81

Защо

преди 2 години

не разбрахте, че няма да работите нормално. Трябва да си плащате данъците и да издавате касови бележки. Да осигурявате персонала на заплатата която давате а не на минимална. Да осигурите нормална среда за работа и 8 часов работен ден. Да си изчистите мазните кухни и убиете *** в тях. И такива работи. Янев я им пусни на тези ХЕИ и данъчните заедно с пожарникарите да видят държавен геноцид какво е а не да протестират за глупости.

80

Купувайте

преди 2 години

Само хляб и мляко доката им падне сертификата

79

Анонимен

преди 2 години

В България има твърде много ресторанти, кафенета и магазини. Почти 90% от тях са в сивия сектор. Ковида помага те да намалеят. Този протест ми прилича на протест срещу земното притегляне. Нека си протестират. Да внимават, че от много викане ще хвърчат аерозоли, а някои от тях ще са на безсимптомните, но и ще го отнесат тези, на които ще им се появят скоро симптомите.

78

Анонимен

преди 2 години

Безсъвестни печалбари на протест.

77

Анонимен

преди 2 години

Е как я виждат тая .Да ,,работят,, нормално. Да изпозаразяват хората ли?

76

Анонимен

преди 2 години

Нека днешния протест бъде срещу потъпкване на човешките права. Нека да протестират всички българи! Време е да спрем фашистите!

75

Анонимен

преди 2 години

На Жипко Бибитков тъй па нарчетата.

74

Анонимен

преди 2 години

Е ми ния българи в момента се намираме в дефлация и следващата стъпка е гражданска воина гражданско неподчинени,като тя ще бъде атомна и ядрена .

73

Анонимен

преди 2 години

Мда, няма оправия на проклетата територия, защото всички до един са тапaци. Умните напуснахме отдавна.

72

Анонимен

преди 2 години

Когато децата ви питат защо са в инвалидни колички, на системи, в терминално състояние, сетете се какво сте правили вие докато хората са протестирали, но са били прекалено малко за да отблъснат врага!

71

Анонимен

преди 2 години

Неваксинираните служители на ментел с първо предупреждение за уволнение! Днес при ментел, утре и при вас! Колко бустера може да приемете преди да ви застигнат страничните ефекти? Делта, Делта+, Делта про, Делта ултимат... винаги ще има нова делта, ламбАда и т.н. и винаги ще трябва нов бустер за новата версия! Мислете бе докато и за това не трябва грийн пас!

70

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "И какво точно предлагате" --- каквото предлагат специалистите от самото начало - младите и здравите да прекарат вируса, рисковите да се пазят и ако пожелаят да се ваксинират! Ако трябва и някакви къси локдауни, но В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ СЕГРЕГАЦИЯ и поддаване на натиска от ЕС, Америка и производителите на ваксини! На пролет като стихне грипа може да се започне преструктуриране на здравеопазването и най-накрая ГП-тата да се включат активно, така че да сме готови за следващата зима!

69

Анонимен

преди 2 години

предния коментар е до Анонимен 87! - събудете се, хора! Не трябва да бъдат приемани сертификатите и принудителното ваксиниране! В Канада и щатите започват ваксинацията на 5+ годишните! Колко починали деца има, че да трябва да бъдат ваксинирани??? Един куп изследвания вече излезоха, че естественият имун. е по-добър от ваксите, но в Канада нищо друго освен вакса няма да важи! Скоро и в САЩ и ЕС! В Германия вече имат право да отказват достъпа до хр. магазини без серт!Всичко може да се провери в ггл

68

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 81 -- спиш като бибитко до чекмеджето! Крайно време е добитъка да се събуди! В щатите и от вкъщи не можеш да работиш без сертификат! В Канада вече няма сертификати а proof of vaccination! Веднъж въведени тези сертификати повече НИКОГА няма да ги отменят, а на всеки 6 месеца ще трябва да се подновяват с нова доза ( Израел, Австралия, Италия, Канада.. ). Сертификатите и ваксинацията нямат нищо общо с медицината! Белгия затягат мерките, Англия са пред локдаун а имат над 80% набодени!

67

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 81 ... Още един приятелски съвет ... Когато протестират "пътищари", "сервитьори" и олигарси ... Остава неприятното впечатление, че Възраждане е с тях .. Помислете си сега ли му е времето да се протестира .. И за какво - най-леките мерки са тук, не е задължително ... Който не иска да се сертифицира, да си смени работата ... Повечето нормални хора си работят от вкъщи ..

66

До 73 от Fax

преди 2 години

А ти умнико се осъзнай, че и преди да отворят клуб 33 и Мегами, както и ресторантите където е миризлива е супа е 7 лева, хората са си живяли щастливо и нормални и са работели друга работа. Болничните легла са пълни, тези само напъват да си продават помиите от Кошмари в кухнята с десетократна надценка и да карат джипове. Марш на работа и сервиз и измислените им шефчета

65

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 83 ... Точно така ... Нямам какво повече да добавя ... :)

64

Анонимен

преди 2 години

Протестът е политически. Това са хората на ГЕРБ-ДПС. Защо не протестираха миналата година, когато Борисов, Гешев и лакеите му от НОЩ затвориха цялата Държава?

63

Анонимен

преди 2 години

Държавата на сервитьорите, бакшишите и умнитутките.Не случайно 12 години избирате Идола на про стоте да ви управлява, пардон - краде.

62

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Утре Възраждане, Атака и Алибегов на протест ... Ха-ха-ха ... Баси смешката ... Новите Спасители ..." --- в грешка си! Утре алибегов и там асоциацията им ще протестират за въвеждане на сертификати за всички. Атака, Възраждане и всички останали нормални хора протестираме СРЕЩУ ВСЯКАКВИ СЕРТИФИКАТИ! Факт е, че Възраждане и Атака си гледат и политическите интереси, но докато тези интереси съвпадат с нашите интереси, всичко е ОК. Протестът е в неделя!