32

на

преди 2 години

езика след 500г алкохол е заглажието емил иска за него само да прилапа

31

д=р

преди 2 години

канибал иска му се да сме умрели но кьсно е 4адо за китка

30

Анонимен

преди 2 години

Някой се е издънил

29

Анонимен

преди 2 години

Заглавието на какъв език е?

28

Пича

преди 2 години

"Защо няма една статия как една сестра се грижи за цял етаж и над 30-40 болни, тя да не е супермен" - Скучен отговор, но - заради СЕМ. Според техните (нарочно двусмислени) правила, всяко позитивно споменаване на медикамент, лечебно заведение, дори отделен медик-професионалист, може да се тълкува като скрита реклама, и съответно да се налага глоба. Не, че българите са големи оптимисти по природа, но когато добрите новини са едва ли не забранени, трудно е да си оправиш настроението с четене.

27

запознат

преди 2 години

При такова натоварване в болниците какво очаквате?Там работят хора свръх силите си,а не роботи

26

Анонимен

преди 2 години

Ами болниците пълни с некадърници чакащи рушвет и след това що народа мре!

25

Анонимен

преди 2 години

Те били вдигнали грешния чаршаф. Чаршава се вдига от служител в моргата а не от близките за разпознаване. Второ - вярвам му на човека, когато майка почина в Шуменската болница и отидох след като се обадиха - не беше в морга а в една стая на носилка и отворили прозорците за да е студено. Баба ми пък в Русенска болница почина, намерихме я в моргата, но захвърлена като куче на пода, направо на цимента, по пампер само и не беше покрита дори с чаршаф. Вярвам му на човека че е било така.

24

Анонимен

преди 2 години

Това не сестра,а следящ умъртвяването и завеждащ бройката

23

Анонимен

преди 2 години

Голяма драма? Какво толкова? Българина както винаги е свикнал САМО да се оплаква. Нация от мрънкачи и това е. Защо няма една статия как една сестра се грижи за цял етаж и над 30-40 болни, тя да не е супермен. Да ама не, само драма и негативи и позитивното никога не се забелязва. Това е Българина, мрънкачи и точно за това никога няма да се оправим. Блатото на Европа.

22

АнонимеН

преди 2 години

ЗАКЪСНЯЛ Е, ЖЕНСКИТЕ ТЕЛА СА БИЛИ ВЕЧЕ РАЗДАДЕНИ И ОСТАНАЛИ САМО МЪЖКИ!

21

Анонимен

преди 2 години

Не смърта е страшна,страшно е отношението ни към живота и начина по който го употребява върхушката.От това дали си ваксиниран не произтичат права и задължения!

20

АноНимеН

преди 2 години

Лекарите в момента изнемогват заради цялата простотия, която се случва в момента в страната ни. Има хиляди тежко заболели заради това, че сме глупави като овце и се подвеждаме на няколко неграмотно написани думи в социалните мрежи. Седнете и прочетете малко истинска информация за ваксините, начина им на действие и тогава си правете извод дали ваксините са вредни или не. Ако повече хора се ваксинират и наистина спазват правилата за носена на маски и лична хигиена няма да е толкова напрегнато.

19

Анонимен

преди 2 години

Аз като отидох на разпознаване в моргата на баща ми починал от ковид и поради бюрюкрации се забавих 3-4 дена, го изкараха от хладилника още с ковид маска закрито цялото лице почти и отказаха да я махнат. Той замразен от дни. Кой ще зарази? И освен това да стгнеш до него минаваш между десетки трупове полузакрити. Висяха ръце крака ужас направо като филм на ужасите в терапия Варна

18

Анонимен

преди 2 години

Така ни се казва,че скоро ще се мре навсякъде,да свикваме.

17

Анонимен

преди 2 години

Разбирам допуснатата грешка, дори лекарите грешат, това за всичко е видно и повече от ясно. Обаче нещо от статията ме потресе - как в защита казват, че близките са повдигбали грешен чаршаф. Начи близките все едно на разходка са отишли в моргата и да искали да си правят куку с кадаврите и тръгнали серийно да надигат чаршафите. Някак си линията на защита е безумна..

16

Гошо

преди 2 години

Мога да си представя как е протекъл инцидентът: "Къде е майка ми, защо не ми я предавате?" "Е, чакай малко де - още е топла, пък колегите след поредната извънредна смяна са малко на зор..."

15

Анонимен

преди 2 години

Да уплаши ,не намали

14

Анонимен

преди 2 години

Със статията се омаловажават човешките смърт и живот,тя цели да намали и пречупи хората.Казват ни че сме ТОР.Не губете човешкото в себе си.

13

Пича

преди 2 години

И тук си проличават хората, дето като се е преподавала сатирата в часа по литература, явно са цокали биричка в задния двор. Или са поемали други неща в задния си двор, но да не задълбаваме там.