81

Анонимен

преди 2 години

До Дападжия Тези 3.50-4лв са заради нови акцизи, които влизат в сила догодина. В ЕС навсякъде цените ще станат подобни. Няма измъкване от зелената сделка и идеите да дерат.

80

ааа

преди 2 години

"Добрата новина е все пак, че цените у нас са по-ниски от европейските. Литър бензин в Българи е по-евтин с 0,83 лв." Абе журналята,докога ще смятате горивата и храната в абсолютна стойност,това е най-неправилното и подвеждащо "успокояване" на хората.Пишете в проценти със средната заплата в БГ колко литра бензин може да си купиш и със средната в европейските страни колко бензин могат да си купят.Престанете с тези абсоютни стойности,залъгвате хората и успокоявате себе си

79

Анонимен

преди 2 години

Само да ви кажа, горивото (бензин/дизел) в момента без акциз и данъци е около 0.90-0.99лв. литър.

78

иван

преди 2 години

заглавието би трябвало да е : " приятно, цените на горивата у нас остават най-ниските в европа при това с огромен пронцент" - 83 стотинки на два лева и нещо е огромна разлика. Но по гот е да се насажда ужас....

77

Анонимен

преди 2 години

Интересно, вече никой не споменава за жестоки санкции към Русия. Европа е на прага на жестока енергийна криза и всички очи са обърнати с надежда и малба към Русия.

76

Lukoil

преди 2 години

И кое му е неприятното? Много си е приятно. Даже може още малко да ви пипнем цените нагори, да ги натъмъним как си требе. Ще ги закръглим нагоре, да се смята по-лесно.

75

Дападжия

преди 2 години

Прогнозите са между 3.50 и 4 лв./литър бензин. Интересно е, че в момента никой не надава вой, така както беше преди известно време - протести, надписи на коли и т.н. Явно сме си толкова прости по рождение и чакаме Киро Пърхота, онзи от дивана с анцуга на филип плейн и другия с юмрука да ни "оправят". Между другото - по-добре няма как да стане и се чудя дали да не събирам сергията с 10-15к евро в джоба и бегом към Т2.

74

Анонимен

преди 2 години

Със скока който прогнозират, дизела и бензина май ще ударят 4 кинта за литър. Някъде четох, че с 1,10-1,20 се очаква поскъпване.

73

...

преди 2 години

не съм изненадан, никакъв контрол няма и богатите тука си правят каквото искат, за жалост вече има само един изход.... да видим кога ще настъпи, а не дали!

72

Анонимен

преди 2 години

Споко, Кирето обеща а той е много честен, ще спре корупцията и лично на вас ще ви раздаде конфискуваното понеже сте много честни и ви е забелязал, не просто вервайте ми ами направо който не верва е червен.

71

Бай Хой

преди 2 години

Нормално. Ние сме в топ 5 по всичко лошо на този свят

70

Анонимен

преди 2 години

Нещо да кажат троллчетата на чорапа и кутев. От два дни това го пиша, да спрат да се оправдават, че инфлацията била навсякъде такава. При нас с най ниските заплати, сред страните с най голяма инфлация. Да благодарим на кирчовците и фуражките

69

Анонимен

преди 2 години

Всички които карате дизели минете на олио в което са пържили картофки. На олио карам от 20 години. Отивате в най близкият сервиз и там майсторите ще ви изкусурят уредбата която ще подава горялото олио към двигателя. Където минете ще се носи аромат на пържени картофки. Олиота го купувам на 50 ст. за литър.

68

Максимума

преди 2 години

Все сме ТОП по всичко, по цени на горива, на ел. енергия, на данъци, на ддс, на цени на едро и на дребно и т н. А пенсиите, заплатите и детските? Какво за тях?

67

Анонимен

преди 2 години

С 15 бона заплата , генералска пенсия, безплатно жилище,охрана и плюскане - пука му на оная работа на другаря РадеФ за дереджето на простолюдието. За него е важно баламурниците отново да го изберат , че иначе имунитета и авантата отива на кино , а и Гешев отдавна го чака за спявка в следствения арест.

66

Обективен

преди 2 години

Друго си е да правиш лицеви опори.Майната му на народа...

65

Анонимен

преди 2 години

Мутрата радев още ли не е подал оставка

64

Анонимен

преди 2 години

Гарантирано от фигуранта радев и хунтата му

63

Радев вън

преди 2 години

Е, нали братушки, които не плащат данъци, ни доставят и обработват петрола. Защо да е скъпо горивото? Не е така. Радев каза. Значи е така. Хайде сега да му сложим край.

62

анонимен

преди 2 години

Поскъпване,дължащо се на Радев и ,,експертите,, му от левицата.