30

Туризма си отива!

преди 2 години

БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЗЕЛЕНИЯ СЕРТИФИКАТ НА РАДЕВ!..БЪЛГАРИЯ Е КЪРВАВОЧЕРВЕНА ОТ КОВИД ПАНДЕМИЯТА!---ТУРИСТИ НЯМА ..НЯМА И ДА ИМА ТАЯ ЗИМА!ЗАБРАВЕТЕ!!!!!!!!!!!!

29

Анонимен

преди 2 години

Е как ве, нали Коритаров умре от ковид? Или от ваксината ли беше...? То не че има разлика.

28

Анонимен

преди 2 години

Те вирус не изолирали още, иначе имат тест за изнамиране на заразени.

27

Муахаха

преди 2 години

Интересно ми е, как има още хора, дето вервят, че имало Смъртоносна Пандемия, при положение, че нито 1 политик, нито у нас, нито у Брюксел умря от КОВИД, а исторически при смъртоносни пандемии, цели Кралски родове, са измирали!

26

Эврапэйскый Союз

преди 2 години

ГУЛАГ под Открито Небе!

25

ДО НОМЕР 21

преди 2 години

Що толкова евтино бе пич? 50 евро за двама души? Вие да не сте талисмани на хотела или знам ли??? *** ходи бе, готин! Не в Австрия, в Лапландия ходи! В Рованиеми ходи, у Финландия, у колибката на деда ту Коледа ходи! Ако помагаш на джуджетата да опаковате подаръци, може и да вечеряш за 50 евра... САМ!!!

24

Анонимен

преди 2 години

Всички ваксинирани освен информираното съгласие трябва и да подават декларация, че всяка вечер ще вечерят на различен ресторант и в рамките на годината ще посетят поне по 5 зимни и летни курорта за да са полезни за икономиката защо иначе да им плащаме ваксините.

23

Анонимен

преди 2 години

Не забравяйте, че лани Банско го затвориха тотал, за да не пръскало зараза по другата провинция. Значи банскалии са свикнали и нема проблем.

22

В тъмночервено сме..

преди 2 години

Ми и к'во като!Пука ми на жилетката!

21

Анонимен

преди 2 години

Къв сезон бре, локдаун ви готвят, те сезон чакат да има и туристи....

20

Анонимен

преди 2 години

Споко ве, нали пред пунктовете за ваксинкране са гъсти тълпи от желаещи да се боднат, а това са потенциални клиенти за туризъм и кръчми. Всеки ваксиниран - веднага в кръчмата да полее ваксината!

19

Анонимен

преди 2 години

Бях скоро в Банско. Сертификат за ресторанта. Добре! Бяхме 6 души в целия ресторант. Обяд за двама 104 лв. Без алкохол. А сме извън сезона! Ще ида да карам ски в австрия .

18

До16

преди 2 години

Може и да ми потрябва доктор но едва ли ще е за коварния вирус има много други причини за които е по-вероятно да ми потрябва лекар вирусо даже не е в топ сто.

17

Анонимен

преди 2 години

Благодарете на Радев и Кацаров

16

Анонимен

преди 2 години

Да бе, както и миналат година па хотелите се пукаха по шефовете. Стига с такива измислени предсказания

15

Анонимен

преди 2 години

Да бе, според теб целият свят са ковидзомбита, само ти си умния. ***! Гледай само да не ти дотрябва линейка или лекар, че друга песен ще запееш.

14

Д-р Исня

преди 2 години

Абе, шушсляци! България я съсипаха селските тарикати, мошениците и малките душици. Населението се храни тотално нездравословно, оре и жъне микропластмаса от найлонките по полето и после като дойде вирус, народът умира, защото е затлъстял от палмата, хормонално дисбалансиран от пертолните продукти в почвата, които през земеделските и животински продукти попадат в нас, отровен от гумите и дизеляците, изхвърлени от запада и палени/карани от нас. Общо взето - ние сме *** откъдето и да го погледн

13

123

преди 2 години

Ама и ние ваксинираните българи няма да им стъпим на тези цени. Да си чакат платежоспособните чужденци, ама едва ли...

12

До13

преди 2 години

И защо трябва да прекосявам границата за да търся място където няма да ме занимават с глупавата пландемия и тук има къде да си прекараш спокойна почивка без да си заобиколен от ковидзомбита.

11

Нане

преди 2 години

Да измре целият туризъм зимен... Ич ми не дреме...)) тия предатели да вият докат са живи!