36

Анонимен

преди 2 години

От 36 - Шшш ... кооооо не ме харесваш? Аз ти давам съвет!

35

Защо???

преди 2 години

Защо, когато се увеличат заплатите в други сектори, освен в образованието, никой не разбере за това. Но когато става въпрос, че на учителите ще Увеличават, е тогава и глухия Цар разбира.

34

Анонимен

преди 2 години

До 123 - Смени си работата.

33

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 13 - М не точно. Като станеше дума за повишения и промени ги плучаваха, защото ГЕРБ хвана голямата вълна на протести, по времето на тройната коалиция и учителският вот ги избута доста нагоре. Затова и си ги кътаха, щото без тях и семействата им - лошо. Ама и пак ги изгубиха, де.

32

Анонимен

преди 2 години

Чакай сега,нали тия същите учители вчера бяха готови да напуснат системата в знак на протест срещу ваксинацията и сертификатите,а днес реват за пари,не е лошо да си уточните приоритетен все пак!

31

Анонимен

преди 2 години

Спрете да нсилствате малцинствата, да ходята на училище. Така и така им се дават помощи, поне им ги давайтбез значение, дали са на училище или не, а спестените ресурси нека бъдат лакорани към МОЖЕЩИТЕ и ИСКАЩИ деца! Стига с това "за всички". Кел файда, да се мъчи от 1-чки, да правим 2-ки, като имам 10-ки, коит може да са 20-ки? М? Какво ще кажете?

30

Анонимен

преди 2 години

През 1985-та година, сестра ми започна работа като учител по литература по разпределение в едно Гоцеделчевско село, където работеше 3 години. Взимаше мизерна заплата, и едвам връзваше двата края, добре че родителите ни й помагаха, та връзваше двата края. После като си дойде в София и почна тука работа - същата мизерна заплата, та чааак сега в последните 2- 3 години нещата малко дръпнаха нагоре, иначе и тогава си беше ниско заплащането на учителския труд. 40 години никакво положително развитие.

29

Анонимен

преди 2 години

До ss - Без стимул няма много работа. А и виж- в големите градове, дават повече пари на касата в билта и метруру, тай чииии...

28

ss

преди 2 години

айде заплатите да са обвързани с резултатите ! Сега като гледам младото антивъксарско поколение доста даскали ще трябва да връщат пари за години назад !

27

До 21

преди 2 години

И това какво значение има?Нали образованието до 8клас е задължително,предполага се ,че могат поне да осмислят прочетеното.Освен това ,нали учителите получават бонуси,когато работят с деца от малцинствата?

26

Алчните Учители

преди 2 години

Каквито скокове да искат в заплати и бонуси, частни уроци ИНФЛАЦИЯТА удря всички и ще обере разликата. Тези учители да не си мислят, че и другите не са им нужни по-високи заплати? Какви още привилегии, ще искат учителите, да не ходят на работа, да не се ваксинират, частни уроци без данък да плащат на черно и други далавери като ресторантьорите искат да връткат врътки разни.

25

Анонимен

преди 2 години

Стига им надувайте на тия нищоправещи учители заплатите! Познавам учители, дето влизат в часовете само, за да научат кварталните клюки от учениците!

24

Запознат

преди 2 години

На "загрижените" за даскалите синдикални мажоретки на Бойко ще кажа, че повечето държави в ЕС отделят от 5,5 до 8% от БВП за образование. С уточнението, че на много от тях БВП като база е много по-висок от българския БВП. Заради такива синдикати България скоро ще е без учители.

23

Как

преди 2 години

тези даскали искат само високи заплати с неграмотни ученици,които половината са пенсионери не се ваксинират.Не чух на обикновените лекари да им увеличат заплатите както на даскалите, те са ненаситни.

22

varna

преди 2 години

Аз съм за. С това онлайн обучение се скъсаха от почивки. Може някой да преподава от Дубай, а там е скъпичко дори и за хора с 2000-2500лв. държавни(бюджетни) заплати.

21

До Учител

преди 2 години

Е тия от гетата нали вие ги учите?Защо да не станат учители?

20

Анонимен

преди 2 години

"Изследване на PISA 2018 г.47% от българските ученици ,не са постигнали минимално ниво на грамотност по четене." - А това излседване отчита ли колко процента от населението в България вече е от индийски произход?

19

Анонимен

преди 2 години

И с 15 % да ги увеличат, пак един учител ще започва на по-ниска заплата от касиерка в квартлания магазин. И само може да си мечтае за заплатата на касиер в Лидл.

18

Анонимен

преди 2 години

А аз като млад асистент във ВУЗ - с 750 лв. как да живея?!

17

Анонимен

преди 2 години

Ами учителите ще пробонабират и отчитат резултати безплатно. Нали така искат Денков и Кацаров.Всеки учител лаборант и ще преборим коронавируса.