25

благодарен

преди 7 месеца

Добре че беше бойко тиквата да ги назначи тези невероятни специалисти на службичката и като знам какво е положението в цялата страна с такива назначения незнам

24

Анонимен

преди 7 месеца

До весел. Кви поданици бе да не сме монархия. И кво дъно след като е заседнал е вече на дъното. И друг освен държавата не го е измъкнал. Не са го изтеглили любители с еднодръвки, а три буксира които са на държавата.

23

весел

преди 7 месеца

Евала на варненските пичове!Спасиха си региона, ей това направиха!Ако разчитаха на държавата и на министрите, досега да е на дъното барабар със зеленият си сетификат тоз кораб!Съдба тежка имаме:талантиви и можещи поданици - крадлива и лъжовна власт!Язък за прекрасната страна!

22

ТОШО

преди 7 месеца

какви юнаци какви герой , леле ......

21

д

преди 7 месеца

Бойко е виновен, не Радев е виновен, не Бойко е виновен, не Радев е виновен, не Бойко е виновен, не Радев е виновен, не Бойко е виновен, не Радев е виновен, не Бойко е виновен, не Радев е виновен

20

Анонимен

преди 7 месеца

Толкоз водолази се плацикаха около гемията така и не са снимали 6-метровата пробойна.

19

Анонимен

преди 7 месеца

Потънал непотънал за 15 минути изтеглифа джилуезуту. Явно с изтеглянето са му изтекли и водите и вече не е бил потънал. Меня ми е нитересно да вида кумпутарния мудел и на къф кумпутар са го правиле и с къф софтуер... че много мудели зеха да правят кумпутарни и докат ги напраят ръждяса държавата и потъна.

18

hahaha

преди 7 месеца

До АнонименИмаха ли 6 метра пробойна ? Беше ли продал техният БОКО и последният им спасителен кораб. Новото правителство извърши геройство!

17

Анонимен

преди 7 месеца

"Ние имахме потънал кораб" - Алоооу ,ти знаеш ли колко ни убеждаваха ,че всичко е под контрол и кораба не е потънал?Май Радеф потъна !

16

Ямболски цървул

преди 7 месеца

Ама много трудно ли беше?

15

Щирлиц

преди 7 месеца

По-трудно беше чакането да потъне,ама не стана,язък.

14

До 12

преди 7 месеца

Защото за разлика от Дания ние нямаме нито техника, нито кадри които да го направят. След като Боко се разходи като четирите конника на апокалипсиса в България няма нито една сфера в която да е останало нещо като хората! ВИК-тата с по 80% загуба по трасетата, Топлофикация с борчове до небесата и във фалит, магистрали само на хартия, ограда на границата която една крава не успя да спре и куп други примери за това как крадливите разпродадоха всичко което докопаха!

13

Анонимен

преди 7 месеца

Най -доброто училище е ВВМУ Никола Въпцаров ! Каддрите се в цял свят ! И то е в България !

12

глупотевини

преди 7 месеца

Колко пък тор да има че да замърси. Най много да имате по големи миди.

11

Анонимен

преди 7 месеца

Ами щом други могат да го направят за 3 дни, ние защо не можем? Нали сме най-умни и кадърни от целия свят? Или то е просто една от многото заблуди в самосъзнанието ни.

10

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 9: Дания си е за дания. С други думи нас какво ни интересува в дания за колко време си го вадят техния кораб?

9

Анонимен

преди 7 месеца

А Дания в подобна сигуация наскоро изтегли кораба на третия ден. Толкоз!

8

Анонимен

преди 7 месеца

Този случай доказа че държавата е на макя си у ***. Ако тръгнат комшиите ще ни превземат за два часа без да има кой да им се противопостави. През 1977 година бях в казармата и охранявахме ракетите СС. От ушите ни течеше кръв от студ. Накрая ги нарязаха за скрап. Как да имаш доверие на такива селяндурски управници които си свалят гащите и предават родината си. Един месец немогад да разтовярат корабче и да го изтеглят. Това нещо по бай Тошово време се правеше за два дни. Закривайте кучината.

7

АнонимеН

преди 7 месеца

ПРИЗНАВАМ, ЧЕ СЛУЖЕБНОТО НЕ Е НАПЪЛНО БЕЗПОЛЕЗНО , ЗАЩОТО ПОНЕ ИЗТОЧИХА ГОРИВОТО! НО КАТО ЦЯЛО Е ДОСТА НЕКАДЪРНО , ЗАЩОТО СПРЯХА РАЗТОВАРВАНЕТО НА КОРАБА НА 28-МИ СЕПТЕМВРИ! УПРАВЛЕНИЕТО НА РАДЕВ КАТО ЦЯЛО Е ПОВЕЧЕ ВРЕДНО ЗА БЪЛГАРИЯ! ГЕРБ ДА НЕ СИ ПРАВИ МЕРАЦИ ,ТЕ СЪЩО СА ПРОВАЛ!

6

Анонимен

преди 7 месеца

Колко трудно? Ами много трудно, щом отне месец. А през този месец колко се е разтворило във водата бог знае, и рибите!