119

Анонимен

преди 2 години

Имаме природни ресурси и дадености, но всички го играят тарикати понеже няма съблюдаване на законите и некорумпирана съдебна система.

118

Даа

преди 2 години

Точно в немски стил . Домове , сираци , старци , непоносими условия . Хора въргалящи се по улиците от бедност . ужас, ужас ! А къде са в класацията Молдова - твърдо най-бедна в Европа и Украйна ? Това , че те отсъстват полазва колко е обективна класацията на този много имтилигентен и човешки немски институт . Нещо като ДМ на институтите - Тук съм , човек , тук пазарувам .

117

Анонимен

преди 2 години

Няколко кифли отишли на почивка и се имат за богати някои, а, когато пътувам през прохода Витиня винаги има тапи понеже сме много богати не мже да оправм 4 тунела 100 години. Някои имат пари в повече понеже краат яко.

116

Анонимен

преди 2 години

Не може да бъде. 12 г. ни управляват супер умни калинки, как така ще сме най-бедни. С пенсиите от 300 лв. благоденстват със заплати 1000 лв. хвърлят капа и живот си живеят, здравната ни система е на върха, асфалта се лее навсякъде, каква бедност. Бойко каза, че при него сме били по по най, ние на него вярваме.

115

Анонимен

преди 2 години

И това благодарение само на некадърните, долни, корумпирани български политици.

114

Анонимен

преди 2 години

Заслугата е на прецедента Радев през последните пет години - разделяй и граби.

113

Анонимен

преди 2 години

От акълолипсис към апокалипсис.

112

бг смешки

преди 2 години

тва си Е заслужил народа !

111

Анонимен

преди 2 години

А и на първо място сме по титли професори ,растът като гъби )

110

Анонимен

преди 2 години

Отдавна сте първи по смърност в света.

109

няма изход за запада

преди 2 години

Показателно е, че Европейската комисия не каза почти нищо за истинската рецепта за спасяване на Европа от кризата тук и сега.

108

Анонимен

преди 2 години

Най сетне сме на Първо място по нещо в Европа да благодарим утре на Черни връх с 50 лицеви да зарадваме нашия вожд майстора на лицеви опори и успешно ръководство довело България и българиге до Първо място

107

Анонимен

преди 2 години

ЕС минава на зелена енергия, Зелената сделка се оказва успешна. Автомобилните компании в Германия масово уволняват служителите си които са произвежали бензинови двигатели и минават на производство на електрически автомобили. Фолксваген вече уволни 30 хиляди работници. Бъдещето на автомобилостроенето е само електрически автомобили.

106

Анонимен

преди 2 години

Продажбите на Мерцедес се сринаха с 30.5% за последното тримесечие.

105

Анонимен

преди 2 години

До102. Прав си . Това е истината. От опита си.

104

Анонимен

преди 2 години

За да съществува запада при тази ситуация когато ресурсите са изчерпани, населението трябва да се съкрати с около 80%, само 20% да останат, иначе няма как да стане. Или трябва да се евтанизират 80% от населението, или локдаун на икономиката. В същото време политици и учени в Русия говорят, че при тази територия и изобилие на ресурси за да има оптимална икономика с производство и потребление на Русия са нужни поне 1.5 милиарда население, а Путин пуска анимационни филми, правете локдауни и му се смейте, весело е, а?

103

Анонимен

преди 2 години

40% от доларите които са в оборот в света са напечатани през последните 2 години.

102

Анонимен

преди 2 години

Абделазиз бин Салман - министърът на енергетиката на Саудитска Арабия заяви, че ОПЕК няма да се отклони от плана за добив на нефт. Ако погледнете напред в 2022 година, там ще видите големи количества нефт. Ние няма да допуснем пазара на нефт да прегрее". Преведено от дипломатичен език, това значи "ние няма да увеличаваме количествата на пазара, за нас е по-добре да запазим нарастващите цени на нефта - искахте да си играете на зелена икономика, ето ви отговора от ОПЕК + Русия.

101

psi

преди 2 години

Може да сме бедни, но пък сме най-умни! След година-две, когато всички развити нации ще са измрели от страничните ефекти на ваксините, България ще бъде новата супер сила.

100

Анонимен

преди 2 години

100: супер, аз съм от 10% - и нова кола си взех мината година, а това лято нов апартачент 115 кв.м в центъра. Е нищо че имам двойно гражданство и другия ми апартамент е в Маями. Ела ми на гости да ти покажа Оушън булевард.