105

Анонимен

преди 2 години

Моят живот е повече от щастлив, както и на всички хора около мен. С европейски доходи сме, с нови жилища, с вили, с чисто нови автомобили. Който за каквото е учил. Въпрос на личен избор дали ще си щастлив или не. Имах трудно детсвто, плащах стотици хиляди дългове на родителите си, но това не ме правеше нещастен, а борбен. Винаги съм казвал, че обичам живота си. А щастието не се крие в парите или софрата, както българинът се навива. То е другаде.

104

Хм

преди 2 години

Има нещо гнило в Дания! Няма начин Дания да е на трето място - тази нещастна страна!

103

радевщина в действие

преди 2 години

С 15 бона заплата , генералска пенсия, безплатно жилище,охрана и плюскане - пука му на оная работа на другаря РадеФ за дереджето на простолюдието. За него е важно баламурниците отново да го изберат , че иначе имунитета и авантата отива на кино , а и Гешев отдавна го чака за спявка в следствения арест.

102

Анонимен

преди 2 години

Основният проблем идва от медиите - в цялата страна се случват толкова положителни неща, а медиите са като черна хроника. На второ място идва боготворената от комунизма завист и омаловажаване на умствения труд със вклиненото силно доносничество. Всичко това води до това, че се чувстваш тъжен, че някой има повече от теб, когато теб те мързи. Гледате, че някой програмист изкарва за 8ч. 5-10 пъти повече от вас, но забравяте, колко нощи не е спал и не спи, за да чете и да е в крак с промените.

101

ДДРОнег

преди 2 години

Май имаше и още една класация, че Финландия е страна с много самоубийства, така че се учудвам , че е на първо място тук ?!___Но за страната дала толкова много на метъл-музиката - от мен само адмирации :):):)

100

САМО НЯКОЛКО НЕЩА

преди 2 години

1/Обичаме да мразим, 2/Обичаме да завиждаме, 3/Обичаме да се самоунижаваме, 4/Обичаме да сме велики и древни, 5/Обичаме да приемаме желаното за достоверно - понеже много искаме нещо да е така, почваме да вярваме, че то е точно така, 6/ Приели сме, че акъл имаме много, но ни трябват само пари - и за това при среща с повечко пари си проличава колко ни е акъла 7/ Убедени сме, че всички ни завиждат и пречат...и т.н. и т.н.

99

няма какво да се...

преди 2 години

Има много по бедни народи и хората разполагат с много по малко пари, но хората си живеят много добре и са щастливи, радват се на живота.Според мен проблема не е в парите, а в манталитета и в мозъците на хората.

98

реалист

преди 2 години

От 56-то на 88-мо място за една година!!!Това е ефекта Радево правителство

97

хмм...

преди 2 години

Пълни глупости, на българина му трябвят 5-6 лв. на ден да е щастлив. Толкова му струва ракията за деня :))))

96

аа

преди 2 години

При нас злобата наделява....Това ни прави нещастни, финансовото положение е относително. Покрай мен много хора направиха пари, финансово са добре, но си останаха същите "нещастници"...

95

Чужденец

преди 2 години

Българинът е до шията ама горд с постижението си. Светът го търпи, както търпи и маймуните в зоопарка. Да му се радват отдалеко и да плашат децата с него.

94

Анонимен

преди 2 години

Радев ни направи нещастни и ни обвини, че сме си виновни само ние.

93

Анонимен

преди 2 години

До xaxsasбв - Не всички сме глуповати ceляня, че да ни е заабвно, да се тормозим и нападаме вербално.

92

Анонимен

преди 2 години

До частлиФт *** - "Има едни цигарки, наричат ги "холандки", ръчно свити са, но не са като кубинските пури" и 95% от конусмиращите ги, са заблудени туристи ... Когато бях на 16, ходихме в Холандия на гости, на познати на такто - само ще ти кажа, че младите пушат много по-малко, отколкто се пушеше в България.

91

частлиФт плевню

преди 2 години

"Нидерландия, дом на много щастливи местни жители." Има едни цигарки, наричат ги "холандки", ръчно свити са, но не са като кубинските пури. Та тези същите правят "много щастливи местни жители"!... А имат и едни кексчета... не са като кексчетата на баба!!!

90

онбашията

преди 2 години

Да,а на челните места са нациите с най-висока консумация на антидепресанти, знаем ги тия гендерски класации. Българина много мрънка, вярно е, но щастието и мрънкането не са много свързани

89

ДядоВиТошоОтРая

преди 2 години

"Четиридесет и пет години стигат.Кой не скача е червен."Помните ли!? Наскачахте ли се, вашата мама!?Нали за това скачахте!?До това ви доведе СДС-Чумата и краварската демокрация!

88

xaxsasбв

преди 2 години

Бегайте с тия статистики, с моите колеги се псуваме по цял ден и в същото време се смеем нон-стоп. Само баламурници вьрват на тия новини.

87

Зеленоок

преди 2 години

Мрън мрън, колко сме зле... ама по-зле от тоя преписал статията няма!!!

86

Анонимен

преди 2 години

Ами от три месеца само обещават и не ми дават заплатата,щастлив ли да съм?Единственото,което можах да направя ,теглих им една и напуснах.