199

Гадна сура

преди 2 години

Напълно заслужено на фона на ширещата се простотия, даже според мен ни е много...ако не беше ЕС да налива пари (голяма част, от които отиват в чекмеджетата) щяхме да сме "Джибути на Балканите"

198

Културиста

преди 2 години

Напълно си го заслужават българите, които 12 години избират човек с една мозъчна клетка да ги "оправя", след това друг такъв "шоумен", на който му затвориха предаването, направи 2 "безплатни" кионцерта с байряка в ръка и същите тия прости хора се юрнаха да гласуват пък за него.Въпросът е, че всички сме учудени защо сме най-бедни, ами за мен това е най-логичния вариант, заради огромната част от населението, която е манипулирана, проста и без грам възможност за съзнателно мислене и култура

197

Texas

преди 2 години

за сметка на това в бг са най-умните, ха-ха

196

Ужас

преди 2 години

То и румания пред нас а бяха зад нас до преди -10 г когато не бяхме член на - ес ще трябва да скачаме в движение от влака явно

195

Анонимен

преди 2 години

значи ЕС се потвърди,че е грешка щом нямаме подобрение,а напротив, бяха прави анти-ЕС партиите, да продължаваме в същия влак към Аушвиц няма смисъл, трябва да активираме ръчката или който има акъл ще скача в движение ,поне имашанс да се оцелее и да се преустрои на Изток,където живота тепърва ще разцъфне след тази помия сготвена от атлантиците.

194

Анонимен

преди 2 години

А болшинството с iPhone, маратонки, телевизор и прочее на изплащане... Изключвам наистина нуждаещите се от помощ, за да си стъпят на краката. Повечето българи имат ниска финансова култура и не могат да управляват бюджета си.

193

отровна гад

преди 2 години

А на власт е клетвопрестъпника Румен Радев! Вече 6 месеца е на еднолична и пълна власт!

192

неандерталец

преди 2 години

Сто милиарда депозити са сигурно в резултат на Радевото правителство, а не на Бойко.

191

Кандидат Депутат

преди 2 години

До СМЕХ... Вие само гласувайте за мене и аз гарантирам за вас че ще има Промяна във всичко и то в положителна посока като безплатен ток,вода,безплатно пазаруване ,безплатно ядене и пиене . Ако евентуално не успея да изпълня обещанията то знайте че са ми попречили или пандемия или обективни фактори .Но най важното е да стана депутат.

190

аз

преди 2 години

До Ха, ха,ха,хааааааааа - хахахаха, не знам кой ни вкара на свободния енергиен пазар......

189

Анонимен

преди 2 години

А в същото време, някак си, стоките от магазините стигат до домовете без пари. От къде ли идва разликата. Май е от рушветите. Що не почнете проверки в НАП. Кой нападжия има нова кола и имоти при заплата от 1000-1500лв? И ако са дарения, от кой точно и как той е имал парите за тях.

188

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

РАДВАЙТЕ СЕ ,.......ЦЕНИТЕ НА ТОК ,ВОДА , ПАРНО ,БЕНЗИН , ГАЗ И ХРАНИТЕ ---СА ВЕЧЕ НА МНОГО ВИСОКО "ЕВРОПЕЙСКО НИВО" --БЛАГОДАРЕТЕ НА РАДЕВ И ЮМРУЧЕТО МУ ЗА ТОВА.....!

187

СМЕХ...

преди 2 години

Е...КАК ТАКА ...НАЛИ СЛЕД ПРОМЯНАТА , ЩЕХМЕ ДА СМЕ БОГАТИ И РАВНИ С СТРАНИТЕ ОТ ЕС!!!!????......ЩО ТАКА ,БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ......??!

186

Анонимен

преди 2 години

До 205 Само за статистикатаее, сга ! Тех ги нема тъй кат *** е по зле от нас

185

Очевидно

преди 2 години

Българите са бедни защото са много умни. На тях се крепи бъдещето на човечеството. Когато всички ваксинирани измрат след няма и пет години, тогава българският ген ще положи основите на новата цивилизация.

184

Само за статистиката

преди 2 години

А къде са Украйна , Молдова Армения и Грузия?

183

въйй

преди 2 години

Ей това е новина

182

Мен

преди 2 години

От 30 години политиците ограбват държавата и никой нищо не може да им направи е кокво очаквате от такава държава

181

Анонимен

преди 2 години

Тази смотана антиваксърска държава скоро може да изпадне и на последно място.

180

пр0стака не може

преди 2 години

да е богат.