634

Смях

преди 2 години

Радев и канадеца потъпкаха конституцията , и от бандити очаквате върховенство на закона

633

Срам и позор!

преди 2 години

Радев, не се сравнявай с Борисов! Може да е всякакъв, но е защитил дисертация и мина по всички стъпала на държавната адмиистрация. А ти??? Пренесен на гърба на Нинова до президентството, излъга редовите социалисти - злобен, страхлив, корумпиран! Бил си честен - като си назначил любовницата си на втора работа и си и дал държавно жилище? Като най-долно престъпи конституция и закони?

632

S

преди 2 години

Господ да ги съди според делата им!

631

Анонимен

преди 2 години

Продължаваме Промяната е партията която ще спре корупцията, вижда се, че тази масирана атака е защото тези хора са огромна заплаха. Давайте момчета , това ще нака дори повече хора да гласуват за вас!

630

ха ха

преди 2 години

До умника 693 с питането за Симеон- Симеон никога не е имал друго гражданство. Нищо, че е живял толкова години в Исания, никога не е приел испанско гражданство. Стоял си е десетки години със статут на бежанец-без гражданство.Все пак там значение имат векове насаждана култура на поведение и гордост, не го сравнявай с пикльото Кирчо.

629

Анонимен

преди 2 години

Виновните за хаоса са съветниците по правни въпроси на Радев, които са го хързулнали, че няма проблем с гражданството на Петков, както го хързуланаха да подпише указа за Гешев, макар че не е длъжен в определен срок. Не може да угаждаш на всички, все някога ще паднеш в капана, окйто сам си залагаш

628

Анонимен

преди 2 години

Радев погазил конституцията не е кой да е а президент.Тц тц лошо Седларов лошо.

627

Анонимен

преди 2 години

Самият Радев е противоконституционен президент, натрапен от руската агентура на България.

626

Абе

преди 2 години

къде са ония от Правосъдие за всеки? Къде е Лозан Панов - почтения? Що не се изкажан нещо относно законите и тока, как важат за всички еднакво?!

625

Анонимен

преди 2 години

И кво ся? Нищо! Най-много да му наложат една глоба на Петков по чл. 313 от НК и толкоз! Гербаджийчетата потриват ръце, че ще му бъдат отмененни актовете и ще си върнат касичката ББР, ама няма!

624

Анонимен

преди 2 години

До засечкаТака е, Радев е един омплексар, който се опитва да се мери неуспешно с успешните лидери като Борисов. Но се вижда ясно, че Радев е опасен за държавата. Не само не спазва законите и си прави каквото иска, но и е отговорен за хиляди загинали от Ковид българи.

623

Анонимен

преди 2 години

Много замириса тая работа, направо епик фейлиър - този господин е типичен млад меринджей, идва мотивиран и наглеещ да оправи всичко, но така засира всичко и накрая пак взима обещетение.

622

Анонимен

преди 2 години

А Симеон как никой не му искаше никакви документи, дали се водеше само българин.

621

засечка

преди 2 години

Сега вече, където и да се появи Радев, ще му се напомня, че е погазил Конституцията. Той ВЕЧЕ е уязвим! в този смисъл... Уви, това е истината! Заради собственото си високомерие и неудържимото желание да смачка Борисов, Радев скочи в капан, който никой, вкл. и най-заклетите му врагове не можеха да измислят.

620

Анонимен

преди 2 години

Типичен пример е Киро Канадеца - за всички други законът трябва да важи, но за мен - не. И стига с тоя Харвард - не е учил там, не го е завършил. Както хиляди университети, така и Харвард организира различни обучения, но това не означава, че Кирчето е бил студент в него. Затова се издават и различни документи - дипломи, сертификати, удостоверения, свидетелства, грамоти.

619

мнение

преди 2 години

Да, КС заявява, че в процедурата не се предвижда проверка на документите на кандидатите на министрите от страна на президента. Да така е! Но какво политическо бъдеще има президент волно/"неволно" погазил Конституцията? Никакво! Кой от тук нататък световен лидер ще го покани на официална среща, за тежки решения и т. н. Кой ще рискува утре някой да заяви, че решението е взето с участието на човек, погазил конституцията? Всичко, свързано с Радев, ще се поставя под съмнение... Този проблем си остава

618

Анонимен

преди 2 години

ТУК МИ СЕ ГУБИ ДАМАДЖАН РАШКОВ- НЯМА ЛИ ДА КАЖЕ КОЙ Е ТОЯ ПЪТЕН СТРОИТЕЛ С МИЛИОНИТЕ И МИНИСТЪРЪТ НА ГЕРБ ДЕТО БИЛ НА ЗАПЛАТА ПРИ КРУПЕН НАРКОДИЛЪР- СЕГА НЯМА ДА ВИ КАЖА, ПОСЛЕ ЩЕ ВИ КАЖА- ЛУДИТЕ В ЗАПОЯ ОЩЕ НЕИЗТРЕЗНЕЛИ И ЗАПОЧНАХА ДА ХВЪРЛЯТ ЛЪЖИ- ДНЕС КС ИМ ГО СЛОЖИ... ОТ ДНЕС ОСВЕН ГЕРБ, ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР КС СЪЩО СТАВАТ ВРАГОВЕ НА ЧЕРЕПИТЕ.

617

Анонимен

преди 2 години

686- КАКВО ОТКРАДНАХА ГЕРБ- ДАЙ ДА ВИДЯ РЕШЕНИЯ НА СЪДА? И ДА КАЖА МАНТРАТА НА ЧЕРЕП РАДЕВ - ПРОКУРАТУРАТА ПАЗИ ГЕРБ ВЕЧЕ СЕ ИЗТЪРКА- ИМА ЕВРОПРОКУРАТУРА!

616

Случаен минувач

преди 2 години

До 678 Още древните римляни са казали: ЛОШ ЗАКОН, НО ЗАКОН. По добре да го има, защото ако го няма, настъпва анархия и беззаконие!

615

Анонимен

преди 2 години

Долу герб, долу дпс. Те са комбина и съда е тяхна пионка. Кирил Петков се отказва от развита и богата държава защото е истински РОДОЛЮБЕЦ.