41

Анонимен

преди 2 години

Русия спре ли ви кранчето - свършени сте. Целия ЕС!

40

Тодор Живков

преди 2 години

Бананаджии, нова кола вече не можеш да купиш, дали ще я доставят 2023 или 2025 - не е ясно. А на старите таралясници цента скочи двойно, и бензина ще скочи десеторно. Яжте банани и карайте новите западни коли по магистралите като излизате в чужбина на почивка.

39

Естествено

преди 2 години

В най-бедната Държава .... !!! В Турция бензина 1,42 лв /л тука 2,50 лв /л !!! Чудно ....ти е***а ЕвроГейския съюз ....!!! Марешки хубаво свали горивата като вкарваше от Руската федерация , ама БаЦе го придърпа ...и тва беше ...клекна си чинно. ..

38

Анонимен

преди 2 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТ Руски мръшляци също стават за гориво.

37

Помнещ

преди 2 години

До 36 Малко останахме от тия дето помним СДС!-:) Крадците и приватизатори на огромният паричен и материален ресурс на соца! Ликвидационните съвети приватизираха всичко останало,което СИК и ВИС -2 не можаха!-:( Помним и мутрата,но те децата поддръжниците му,от къде да знаят как беше?

36

Предложение

преди 2 години

Предлагам да станем една от долините на водорода и да произвеждаме водород за зелена енергия.

35

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Ми карайте си колите с банани и портокали !

34

Анонимен

преди 2 години

28 По добре Радева от колкото Пак Борисова! Тръгвате си на тези избори ей Гербере! Майтап ви се струва а?-:) КС е Герберски назначен от Борисов през тия 12 г! Вие какво очаквате? Резнаха му главата на Кирил! Но с това вече ГЕРБ си подпечата изхвърлянето съвсем от политическата сцена на България!-:) Честито Гербери!-:)))

33

Анонимен

преди 2 години

Не е неприятно, даже много е приятно, може и камъни да валят върху главите ни, важното е че ни управлява кликата надругаря Радев.

32

НикогаПовечеСДС-Чума

преди 2 години

"Кой не скача е червен."Помните ли?Наскачахте ли се,***!?

31

Анонимен

преди 2 години

Пред Радев ще търсите Виденов под дърво и камък.

30

Жотев

преди 2 години

Честито промяна!ха ха

29

Анонимен

преди 2 години

Горива на борсови цени от преди скока ни ги продават на сегашни борсови цени.

28

Сержант

преди 2 години

Няма картел. Ня ***. Зареждам си на Марешки вече 5 години никакви проблеми с разход и с горивна система. Веднъж заредих от най-скъпата нафта с хиляда добавки в нея. Никаква разлика. А, само в цената. Но като има балъци да я купуват, ще се продава.

27

Анонимен

преди 2 години

анархия и хаос, фа се разкарват тез радевите калинки че нищо добро не ни чака

26

Анонимен

преди 2 години

Чака ни Радева зима

25

Анонимен

преди 2 години

Пълен картел ,Марешки да няма кладенци че продава на 2.10 ,не се ли зарежда от едно и също място ,това е пълен картел

24

Скъпа енергия!

преди 2 години

Източват парите и на бизнеса и на гражданите и пълнят джобовете на Путин!

23

Анонимен

преди 2 години

До 7 Промяната е тръгнала и ще дойде ! Не обвинявай съвсем съзнателно Радев! Разбрахме че си Гербер! И да те светна само.Появата тук на такива като теб и говорещи в полза на Борисов не работи!-:) Всеки е решил за кого да гласува! Аз гласувах 2 пъти за Слави и приключих с него! Ще гласувам за Кирил и Асен! Искам промяна в тази държава! Но за ГЕРБ нито съм гласувал тези 12 минали години,нито ще гласувам някога за ГЕРБ! Успех на новите партии!

22

Източват парите

преди 2 години

Релаивно спрямо доходите цената на тока, парното, бензина и всички енергоносители до сега е била най-восока по време на червено управление. България е изживяла най-тежките си кризи в следствие на точно това червено управление.