10

Велика Франция

преди 2 години

Англичаните са били френски васали в продължение на 300 години! В един момент са забравили местното наречие (английски), който е силно повлиян от френския! 60% от думите в английския са с френски корен! Английския е по-груб и грозен френски диалект! Англичаните са комплексирани от славата и цивилизационното величие на Франция! Франция е най-великата страна! Люлка на цивилизацията от падането на Рим насам и майка на съвременния свят!

9

Морз

преди 2 години

До10 SOS И като изгонят и се завърнат работещите там/а те не са само по картофените ниви, а има и в Рединг/ ще ти клъцнат тиквата да заплава по фарватерите, и тогава ще излъчиш TTT.

8

vlady

преди 2 години

Да отнесат спора до католикос Карекин II Нерсисян - двете страни са от различни епархии на Арменска апостолическа църква.

7

SOS

преди 2 години

Ние от Европейския Съюз трябва да отрежем пътеките на Англия от всяко съприкосновение с нас. След като не ни искат,да си стоят на блатистото островче.

6

До 4

преди 2 години

Ми не за друго ми същите великобританци дето ловят риба го правят във води на държави от ЕС. И техните разрешителни са издадени според договора за брекзит! Пък сега същите великобританци не щът да издават на граждани на ЕС разрешителни за риболов в техните тероториални води! И малко криво идва! Затва франсетата ревът!

5

Борис Джонсън

преди 2 години

Франсетата да внимават че ако спрем да им купуваме калпавите коли ще я закъсат яко.

4

Фолклендски острови

преди 2 години

Опааа....започна се...парцелирането на рибата...

3

Анонимен

преди 2 години

Щом са Британски територии кво искат франсетата ? Да си ловят на тяхна територия.

2

Виж ти !

преди 2 години

Тия мърльовци се карат на кого са рибите в океана ! Вируса - е.и му майката, дай да разделим рибите !

1

Анонимен

преди 2 години

Да бомбардират Лондон като Хитлер преди години!