99

Анонимен

преди 2 години

Това, което днес ни изглежда като рекордни цени на газа, въглищата и тока, е само началото. Най-лошото тепърва предстои. А то ще дойде, когато изригне цената на господстващия енергиен ресурс на цивилизацията - негово величество нефтът.

98

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Тоталитарните Беларус и Россия по-добри от европейска България ! Смеееех !

97

Анонимен

преди 2 години

По света стремително поскъпва "ненужната стока" газ и нефт, а Русия печели милиарди. Грейте се и захранвайте индустрията с вятърни мелници и соларни панели.

96

До 100

преди 2 години

И как прецени, че няма да си купят жилище? Колата ли е най-важното? За първи път чувам това да е богатство и някой да си влага парите в кола? Аз пък познавам хора с купено собствено жилище, без кола, но с 250 хиляди вложени в акции. Не знам, ама изобщо не са бедни. Богатството им е към 1 милион от недвижимо имущество, акции и кеш пари. Едва ли можеш да го разбереш. Не ги притеснява да напускат работа и да почиват по 6 месеца.

95

София

преди 2 години

Както и винаги - НОМЕР ЕДНО ПО БЕДНОСТ, СМЪРТНОСТ И КОРУПЦИЯ! според мене пак съседите ни са виновни, много ни мрязат хахаххаха

94

Анонимен

преди 2 години

Цените на газта удрят цялата световна икономика.

93

Анонимен

преди 2 години

До Европа - споко, 2025 влиза Зелената сделка, западните технологии ще се развият, теслите ще струват 1-2хил лева, всички ще карама тесли и ще точиме ток без пари от соларката на покрива а децата ще чоплят айфоните на чист въздух на зелени екологични полянки! Само трябва да изкараме до тогава и вичко ще бъде наред, само търпение малко. Не ни трябва руска газ.

92

Анонимен

преди 2 години

Връщайте се на село и хващайте земята, нищо друго не ви спасява ... освен ако не сте добри професионалисти в някаква сфера. С философии и разтягане на локуми - доникъде. Тука някакви нещастници чакат капитализма да умре, защото Путин така казал ...

91

Анонимен

преди 2 години

Цените на някои модели коли за 4-5 годишна вече са по-високи от нова кола. В Еворпа вече е трудно да си купиш нова кола.

90

Бананаджии!

преди 2 години

Нали осъзнавате, че 90% от вас никога през живота си няма да могат да си купят нито нова кола, нито жилище. А не може и без кола, трябва да се ходи на работа, нали сте стока на пазара на труда, трябва да се продавате някой да ви наеме. Ще карате 15 годишни западни таралясници които като ламя ще гълтат за ремонти мизерните левчета от мизерните ви заплати. И никога няма да чакате по 20 години за нова Лада както при Тодор Живков, а магазините винаги ще са пълни със западни стоки като корекоми, и ще има много банани, банани, банани!

89

бг смешки 2

преди 2 години

аха РАДЕВ е внивоен че ББ ио ГРОБ попиляха цялата държава ... егати про***Стият народ

88

Анонимен

преди 2 години

като се разходя по улиците виждам добре облечени хора и скъпи коли, по заведенията е скъпо, кппта към гърция задръстени. къде ги видяхте тези бедни??

87

Европа

преди 2 години

400 милиарда кубически метра газ годишно, които Европа консумира, сега станаха много по-скъпи и цената едва ли ще падне значително.Цената на производството в Европа ще продължи да нараства и много ръководители на компании ще бъдат принудени да закрият някои от своите клонове и да съкратят производството. Медиите и политическите трибуни на Европа вече говорят за предстоящото затваряне на хиляди фабрики.

86

ми що бе

преди 2 години

Нали сме в ЕС и НАТО?

85

комунизта

преди 2 години

Доктор ми поддържате държавни фирми и чиновници така ще е. Да живее комунизма, обществените поръчки с възлагане, БЕХ, Топлофикация София, ТЕЦ Марица Изток, Булгаргаз, ВИК. Мога да пиша и за други, които още живеят в социализма, но вие сами ще се сетите! Това са фирми от типа.....куче влачи, диря няма!

84

Анонимен

преди 2 години

Видими резултати от управлението на Радев.

83

Анонимен

преди 2 години

БГ е Сомалия на Европа след разграбването от Боко Тиквуна и ГЕРб.

82

Анонимен

преди 2 години

Сергей Лавров заяви, че е възможно Русия да замрази напълно отношенията си с ЕС. И добави, че Русия вече няма да се съобразява с мнението на европейците.

81

Ментора бай Иван

преди 2 години

Борисов ни докара до ръба на оцеляване и сега по стар мафиотски маниер ще използува някой да ни бута надолу!Той не знае , че тези номера няма да му помогнат да се върне на държавната хранилка!Чака го зла участ!

80

Анонимен

преди 2 години

Пежо и Ситроен затварят заводи.