64

Анонимен

преди 2 години

"А в магазини в цялата страна персоналът бива предупреждаван за потенциални кражби от интелигентна система за видеонаблюдение, която се включва в база данни с лица, считани за заподозрени." - Преди 8 години, в нашето магазинче имах табло с лица, дето пишеше - Внимание - КРАДЦИ! Отделно продавчите имаха около 40 снимки с редовни крадци. Един ден цъфна некъф от Евророма, моля ви се и за почна да пелтечи, че сме расисити ... Мене ме знаеш кой съм, ама не и братчеда - голям бой го бъхта!

63

The Big Brother

преди 2 години

важно е фереджето или маската на Ферхунде да не създават пречки за органите

62

Анонимен

преди 2 години

До Шекито - Пич, не знам за китайците, но това мога да ти го направя с камера за 300 лева и 5 годишен гейминг компютър.

61

А у нас

преди 2 години

демократите още ни плашат с държавна сигурност реторика :))

60

Анонимен

преди 2 години

Затова хира с под 120 IQ и без висше образование НЕ ТРЯБВА да гласуват.. .

59

Анонимен

преди 2 години

До 61 - Аз пилзвам само компютър, акоо трябвя да съм пестен. Влезнох един път в тоя сайт, дето го каза, ама ми сикаше име... Мамеее! Имена ще давам... Стой си в IRC-тата... Чиста работа. Всички яки хира са си там,така или инапе...

58

до 57 упадък

преди 2 години

Никой не те задължава да имаш смартфон ( а дори и обикновен телефон), фб акаунт и т.н.ако искаш и интернета си спри и в гората идиКакто вашия кумир Трифонов е разказвал неведнъж, не може и душата в рая и онуйката на топло...

57

Film

преди 2 години

Отворете един ГСМ всяка част има баркод,сами си правете извод защо? Ми за да може машината да знае къде да я сложи.Е .. ни е мамата.

56

Анонимен

преди 2 години

Не, разбира се. Какво доверие за тези? Спирам интернета нонстоп и се разлогвам от всеки един сайт, камо ли да си дам биометриките на фейсбуката хахахах

55

Duchess of Cringe

преди 2 години

Е, то е ясно. Природни закони. Има голямо развитие, колкото и да не ни се харесва на нас от стария вид. Но това е природа, а техниката е просто продължение на еволюцията.

54

Анонимен

преди 2 години

Не знам защо наричате упадъка "възход". Напоследък взе да ви става навик да си превишавате правомощията като претекст за обезпечаване на сигурността на хората.

53

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 52 - И да ги забранат и да не ги забраната сварши са вечи ...

52

Анонимен

преди 2 години

"и пари ще донесат и знание и ще научат най древния език на земята - българския." бАУУБАУХАБУАхаухаббууб ауб ах ... мноо си зле момчеее! Жалко за родителите ти! Съболечнования на роднините и хората, които трбява да те толерират в живота си...

51

Анонимен

преди 2 години

covid-19(84)П(л)андемията и цялата тази измама ще доведе до повече тирания. Справка Китай

50

Анонимен

преди 2 години

ДО БЪДЕЩИТЕ НИ УПРАВНИЦИ: забранете всякакви подобни технологии и вижте как най умните и кадърни хора на земята ще дойдат у нас. и пари ще донесат и знание и ще научат най древния език на земята - българския.

49

Орсън Уелс

преди 2 години

1984...1984...1984...1984...1984...1984...1984....

48

Активист на БСП

преди 2 години

ОНЯ от Банкя няма нужда от биометрични данни,отдалеч личи,че е айдук!!!!

47

Анонимен

преди 2 години

До Истината"И няма кой да ме убеди" - Типичен прихар.

46

Анонимен

преди 2 години

До mystery - Нищо не разбираш. И какво е това "нанайси" ТИ от кое гнуусно мръсно архаично беге забутано *** вшливо долнопроблно СЕЛО ИЗПЯЛЗЯ БЕ!

45

Истината

преди 2 години

Истината е, че искат да постигнат ефекта от романа 1984-та. Това е целта. И няма кой да ме убеди, че не е така, след като доказателствата В ДЪЛГОСРОЧЕН ПЛАН, говорят точно за това. Викайте ми конспиратор. Наричайте ме ***. Викайте ми че съм маргинал, който не приема развитието на човечеството. Живейте си в новото "по-добро" бъдеще. Не за това са се борили хората, оставили пръст в историята. Не забравяйте думите на Айнщайн - "Следващата война ще се води с пръчки". Така е. Отдавна нямате пушки.