318

Анонимен

преди 2 години

Щоото учителите са такива, за това народът е толкова "учен".

317

Анонимен

преди 2 години

*** се обръща към конспирации и световни лидери, кукловоди, за да си обясни хаоса и мизерята, които са настъпили в живота му. Без са се замисли за направените грешки и да поучава следващите си поколения, просто се рее из небитието

316

Пояснявам

преди 2 години

Световният елит са банкерите. Имат и обслужващ персонал - виж МВФ и СБ. Именно световният елит организира световните войни, а сега унищожава земята с безумната си политика. Не смее да започне ядрена война, но с глад и мизерия разлага по-простите народи, като българският.

315

Анонимен

преди 2 години

Ваксините не са задължителни. Който иска - да се ваксинира. Стига писъци и простттотии. Чипове, пръскали ги от военни самолети, плоска земя, ИТН.

314

S

преди 2 години

Господ да Ви съди според делата Ви!

313

И аз питам

преди 2 години

Какви отрови има в тях за да подписват декларации за отказ от всякакви претенции. Де да бяха само вода!

312

да

преди 2 години

Аз Професор Аргирова я знам от преди 20 г., от учебника по микробиология и вирусология за 3ти курс на медицинските университети. Вие няма откъде да я знаете, щото цял живот миете чинии.

311

Анонимен

преди 2 години

Абе ако ваксините бяха просто вода, щяха ли така да ни притискат да се ваксинираме? Там е ключа от палатката, че не са вода, а съдържат неща, които са жизнено важни за световния елит. Почукайте се по тиквите и се замислете защо толкова държат да ви ваксинират.

310

Анонимен

преди 2 години

Учителите вместо да задават дебилни въпроси, да ходят да се дообразоват, защото съсипват нацията. Материалът, който постъпва в университетите, вече само с матура, е на отчайващо ниво. Не се поддава на обучение, никакви знания и мисловна дейност.

309

До 344

преди 2 години

Не се отвивай за да не настинеш ваксар

308

До 340

преди 2 години

Напълно съвпада с моето мислене само дето аз съм над 55 и не се разболявам от двайсетина години някъде. Аз съм заклет антиседераст, антисоросоид, антиджендар, антивакасар а вече съм и антиКивидар.

307

анонимен

преди 2 години

Даскалите да не се бъркат на здравните работници,а да си гледат тяхната работа.

306

И аз съм като 340

преди 2 години

Разликата е, че нося маска където трябва и ползвам дезинфектант. Всичко друго е същото и при мен. Смятам,че за повече от година и половина , би трябвало вече да съм срещал вируса.

305

Не

преди 2 години

Ваксините НЕ са достатъчно проучени. Ще се проучват до 2023г.

304

Този индивид

преди 2 години

ми прилича на умпалумпа от "Чарли и шоколадовата фабрика". Но не е толкова интелигентна, за жалост!

303

Анонимен

преди 2 години

Продължавам да съм напълно здрав насред пандемията. В средата на 30-те си съм, без заболявания, неваксиниран. Мерки не спазвам, не нося маски, не се дезинфекцирам, постоянно съм сред хора. Досега на въпроса ми "защо" ваксърите са давали два типа обяснение- "Господ те пази" и "Имаш късмет". Доста странни обяснения от хора, които имат претенциите че вярват в научните обяснения за ковид.

302

Анонимен

преди 2 години

Тоя платен *** да си мълчи по-добре.

301

baionya

преди 2 години

Масово уволняване на учителите и ще се реши проблема. След първите 1000, които хванат пътя, другите самички ще се ваксинират и за още ще питат даже ...

300

2

преди 2 години

Няма по-*** нарад от нашия! ГЕРБ го подтиква към фатална съпротива!Престъпление!

299

Абе другарко

преди 2 години

Учителите всички с изкарали Ковида, някои по два- три пъти,включително и тая есен.