма да ви плаща.

22

ss

преди 2 години

айде пак цялата държава ще плаща на другите сметката !

21

До 24

преди 2 години

Май си пропуснал да забележиш че БЕХ също е на ГЕРБ - виж им борда на директорите, кои са вътре.

20

Анонимен

преди 2 години

Поредната герберастка врътка - шеф на Топлофикация е Йорданка Фандъкова а на БЕХ - Валентин Николов, баничсрят който Еднокнижника навремето напзначи за шеф на АЕЦ-Козлодуй.

19

Финансист

преди 2 години

Ще е най-добре, ако вместо да поема дълговете на Топлофикация - София ЕАД, Бех да купи с тези пари дялове от дружеството. Така ще се махне мажоритарния акционер Фандъкова, която се води кмет на столицата. Тези от БЕХ толкова много обичат да купуват дългова и имат излишни пари, можеда купят и дълговете на въглищните електроцентрали. Може и облигационния заем на третото правителство на Борисов да купят !

18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 25Не си мисли че е голяма изгода за обикновеният човек от София.Ще ти кажа какво е - за двустаен сметката лесно стига 300 лв месечно и пак си е студ. Просто не спират да крадът и след тва липсващото го пишат като загуби.

17

Анонимен

преди 2 години

Софиянци пак ограбиха държавата и държавните предприятия.

16

Анонимен

преди 2 години

Десните софиянци не искат да си плащат парното. Дясното у софиянци са само кражбите от държавата.

15

Анонимен

преди 2 години

Комунизъм за градските десни реформатори и приватизатори. Те ще се топлят за държавна сметка и ще трупат държавни дългове, докато говорят за дясна политика.

14

Затова ще

преди 2 години

Гласувам за Петков.Вчера по ТВ той каза,че трябва да се махне БЕХ ,назначен от Борисов.

13

мак

преди 2 години

Защо постоянно ни занимавате с парно на софиянци? Само те ли плащат скъпо за отопление, само те ли обитават тази територия? Защо топлофикацията допусна такъв дълг? Какво означава това плащане на дълга за всеки, който не се топли с парно? Крадци и мошеници сте от бех.

12

Целият

преди 2 години

Български народ ще плаща кражбите на Борисов, Фандъкова и ГЕРБ.

11

Анонимен

преди 2 години

от пусто в празно и за народа от трите най-дългия .

10

Анонимен

преди 2 години

Тофа ли фи беше планът бе, тикфи гербави ??? Значи Софето щракат с пръсти , а дълговете се национализират ?? Е ЗА ТФА РАДЕВ ДА СИ Е Ф Е МАЙКАТА НА ИЗБОРИТЕ

9

stiling

преди 2 години

Идеята тук е ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ ОТ НАШИТЕ ДАНЪЦИ ДА ПЛАТИМ ЗАГУБАТА НА ТОПЛОФИКАЦИЯ СОФИЯ, ПОНЕЖЕ НА СОФИЯНЦИ ДА ИМ Е ЕВТИНО ПАРНОТО ЗА ДА НЕ ВЗЕМЕ ДА СКОЧАТ ПО ПЛОЩОДИТЕ И ДА РАЗВАЛАТ РАХАТА НА УПРАВЛЯВАЩИЯ РАДЕВ ДА МОЖЕ ДА СЕ ДОКОПА ДО ВТОРИ МАНДАТ! Да ви е честито балъци от страната да плащате на софиянци да им е евтино парното АМА ДА СА ИМ СКЪПИ АПАРТАМЕНТИТЕ ПО 2000 ЕВРА КВАДРАТА! А ВИЕ ЦЕПЕТЕ ДЪРВАТА И МЪКНЕТЕ КАТО АЛТАВИ ЗА ДА ВИ Е ЕВТИНО!