674

въпрос

преди 2 години

Що за човек си да изтъпаниш баща си по телевизията, та той да говори вместо теб. Бащата го разбирам, всеки баща ще защити детето си, сина не разбирам. Колкото до Радев - той един министър не можа да назначи законно и се наложи КС да го уведоми официално, че е погазил Конституцията. Но иска правомощия и пост за втори път. Е, като си тръгнал да громиш феодалната шайка, твоите стъпки трябва да са изпипани до съвършенство и да са кристално чисти...

673

анонимен

преди 2 години

До До 275 Документът от Канада е поискан и получен и само вие изглежда не сте разбрали,че датата е 20 август 2021г.До тази дата Петков е бил с двойно гражданство и всички опити да се каже или внуши другото са разсъждения на свободна тема и опити за манипулация.

672

Анонимен

преди 2 години

От КС искат да кажат че ако не си бил агент в ДС няма как да те приемат ди им бъркаш в сметките на ГЕРБ/ДПС/БСП. Ще измислят хиляди подли начини да те елиминират.

671

Айде

преди 2 години

Смешни хора сме това бг популацията.Първо този господин се отказал от гражданството си и смятал че това е достатъчно. Второ Шайкката и глутницата около тях сега нападат и ръфат живо месо Трето заради под 20 процента ваксинация сега мрем с темпове задминаващи всички на планетата.Но всичко плюе и злобее, кой срещу каквото го намерил. :-)А вече 20 години сме най бедни и нещастни в Европа. Никаква мисъл как да го оправим...

670

Анонимен

преди 2 години

е, престъплението си е престъпление. В каквато и форма да го облечете е нарушение на конституцията.. Продължавате да защитавате потъпкването на законите. Господ гледа и съди.

669

Ясно е

преди 2 години

Правомощията на президента могат да бъдат прекратени при нарушаване на конституцията

668

Радефф,пилота слънце

преди 2 години

Държавата ( конституцията ) това съм аз и Киро язовиро.

667

До 275

преди 2 години

Прав си, че това е умишлено произведен скандал. защо не е поискан документ от Канада от Кирил Петков за действителната дата на освобождаване от гражданство, нима няма кръг от компетентни юристи, които да подадат искане или да образуват дело пред компетентният съд в Канада. Второ - постхаснум с тези плакати и с играта на ролята на жертвата, нещо не ми се връзва казуса, както и с ранното излизане от служебното правителство.

666

sd

преди 2 години

Какво сте викнали- престъпление няма. Чак когато има осъдени от съд, тогава има престъпление. Конституционният съд не е съд.

665

Чета тука,

преди 2 години

щото е заврели от юридически грамотници, та, ако се изправи некой срещу Кирчото на митинг, примерно, и му каже: Кико, ама ти си престъпник, не, охлю. Какво може да му отговори? Че не е? Ама той Е престъпник по чл. 313 от НК! Това не е клевета, набеждаване и при., а гола истина! И разни го защитават, гледам, народе, народе робски...

664

Анонимен

преди 2 години

Радев, три непоряда по служба! И мъмрене пред строя! Утре те искам пред президентството! И като видиш много хора да не вдигнеш юмрука! Не е митинг, че те мъмриме!

663

Пурко

преди 2 години

Конститутивният административен акт на Канада е актът, с който му и дадено гражданство, а актът с който се удостоверява, че и направен отказ от канадско гражданство и от правата като такъв гражданин е декларативен, има лека разлика. В единият случай създаваш права, в другият случай признаваш отказ от такива. Отказът от наследство , също е с нотариално заверено заявление.

662

Анонимен

преди 2 години

Ако Петков беше гражданин на САЩ може би нямаше да има този проблем. След процедурата по одобрение на искането за отказване (renuncuation) от американско гражданство ефективната дата на отпадане на гражданството е от датата на подаването на клетвената декларация за отказ . Това е дори написано най-отдолу на декларацията.

661

Радой Ралин

преди 2 години

Голям авантюрист излезе тоя хубостник.

660

Гешев

преди 2 години

Радев, доложи ! Защо излъга , бе ???

659

Юрист

преди 2 години

До 740 - не, актът е конститутивен.

658

Жожо Звяра

преди 2 години

Излиза, че 4 месеца икономиката на България се е управлявала незаконно. Всички актове са нищожни. К. Петков да върне парите от заплати.

657

Анонимен

преди 2 години

Гаф след гаф, Гафев! Пардон, Гадев!

656

БРЦК

преди 2 години

От това следва че всичко направено от Киро Канадеца е незаконно. А Радев е престъпник измамник

655

Пак питам

преди 2 години

Декларативни административни актове са тези, които признават факти и обстоятелства, засягащи права и задължения на лицата, те декларират съществуването на права и задължения. Имат обратно действие по отношение на фактите и обстоятелствата, до които се отнасят. Този акт на канадските власти, декларативен ли е?