12

Анонимен

преди 2 години

Така могат да показват труп на бебе,а живото да го продават.Схемата е такава ,безскрупулна лекарка,изказва мнение,че тъй като новороденото не е приемано в дома си,не е влизало ни живо ни умряло,не е кръстено,бдение опело и погребване не са нужни,затова трупчето е изоставено от скърбящите родители на болницата.Но то е тъмно и особено,може да показват друг труп.И го правят с усмивка.

11

Анонимен

преди 2 години

Това като в оня филм "Смърт по време на погребение" там беше смешно но тук в случая е трагично покрай ковит лудницата тепърва ще стават такива гафове.

10

Анонимен

преди 2 години

При толкова много починали дневно не сварват да ги пренесат в моргата.

9

По закон

преди 2 години

Тялото на починал стои поне 2 часа в отделението. А за сваляне са нужни няколко човека и понякога се чака дневната смяна.

8

Пича

преди 2 години

Вижте сега, живеем в модерни времена - човекът е длъжен да приеме че мъжът, който са му предали, се идентифицира като майка му, и съответно трябва да го приеме за неговата "транс-майка". И дори определението "майка" вече е обидно, и трябва да се замени с "раждащ родител". Трябва да сме толерантни, няма как иначе.

7

Асан

преди 2 години

Провери и комшията не занимавай телевизора :)))

6

Anonimna

преди 2 години

Какъв хаос цари в държавата.. моите съболезнования на човека загубил майка си. Мир на прага. Този абсурд в държавата трябва да спре!! Ето до къде ни доведе 10 годишното управление на герб, начело с тиквата, който е и крадец, и мошеник!!!!!!!!! Как може вие хора да сте гласували за тази ***!?!?!?!???????

5

amed doganq

преди 2 години

Отдаван не ги чета!само чалга и полове са им в главата !пълнете гушата на шефа им ликов, дето кара сърф

4

пияница мистик

преди 2 години

Сменила си е пола преди да почине :)))

3

БЪЛГАРИН

преди 2 години

В БЪЛГАРИЯ ВИНОВЕН ПОЛИТИК , ЛЕКАР , АДВОКАТ , ПРОКУРОР НЯМА !!!

2

Анонимен

преди 2 години

Лекарите вече не знаят на кой свят се намират от бачкане! Когато ви се молиха да спазвате мерки, вие се правихте на много умни! Ей ви го акъла... В реанимацията

1

Анонимен

преди 2 години

Боже, медията ви се превърна в сборище на некрофили. Спирам да ви чета. Адиос, извратеняци!