21

Анонимен

преди 2 години

Предатели. Казахме ви да не приемате никакви сертификати, но вие клекнахте и сега ще фалирате. Дръжте се за народа, а не за някакви управници еднодневки. Народа е тоя който ви дава работата в ръцете, ние ходим по ресторантите, не 5 нагли ...Никакви сертификати. Никъде няма да се вкарва тая фашистка хартия. Едно време така се е почнал в Германия. Със сертификат за произход. А после всички в гетото, от там на влаковете и в газовите камери. За да може днес уж да си посипват главата с пепел!

20

Анонимен

преди 2 години

Споко,няма да затворят хотелите и депутатите не са ваксинирани а идват избори

19

Анонимен

преди 2 години

Трябва бунт срещу фализма, а не смешни протести!!!!

18

Анонимен

преди 2 години

Вместо да излязат и да протестират против зелените сертификати и протиф геноцида... О аз утре ще зе заям с тия "протестиращи"

17

препърс

преди 2 години

Нали ревяхте за сертификати,намалиха ви ДДС,порциите двойно по малки и двойно по скъпи,хак да ви е,а щом искате за всички фалит,който изнудва персонала си да се ваксинират заслужава фалит,бойкот на всички които спазват ковидпаса,бойкот на чуждите хранителни вериги

16

;)

преди 2 години

Скъпи хотелиери! Обичаме ви, но по-добре направете молебен, защото при пълен локдаун ще трябва да грабвате лопатите. Това засяга всички, на които разчитате!

15

Анонимен

преди 2 години

Да ви изгорят кръчмите дано!!!

14

Анонимен

преди 2 години

Забележете, не протестират срещу зеления сертификат, а за това, че бил наложен само на тях! Пълен бойкот на такива обекти! До дупка! Да разберат кой ги храни.

13

Анонимен

преди 2 години

ИТН са слуги на мафията ГЕРБ-ДПС.Саботираха съставянето на Правителство и позволиха Тиквата, Доган и Пеевски да избегнат възмездието. То това си ибеше целта на проекта, създаден в Сараите.

12

Зори

преди 2 години

Да ги затварят всички и то напълно поне за месец.

11

LS

преди 2 години

Като не им изнася така, следва затваряне, толкова е просто. Правилата са за всички, това го има в Европа вече половин година. По този начин има пълни зали и стадиони. Все България е накриво и всеки път се изкарваме много специални.

10

Анонимен

преди 2 години

Horata umirat bolni a tija na protesti neka booko vi dade ot 4ekmedjeto kolko mu e mata hari s djipa schte vi gi donese besbojnizi umurat hora be vi li e sram ja otivaite da pomagate v bolnizite star4eskite domove v ludnozite a ne zirkove po ulizata koi vi plaschta sa tova koi darjavata vi dava 60 na 40 starite hora brojat stotinkite sa filia hlab ne vi li e sram besbojnizi

9

Анонимен

преди 2 години

И как си представяш за 6 месеца да се оправят 12 години крадене и некадърност.Освен това ГЕРБ държат всички институции, Съда и Прокуратурата. Техните калинки и лакеите на Тиквата са навсякъде. Дори и в КС.

8

Анонимен

преди 2 години

Супер ! Точно така - повече сборища трябват ! За да се постигне стаден имунитет и по 1000 умрели на ден!

7

Алекс

преди 2 години

Здравето и живота на хората са по-важни от печалбите на кръчмарите.Нека пореват и като се уморят, ще се кротнат.

6

Анонимен

преди 2 години

Всеки ден изкарват някакви Борисовчета да клатят Държавата. Затвориха им кранчетата.

5

Анонимен

преди 2 години

Не разбраха ли, че пари няма? И да протестират пари няма кой да им даде. Да продават хотелите и да сменят бизнеса.

4

Анонимен

преди 2 години

Цялата статистика за % ваксинирани по медиите е сбъркана. Ние сме 6 милиона (преброяването го показа). Децата до 18 са 1 милион. Ваксинирани 1,5 милиона и преболедували 500 хиляди е 2 милиона общо със защита от 5 милиона възрастни. Което е 40% от възрастното население. Аман от неуки математици. Съответно 40% от възрастните още в Понеделник бяха със Зелени сертификати. Сигурно са с 1-2% отгоре заради многото нови ваксинирани и болни. А и който се тества има сертификат по 50 хил. на ден. Истерия..

3

Да фалират

преди 2 години

Тия алчни кръчмари не им стигна пиене не им стигнаха пари,а за осигуровки нямат.Дано никога не си намерят читав персонал.

2

Анонимен

преди 2 години

Хайде пак... Искаме, искаме, искаме. Не даваме, не даваме, не даваме! Частници! Чакат на държавата! При тях ходим и плащаме, при тях не ходим и пак да им плащаме.