44

За Пфайзер/Байонтех

преди 2 години

КАЧЕСТВЕН И КОЛИЧЕСТВЕН СЪСТАВТова е многодозов флакон и съдържанието му трябва да се разреди преди употреба.Eдин флакон (0,45 ml) съдържа 5 дози по 0,3 ml след разреждане.1 доза (0,3 ml) съдържа 30 микрограма иРНК ваксина срещу COVID-19 (включена в липидни наночастици).По същество - ваксината е ГМО!

43

Работят ви здраво

преди 2 години

Пендермоните и спина бяха нещо ненормално - вече са. Полетите с пистолет бяха нещо нормално - вече не са. Носенето на маски беше ненормално - вече не. Усещате ли, че се учат от вашите реакции след всяка криза. И всяка следваща криза е направена по-добре от предната и разбира се умират много повече хора от предната.

42

mystery

преди 2 години

частния сектор нанайси. Една държавна структура може да отдели НЕОГРАНИЧЕНИ ресурси за разработка на каквото и да било. Това се практикува от военния комплекс, който дори не си декларира разходите.

41

Анонимен

преди 2 години

До Няма нано чипове - Леко налудничева теория, с оглед на това, че ваксините се бавят в държави с проблем с раждаемостта, но както и да е. В моемтна Китай насърчава ръждаемост, защото старата и политика, превърна кризата със състаряването в огромна бомба със закъснител, която ще гръмне скоро.

40

Биометрията,

преди 2 години

ПИДOCИTE я наложиха след 2001-ва! отначало ЕС се съпротивляваше, но после клекнаха!

39

Вакси Блу

преди 2 години

Не са страшни ваксините. Страшно е какво предстои, а то е нова пандемия след 5 години. Нова пандемия с нов вирус и нова ваксина, която ще се приеме с много по-голямо доверие - защото след 5 години, ваксинирането през 6 месеца, ще е нещо нормално.

38

Анонимен

преди 2 години

До mystery - И защо искаш да го знаеме? И как да нямаме съмнеие, каот нямаме доказателства? Хората с мнгоо възможности, аз да ти кажа, са 99% в частния сектор. Може би от другите имаш няколко, дето го правят това, ама ... слабо.

37

Няма нано чипове

преди 2 години

Нано технологии има, но ако говорим за ваксини - в тях няма нано технологии. Но се замислете какъв проблем разрешават ваксините. Проблема със свръхпопулацията. Всичкото *** прави по 8 деца и чака някой да му ги храни. Това е голям проблем. А не може да ги слагаме в лагери - за това са ваксините. Бодеш плебса, след 2-3 години проблема с населението и хаоса е решен. Не си правете илюзии. Ако можеха, Хитлер, Сталин, Наполеон, Цезар, Македонски - щяха да го направят. Не са имали технологията.

36

mystery

преди 2 години

Защо мислите, че няма информация за разработка на Нано Технологии? Според вас не са възможни? Или са ненужни? Или може би са технологично постижими? Или може би е нерешим проблема с тяхното физическо насочване и контролиране? Или проблема с извличането на инпут/аутпут от устройството? Отговора на всички тези въпроси е НЕ. Темата с чипирането съвсем не е налудничева. Искам да го знаете. Много хора, с изключителни възможности работят по тези проблеми от поне 10 години, нямайте никакво съмнение.

35

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 32 - Пентагонът не разрабтова нищо от 40 години насам - всичко е в частни ръце и на моменити няма официали данни, коео точно как и къде е била разработено, което е по-страшно.

34

Анонимен

преди 2 години

До Инжектирани чипове 33 - Това беше "по-време на", а не преди и върпосното "четене" не е нищо революционно, а просот отчита активни неврони, според това, което докосвало прасето със зурлата си ... не че нещо, но това е знанеи от преди 100 години и това не е микрочип, а огромен имплант, чиято батеряи не мжое да изкара и 10 часа,

33

Анонимен

преди 2 години

"В САЩ малко известна компания, наречена Clearview AI, бе разкрита през 2020 г., че е използвала социални мрежи, като Facebook, за да събира данни за лицата на потребителите, събирайки повече от 3 милиарда снимки" - Разкрита? Че те си бяха описали методологията много ясно и разбираемо. Нещо не е "ракзривано"., защото нищо не е било крито. Аз лично не разбирам, как може да си псотне 1200 снимки с името и да се чудиш, как можело да те разпознаят ... хмммм.

32

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 8 - И как точно ще помогне това, като има по 3 камери на вски ъгъл, коит орапознават лица и походка (да и това го има), а телефонът ти, ако искаш да има някаква функционалност, трбява да се свързва с клетките наооколо, така че емстоположението ти лесно се ьасича, а ако излезеш с качулка, ще си еиднствения, които е неоткривам и ще е лесно, да те идентифицира системата?

31

Инжектирани чипове

преди 2 години

Нано чиповете не са технология от бъдещето. Те са възможни. Преди пандемията, Елън Мъск беше имплантирал чипове в прасета и показа, че може да им чете мислите. Демек - опит да настигне задкулисния тренд. Но няма как да знаете за тези неща, след като не се интересувате толкова от технологичното развитие на човечеството, колкото от самоубийството на Денис Теофиков.

30

Анонимен

преди 2 години

Е е ! Пентагона разработват чипове които да следят здравословното състояние

29

Салт Парк

преди 2 години

Анимационното филмче South Park имат един епизод, в който САЩ създават TSA, което е Toilet Safety Administration. В епизода една жена рита камбаната, защото сина и не е пуснал седалката на тоалетната чиния. Държавата се намесва и създава новата структура - TSA. Става въпрос точно за пълзящата диктатура, прокарвана в името на "по-голяма сигурност" и "грижа за гражданите". Много е смешен епизода. Препоръчвам го на всички! Ако искате да го гледате: South Park - "Reverse Cowgirl", S16 E01 :P

28

Анонимен

преди 2 години

До 27 Ти изобщо четеш ли за какво става дума в статията, преди да си лепнеш *** умишления? Едно си знаете и карате като латерни.

27

Не

преди 2 години

Не и НЕ !

26

Нали си Елка-Смятай!

преди 2 години

Най-големия мафиот в Източна Европа не се ваксинира поне 6 месеца след въвеждане на ваксините и в момента има съмнения, че не си е сложил истинска ваксина, а физиологичен разтвор. А той беше министър председател. Кажете ми сега. Щом един толкова голям и успял човек, като най-големия мафиот в Източна Европа не се ваксинира, толкова време, това не значи ли, че има сериозни съмнения за сигурността на тези препарати? Човек, който е милиардер, който има неограничени познанства. Не се ваксинира.. хмм.

25

Анонимен

преди 2 години

Чипосването е неизбежно............