65

Анонимен

преди 2 години

При Борисов 56ти по щастие, при Радев 88ми. Промяната е факт.

64

Дивак

преди 2 години

То затова ли са толкова щастливи скандинавските страни, защото имат висок процент на самоубийства. Финландците поркат като разпрани, за да се отърват от предразполагащите ги към депресии време и гнетящата липса на слънчева светлина. Швейцарците се гледат като крави и *** от скука в уредената си до стерилност страна. Не казвам, че България е "китка за мирисане", но поне откъм природа и емоции е невъобразимо добро място за живеене.

63

Анонимен

преди 2 години

Ех Ганйу Ганйу

62

Анонимен

преди 2 години

Груба инсинуация. От другарката Нинова знам че най-щастливите хора са руснаците, а най-нещастните англосаксонците.

61

Живота е прекрасен $

преди 2 години

Толко са щастливи в Дания Норвегия, Исландия, че във всеки дом ЗАДЪЛЖИТЕЛНО има лампи, които наподобяват слънчева светлина, защото иначе депресията от лошото и мрачно време, както и по късата дневна светлина ги нарежда до там, че повечето пият хапчета изписани от психиатъра!! Най - щастливите са в Индия, Хайти, Нигерия и ромите в България!! Всеки ден ни е подарен ..... от както чекмеджето се махна!!

60

Анонимен

преди 2 години

Щастието е нещо индивидуално. Ако се оставиш на някакъв вирус да ти определя живота и да ти управлява страховете, то няма как да си щастлив.

59

Помнещ

преди 2 години

И на 111 место във връзка със свобода на словото през " управлението"12 годишно на мутрата! Преди да слезе от власт,копаехме дъното вече!-:(Но и днес се усеща,че медиите ни манипулират! Още го показват почти всеки ден,сякаш е в отпуск!Той е вече бивш управлявал и нищо повече! Чудя се,защо завързват медиите "разговор"на Служебното правителство с някой който вече е бивш? Ще го поставят на местото му изборите!-:) Опозицията е местото му,докато се пръснат съвсем!-:)Новото го отхвърли и няма връщане!

58

USA

преди 2 години

НАИ ШТАСЛИВИ СА У БАНКЯ БАРСЕЛОНА И НА ДЪНОТО НА ОКЕАНА ! ШО СА ПОТАНАЛИ !

57

USA

преди 2 години

ФИНЛАНДИЯ С НАИ ШТАСЛИВИ ХОРА ? КОНСПИРАЦИЯ !

56

Някой

преди 2 години

Със сигурност Индия е може да се сравнява по стандарт и ниво здравеопазване със Скандинавските държави,но няма да се учудя ако са по-щастливи! Да не говорим че във Бутан има закон , който задължава поданиците да са...щастливи!

55

Българин

преди 2 години

Не мисля че сме на "дъното" на най-щастливоте нации, по-скоро сме на дъното на нациите които най-много се оплакват! Българинът е все недоволен и все друг му е виновен!

54

До 66

преди 2 години

Щото си българка и си внушаваш, че тука всичко е зле и е кофти и затова си крива и ти. Настройката на човек е много важна, а в Пловдив точно ако си била нещастна... не знам къде ще ти е добре в БГ.

53

Край

преди 2 години

да и семе на 130 място по свобода на словото нали? България е най-свободната страна на света - можеш да псуваш плюеш и се гавриш с всико което поискаш.Тия класации си ги наврете където не ви огрява.

52

Анонимен

преди 2 години

Насила християнизиран и насила славянизиран Народ от Византия през 866 г. няма как да е щастлив , децата поне имат право да знаят ако нас ни лъгаха и манипулираха Комунистите

51

...

преди 2 години

С право сме от последните, защото винаги някой друг ни е виновен за всичко , а не поглеждаме себе си. Затова и лека полека изчезваме като народност.

50

Анонимен

преди 2 години

Не спирайте на дъното, продължавайте да копаете!!!

49

Анонимен

преди 2 години

Живяла съм много години в Копенхаген, много и в Пловдив. Един и същ човек, едни и същи виждания и навици. Там съм много по-спокойна, усмихната и щастлива. Защо, не знам !

48

Анонимен

преди 2 години

А уж при Радев щеше да е различно, а то същото, че и по-лошо.

47

?!

преди 2 години

Щом Косово е на 33то място, тая класация могат да си я сложат някъде.

46

Анонимен

преди 2 години

Да излезе Радев и да каже, че предишното правителство ни е направило най-нещастни.