7

bobi1024

преди 16 години

Вие сте пълни любители от Dnes.bg. Ще Ви кажа защо при Вас отсъства това понятие професионализъм. Не съм чел статията, но само като погледан снимката и ми става лошо. Може ли при толкова достъпни и усъвършенствани технологии, особенно в цифровата фотография, да ми слагате толково зле експонирана фотография. Да Ви подаря една Смяна 8 прави по-хубваи снимки.

6

IvanP

преди 16 години

Наистина е готино да има такива млади хора. Да разчупват малко сивото ежедневие. Въпреки това се изненадах много неприятно когато видях тази историйка на първа страница. Сигурен съм че има достатъчно контент, а не да се слагат тези истории на първа страница.Весели празници на всички!

5

от видка за спиро

преди 16 години

Ъндърграунд е мястото, където интересни, предизвикателни и излизащи извън рамките на традиционното хора разкриват себе си.Я не чети тази рубрика повече, а?

4

Spiro

преди 16 години

"Ей, неуспяли комплексари и вечно недоволни от себе си и от живота, гръмнете се! Заради такива нещостници като вас няма да се оправим! А ако имаше повече такива хора като Слави, щеше да е къде къде по-добре...Той има мечти, а у вас какво има? Злоба..."Кой казва, че сме недоволни от себе и живота ?! Много сме доволни даже, но не искаме да ни занимават с домашни истории. Да не говорим, че тук се величае някакъв безделник авантюрист ... И Видке, не ми изтривай коментарите, само се излагаш по този начин. Или вие щастливите и доволните не харесвате критиката ?!

3

pepetlika

преди 16 години

Ей, неуспяли комплексари и вечно недоволни от себе си и от живота, гръмнете се! Заради такива нещостници като вас няма да се оправим! А ако имаше повече такива хора като Слави, щеше да е къде къде по-добре...Той има мечти, а у вас какво има? Злоба...

2

pepetlika

преди 16 години

Ех, ако имаше повече такива млади хора в България...

1

Калински

преди 16 години

евала за статииката бате, много се кефя на такива хора първо защото са малко и второ защото аз съм един от тях, а на държавата и трябват такива хора като бате Слави за да си стъпи на краката и да я изчистят от неадекватното управление. Евала!!!